Akeh sing dadi anggota The Word Foundation amarga tresna marang buku Percival, pengaruhe sing nyawiji ing urip lan kepinginan kanggo ndhukung kita kanggo nyedhaki pembaca luwih akeh. Ora kaya sawetara organisasi liyane, kita ora duwe guru, guru utawa panguwasa. Tujuan lan prasetya kita kanggo nggawe wong-wong ing donya karya agung Percival, Thinking and Destiny, uga buku-bukune liyane. Kita kasedhiya kanggo nawakake panuntun dhumateng, manawa dijaluk, nanging kita uga minangka pendhukung kawicaksanan pamrih dhasar tumrap kapercayan lan entuk panguwasa batin dhewe. Buku Percival bisa dadi pandhuan kanggo mbantu proses iki.



Pilihan Keanggotaan


Kabeh anggota The Word Foundation, tanpa diparingi apa level dhukungan sing dipilih, bakal nampa majalah kuartalan, Sabda (Sample Magazine), lan diskon% 40 ing buku Percival.



Study Resources




Yayasan Word ndhukung pengamatan buku Percival. Liwat majalah kuartalan, Sabda, kita wis nggawe papan kanggo ngandhani pembaca kita saka macem-macem cara sinau. Nalika siji dadi anggota The Word Foundation, informasi iki kasedhiya liwat majalah kita:

• Daftar anggota kita sing kasengsem sinau karo wong liya.

Bantuan saka Yayasan Word kanggo wong-wong sing pengin rawuh utawa ngatur kelompok sinau ing komunitas.

Siji urip ing bumi minangka bagéan saka seri, minangka salah sawijining paragraf ing sawijining buku, minangka salah sawijining langkah ing prosesi utawa minangka dina urip. Pangerten kasempatan lan urip siji ing bumi ana loro kasalahan sing luar biasa saka manungsa.HW Percival