Akeh sing dadi anggota The Word Foundation amarga seneng karo buku Percival, pengaruhe sing gedhe banget tumrap urip lan kepinginan kanggo ndhukung kita supaya bisa maca luwih akeh. Beda karo sawetara organisasi liyane, kita ora duwe guru, guru utawa panguwasa ketua. Tujuan lan komitmen kita yaiku kanggo ngenalake karya agung Percival ing saindenging jagad, Thinking and Destiny, uga bukune liyane. Kita kasedhiya kanggo menehi pandhuan, yen dijaluk, nanging kita uga minangka panyengkuyung kawicaksanan pamrentah dhewe - sinau percaya lan nggunakake otoritas utama dhewe. Buku Percival bisa dadi pandhuan kanggo mbantu proses kasebut.



Pilihan Keanggotaan


Kabeh anggota The Word Foundation, tanpa diparingi apa level dhukungan sing dipilih, bakal nampa majalah kuartalan, Sabda (Sample Magazine), lan diskon% 40 ing buku Percival.



Study Resources




Yayasan Word ndhukung sinau buku Percival. Liwat majalah triwulanan, The Word, kita wis nggawe papan kanggo ngandhani para pamiarsa babagan macem-macem cara studi. Nalika dadi anggota The Word Foundation, informasi iki kasedhiya liwat majalah kita:

• Daftar anggota kita sing kasengsem sinau karo wong liya.

Bantuan saka Yayasan Word kanggo wong-wong sing pengin rawuh utawa ngatur kelompok sinau ing komunitas.

Siji urip ing bumi minangka bagéan saka seri, minangka salah sawijining paragraf ing sawijining buku, minangka salah sawijining langkah ing prosesi utawa minangka dina urip. Pangerten kasempatan lan urip siji ing bumi ana loro kasalahan sing luar biasa saka manungsa.HW Percival