Yayasan Word

Word Foundation, Inc. minangka organisasi nirlaba sing chartered ing negara bagian New York tanggal 22 Mei 1950. Iki minangka siji-sijine organisasi sing didegake lan diidini dening Pak Percival kanggo tujuan kasebut. Yayasan kasebut ora ana gandhengane utawa afiliasi karo organisasi liyane, lan ora ndhukung utawa ndhukung sapa wae, pandhuan, mentor, guru utawa klompok sing ngaku wis inspirasi, ditunjuk utawa berwenang kanggo nerangake lan menehi interpretasi marang tulisan Percival.

Miturut undang-undang kita, yayasan kasebut bisa uga duwe anggota tanpa wates sing milih menehi dhukungan lan entuk manfaat saka layanane. Saka jajaran kasebut, para wali sing duwe talenta khusus lan bidang keahlian dipilih, sing banjur milih Dewan Direksi sing tanggung jawab kanggo manajemen umum lan kendali urusan korporasi. Para Wali Amanat lan Direksi manggon ing macem-macem wilayah ing Amerika Serikat lan ing luar negeri. Kita gabung bebarengan kanggo rapat tahunan lan komunikasi sing terus dilakoni sajrone taun kanggo nggayuh tujuan sing dienggo bareng - kanggo nggawe tulisan Percival supaya gampang kasedhiya lan mbantu para siswa sing ngubungi kita saka pirang-pirang penjuru dunia kanggo ngrampungake studi lan tantangan sing diadhepi manungsa ing kekarepane ngerti dununge kadonyan iki. Menyang nggoleki Kebenaran iki, Thinking and Destiny unexcelled ing syarat-syarat orane katrangan, ambane lan profundity.

Dadi, pengabdian lan pramugari kita yaiku kanggo ngumumake karo masarakat ing jagad iki babagan lan makna buku kasebut Thinking and Destiny uga buku liyane sing ditulis dening Harold W. Percival. Wiwit taun 1950, The Word Foundation nerbitake lan nyebar buku Percival lan mbantu para pamaca ngerti babagan tulisane Percival. Outreach kita nyedhiyakake buku kanggo tahanan lan perpustakaan pakunjaran. Kita uga nawakake buku diskon nalika bakal dituduhake karo wong liya. Liwat program Siswa nganti Siswa, kita mbantu nggampangake jalur kanggo anggota sing pengin sinau karya Percival.

Sukarelawan penting kanggo organisasi kita amarga mbantu nggedhekake tulisan-tulisan Percival menyang pembaca sing luwih akeh. Kita pancen pancen duwe pitulungan saka akeh kanca liwat taun. Sumbangan kasebut kalebu nyumbang buku menyang perpustakaan, ngirim brosur menyang kanca-kanca, ngorganisir kelompok belajar independen, lan aktivitas sing padha. Kita uga nampa sumbangan finansial sing penting banget kanggo mbantu kita nerusake karya kita. We welcome lan paling ngucapke matur nuwun kanggo iki pitulungan!

Nalika kita nerusake usaha kanggo nuduhake warisan Light of Percival kanggo manungsa, kita bisa ngundang para pembaca anyar kanggo nggabungake kita.

Pesen Yayasan Word

"Pesen Kita" yaiku editor pisanan sing ditulis dening Harold W. Percival kanggo majalah bulanan sing kondhang, Sabda. Dheweke nggawe versi editorial sing luwih cendhak minangka kaca pisanan kanggo majalah kasebut. Ing ndhuwur is réplika iki luwih cekak versi saka volume kaping pisanan saka rong puluh lima volume terikat, 1904 - 1917. Editorial bisa diwaca kanthi lengkap babagan Kaca editorial.