Yayasan Word

Word Foundation, Inc. iku organisasi nirlaba sing duwe chartered ing negara bagian New York ing Mei 22, 1950. Iki minangka siji-sijiné organisasi sing bisa diadegaké lan ditampa déning Mr. Percival kanggo tujuan kasebut. Yayasan kasebut ora ana hubungane karo utawa organisasi liyane, lan ora nyengkuyung utawa ndhukung individu, pandhuan, mentor, guru utawa klompok sing ngaku wis inspirasi, ditunjuk utawa diidini kanggo nerangake lan napsirake tulisan Percival.

Miturut angger-angger kita, yayasan iki uga duwe anggota sing ora sah sing milih menehi dhukungan lan kanggo entuk manfaat saka layanan. Saka pangkat kasebut, Pemegang Amanah karo bakat khusus lan bidang keahlian dipilih, sing uga milih Dewan Direksi sing tanggung jawab kanggo manajemen lan kontrol umum urusan kasebut. Para Panitia lan Direksi dumunung ing lokal ing Amerika Serikat lan ing luar negeri. Kita gabung bebarengan kanggo rapat tahunan lan komunikasi sing terus-terusan ing saindhenging taun kanggo nindakake tujuan kita-kanggo nggawe tulisan Percival sing kasedhiya lan ngewangi fellow mahasiswa sing ngontak kita saka akeh negara kanggo ngatasi pasinaon lan tantangan akeh manungsa ing kepinginan kanggo mangerteni eksistensi donya iki. Menyang quest iki kanggo Kebenaran, Thinking and Destiny punika boten dipuntemtokaken saking segi ruang lingkup, kedalaman lan profundity.

Dadi, pengabdian lan pengawasan kita kanggo menehi kawruh marang wong-wong ing donya isi lan makna buku kasebut Thinking and Destiny uga buku-buku liyane sing ditulis dening Harold W. Percival. Wiwit 1950, Word Foundation wis nerbitaké lan nyebar buku Percival lan pembaca mbantu ing pangerten babagan tulisan Percival. Jangkauan kita nyedhiyakake buku menyang tahanan lan pustaka tahanan. Kita uga menehi buku diskon nalika bakal dituduhake bebarengan karo wong liya. Liwat program Student to Student, kita mbiyantu kanggo nggampangake jalur kanggo para anggota kita sing pengin sinau karya Percival bebarengan.

Sukarelawan penting kanggo organisasi kita amarga mbantu nggedhekake tulisan-tulisan Percival menyang pembaca sing luwih akeh. Kita pancen pancen duwe pitulungan saka akeh kanca liwat taun. Sumbangan kasebut kalebu nyumbang buku menyang perpustakaan, ngirim brosur menyang kanca-kanca, ngorganisir kelompok belajar independen, lan aktivitas sing padha. Kita uga nampa sumbangan finansial sing penting banget kanggo mbantu kita nerusake karya kita. We welcome lan paling ngucapke matur nuwun kanggo iki pitulungan!

Nalika kita nerusake usaha kanggo nuduhake warisan Light of Percival kanggo manungsa, kita bisa ngundang para pembaca anyar kanggo nggabungake kita.

Pesen Word Foundation

"Pesen Kita" yaiku editor pisanan sing ditulis dening Harold W. Percival kanggo majalah bulanan sing kondhang, Sabda. Dheweke nggawe versi editor sing luwih cendhek minangka kaca pisanan majalah kasebut. Ing ndhuwure isa replikasi iki luwih cendhek versi saka volume pisanan saka volume rong puluh lima, 1904 - 1917. Editor bisa maca kabeh babagan kita Kaca editorial.