Editorial saka Majalah Word



Harold W. Percival, Editorial saka Majalah Word

Iki editorial dening Harold W. Percival minangka koleksi lengkap sing diterbitake ing Sabda majalah antarane 1904 lan 1917. Kira-kira umume atus taun, majalah saben wulan asli saiki wis langka banget. Angka rong puluh lima volume terikat Sabda mung dimiliki dening sawetara kolektor lan perpustakaan ing saindhenging donya.

Wiwit nalika buku kapisan, Mr. Percival, Thinking and Destiny, diterbitake ing 1946, dheweke ngembangake terminologi anyar sing bisa ndadekake luwih saka asil pikirane. Babagan iki njlèntrèhaké ana bedane ing antarane karya sadurunge lan mengko. Typo sok-sok ana amarga wates wulan sing kenceng lan kabutuhan ngetik kabeh huruf kanthi tangan. Minangka kepentingan kanggo njaga keaslian dokumen kasebut, kanggo generasi saiki lan uga bakal diterbitake ing kene kanthi ringkes. Iki tegese kesalahan typografis lan panggunaan tandha tandha sajrone periode kasebut wis disimpen.

Yen sampeyan anyar kanggo tulisan Mr. Percival, sampeyan kepengin dhisik dadi akrab karo opus magnum, Thinking and Destiny.



Klik ing PDF ngisor kanggo replikasi format asli.
Klik ing HTML kanggo navigasi gampang.
Kanggo editorial sing dawa, klik Paragraf kanggo tabel isi.

Sawetara editorial bisa uga ngrujuk editorial liyane (dikenali karo Vol. Lan No.). Sing bisa ditemokake kene.

Adepts Master lan Mahatmas PDF HTMLParagraf
Atmosfer PDF HTML
Lair Pati Lair PDF HTML
ambegan PDF HTML
kadhang PDF HTML
Kristus PDF HTML
Lampu Natal PDF HTML
Kesadaran PDF HTML
Kesadaran Ngluwihi Pengetahuan PDF HTMLParagraf
siklus PDF HTML
desire PDF HTML
mangu PDF HTML
Flying PDF HTML
Food PDF HTML
Formulir PDF HTML
Persahabatan PDF HTML
grayangana PDF HTMLParagraf
Glamour PDF HTML
langit PDF HTML
neraka PDF HTML
Pangarep-arep lan Wedi PDF HTML
Aku ing Senses PDF HTML
bayangan PDF HTML
Individualitas PDF HTML
Intoxications PDF HTMLParagraf
fodder PDF HTMLParagraf
Life PDF HTML
Urip - Urip sak lawase PDF HTMLParagraf
Mirrors PDF HTML
Motion PDF HTML
Pesen Kita PDF HTML
Kepribadian PDF HTML
Kecenderungan Psikis lan PembangunanPDF HTML
sex PDF HTML
Necklace PDF HTMLParagraf
turu PDF HTML
Soul PDF HTML
Substansi PDF HTML
Panginten PDF HTML
Kerudung Isis, The PDF HTML
bakal PDF HTML
Kepenginan PDF HTML
Zodiak, The PDF HTMLParagraf