Yayasan Word

Penerbit THINKING lan DESTINY




Greetings!

Sampeyan saiki siap kanggo njlentrehake informasi penting kanggo sampeyan minangka manungsa-apa sing ana ing buku kasebut Thinking and Destiny dening Harold W. Percival, salah sawijining pemikir paling gedhe ing abad 20. Ing print luwih saka pitung puluh taun, Thinking and Destiny iku minangka salah sawijining wahyu sing paling lengkap lan penting kanggo manungsa.

Tujuan utama situs web iki yaiku kanggo nggawe Mikir lan Nasibe, uga buku Percival liyane, kasedhiya kanggo wong ing donya. Kabeh buku kasebut saiki bisa diwaca online lan bisa diakses ing Pustaka kita. Yen iki pangobongan pisanan sampeyan Mikir lan Nasibe, sampeyan bisa uga pengin miwiti karo Panganggit lan Panganggit.

Simbol-simbol geometris sing digunakake ing situs iki ngirimake metaphysical prinsip sing digambar lan diterangake ing Thinking and Destiny. Informasi liyane babagan simbol kasebut bisa ditemokake kene.


Senadyan sajarah wis nampilake kita yen manungsa kerep cenderung ngurmati lan ngluhurake jalma sing nduweni HW Percival, dheweke dhewe sing tegese dheweke ora pengin dianggep minangka guru. Panjenenganipun nyuwun panjelasan ing Thinking and Destiny bakal diadili miturut bebener sing ana ing saben wong; Mangkono, dheweke dadi pembaca maneh marang dheweke:

Aku ora nganggep preach kanggo sapa waé; Aku ora nganggep aku dadi juru pidato utawa guru. Yen aku ora tanggung jawab marang buku iki, aku luwih seneng yen pribadiku ora dijenengi minangka penulis. Kabecikan saka subyek babagan aku nyedhiyakake informasi, ngilangi lan mbebasake aku saka dhiri pribadhi lan nglarang pangrima sedhih. Aku wani nyatakake pernyataan sing aneh lan nggumunake kanggo awake dhewe sadar lan immortal sing ana ing saben awak manungsa; lan aku ngajak supaya individu bakal nemtokake apa sing dikarepake utawa ora bakal dilakoni karo informasi sing diwenehake.

- HW Percival


Suara Pembaca Kita


  • '

    Aku dhewe mikir Thinking and Destiny dadi buku sing paling penting lan terkenal sing diterbitake ing basa manca.

    -ER .

  • '

    Yen aku marooned ing pulo lan diijini njupuk siji buku, iki bakal buku.

    -ASW

  • '

    Thinking and Destiny iku salah sawijining buku-buku ageless sing bakal dadi bener lan terkenal kanggo manungsa sepuluh ewu taun wiwit saiki kaya saiki. Kekayaan intelektual lan kasukmane ora bisa ditemtokake.

    -LFP

  • '

    Kaya Shakespeare minangka bagéan saka kabeh abad, mangkono uga Thinking and Destiny buku Kamanunggal.

    -EIM .

  • '

    Buku iki ora saka taun, utawa saka abad, nanging jaman. Iku nyatakake basis rasional kanggo moralitas lan solves masalah psikologis sing wis puzzled wong kanggo abad.

    -GR

  • '

    Thinking and Destiny menehi informasi sing wis suwe ditemokake. Iku minangka langka, lucid lan inspirasi boon kanggo djalmo manungso.

    -CBB

  • '

    Ing maca Thinking and Destiny Aku kepengin weruh dheweke, kaget, lan seneng banget. Apa buku! Apa pikirane anyar (kanggo aku) iki ngandhut!

    -Ft

  • '

    Ora ana sadurunge, lan aku wis dadi penemu bebener sing akeh banget ing uripku, aku nemokake akeh kawicaksanan lan pencerahan kaya aku tansah nemokake Thinking and Destiny.

    -JM .

  • '

    Nganti aku nemokake buku iki, aku ora tau ketemun ing donya iki, banjur ngetrapake aku kanthi cepet.

    -RG

  • '

    Nalika aku ngrasakake rasa bingung, aku mbukak buku kanthi acak lan nemokake apa sing diwaca sing menehi kula angkat lan kekuatan sing aku butuh wektu. Sejatine kita nggawe nasibe kita kanthi mikir. Cara urip sing beda bisa ditindakake yen saka cradle on.

    -CP .

  • '

    Percival's Thinking and Destiny kudu mungkasi panelusuran serius sing nggolek informasi sing akurat babagan urip. Penulis nduduhake yen dheweke ngerti apa sing diucapake. Ora ana ragam basa sing kabur lan ora ana spekulasi. Temenan unik ing genre iki, Percival wis nulis apa sing dheweke kenal, lan dheweke ngerti akeh banget - mesthi luwih saka penulis liyane. Yen sampeyan kepingin weruh sapa sing sampeyan, kenapa sampeyan ana ing kene, alam semesta utawa makna urip banjur Percival ora bakal ngeculake sampeyan ... Siap!

    -JZ

  • '

    Iki minangka salah sawijining buku paling penting sing tau ditulis ing sajarah planet sing dikenal lan ora dikenal. Pikiran lan kawruh kasebut nyatakake pranatan, lan duwe "cincin" saka bebener. HW Percival minangka dermawan sing paling ora dingerteni kanggo umat manungsa, minangka hadiah peparinge bakal diterangake, nalika dipikir kanthi adil. Aku nggoleki amarga ora ana karya master ing akeh "dhaptar maca sing disaranake" ing pungkasan akeh buku serius lan penting sing aku wis maca. Dheweke pancen minangka salah sawijining rahasia paling apik ing donya pikiran manungsa. Eseman sing nyenengake lan rasa syukur sing ditimbulake ing jero, kapan wae aku mikir sing diberkati, sing dikenal ing donya wong minangka Harold Waldwin Percival.

    -LB

  • '

    Sawise 30 taun njupuk akeh cathetan saka akeh buku babagan psikologi, filsafat, sains, metafisika, teosofi, lan kitab-kitab rélatif sing relatif, buku sing paling apik iki minangka jawaban sing paling lengkap kanggo kabeh sing wis ditemokake ing pirang-pirang taun. Nalika aku nyeret isi ana asil kebebasan sing paling mental, emosional, lan fisik kanthi inspirasi luhur sing ora bisa ditulisake tembung. Aku nganggep buku iki paling provokatif lan ngumumake yen aku wis seneng maca.

    -MBA

Liyane Ulasan