Yayasan Word

Nalika ma wis liwat mahat, ma isih bakal ma; nanging ma bakal united karo mahat, lan dadi mahat-ma.

-The Zodiac.

THE

WORD

Vol. 9 SEPTEMBER, 1909. Ora Ana 6

Hak cipta, 1909, dening HW PERCIVAL.

ADEPT, MASTER lan MAHATMAS.

(Terus.)

MAHATMAS urip bebarengan karo wong biasa, ora amarga padha ora seneng utawa wis dadi adoh saka dheweke, nanging amarga kebutuhan kasebut adoh saka swasana ing papan pasar. Papan dununge master uga dicopot saka kesusu urip lan kepinginan ing kutha gedhe, amarga pakaryan kasebut ora ana ing maelstrom hawa nafsu saka fisik, nanging kanthi sistem pemikiran sing teratur. Pandhita uga, golek kursine sing adoh saka papan dununge fisik, amarga pasinaon kasebut kudu ditindakake kanthi tenang, nanging yen perlu dheweke mlebu lan bisa urip kabeh kanthi sibuk karo urusan dunya. Pandhita iku banget gegayutan karo wujud lan kepinginan lan kabiasaan saka wong lan kanthi owah-owahan kasebut; mulane kudu ing jagad iki.

Setuju, master lan mahatmas ora milih kekuwatan fisik amarga seneng utawa duwe prasangka, nanging amarga asring dheweke urip lan tumindak saka sudut pandang bumi sing paling cocog kanggo pakaryane. Sadurunge milih papan pamondhokan lan pusat fisik sing kudu ditindakake, mula kudu nganggep akeh faktor, ing antarane, pusat magnet bumi, kebebasan utawa nggayuh kahanan unsur, jernih, kapadhetan utawa entheng saka swasana, posisi bumi sing gegayutan karo srengenge lan rembulan, pangaribawa cahya rembulan lan srengenge.

Ana musim lan siklus sing balapan manungsa lan peradaban kasebut teka lan saben umur ing bumi. Balapan lan peradaban iki muncul lan terus ngubengi permukaan bumi ing zona. Jalur pusat peradaban kaya sing ula.

Ana pusat geografis ing permukaan bumi sing nduwe tahapan-tahapan ing drama-komedi-tragedi urip digawe maneh. Ing dalan peradaban angeline yaiku zona kemajuan manungsa, dene sing ora kalebu jaman saiki bisa urip ing wates utawa zona. Adaptasi, master lan mahatmas milih papan pamilike, babagan kemajuan manungsa, ing dalan peradaban iki. Dheweke manggon ing poin-poin kasebut ing permukaan bumi, supaya bisa menehi hasil paling apik karo wong sing prihatin. Papan dununge adoh saka wong lanang yaiku guwa lan alas lan gunung lan ana ing pasamunan.

Guwa dipilih, kalebu sebab liyane, amarga ing badan recesses sing ngalami inisiatif tartamtu dilindhungi saka pengaruh atmosfer lan pengaruh rembulan lan srengenge; amarga tumindak magnetik ing simpatik ing stimulasi lan ngembangake rasa batin lan awak batin; amarga balapan tartamtu sing manggon ing njero bumi lan sing bisa ketemu karo recesses bumi; lan amarga ana kasedhiya kasedhiya kanggo transportasi kanthi cepet lan aman liwat bumi sing ora bisa ana ing permukaan bumi. Guwa sing dipilih ora mung bolongan ing lemah. Iki minangka gapura saka dalan sing mlebu menyang pengadilan besar, ruangan wiyar, kuil sing apik lan ruang sing gedhe banget ing njero bumi, ngenteni sing siap mlebu.

Hutan dipilih dening sawetara pandhawa lan master kanggo akun kegiatan urip sayuran lan kewan, lan amarga pakaryan bisa uga urip karo jinis kewan lan tanduran, lan amarga jinis sayur-sayuran lan kewan dibahas ing pandhuane. para sakabate.

Pegunungan minangka resort, master lan mahatmas, ora mung amarga saka posisi geografis, sekumpulan sing diwenehake, lan amarga hawa luwih entheng, luwih murni lan luwih cocog karo awake dhewe, nanging amarga saka gunung, pasukan tartamtu bisa paling apik lan paling gampang dikendhaleni lan diarahake.

Gurun asring disenengi amarga bebas saka pengawetan demokrasi lan inimical presiden lan pengaruh, lan amarga bebaya sing nekani negara ing ara-ara samun bakal terus dadi wong sing prihatin lan ngganggu, lan amarga pasir utawa strata nduwe kahanan magnet lan listrik sing perlu kanggo pakaryane , lan umume amarga kaluwihan iklim. Gurun sing umum biasane bebas saka prekara dhasar iki amarga gurun sing apik wis ana pesisir. Sanajan kasur samodra iki bisa dadi adegan urip sadurunge sadurunge dadi, swasana wis diresiki lan diresiki kanthi lemah ing lemah. Nalika banyu segara nggulung ing sawijining negara, dheweke ora mung ngrusak awake awak astral sing wis manggon ing kono, nanging uga bakal ngrusak unsur-unsur; yaiku, gegayuhan sing ora duwe gegayuhane manungsa-manungsa sing wis urip ing kono. Negara-negara lawas Eropa sing wis ana ing ndhuwur banyu nganti pirang-pirang taun kepungkur, lan wis nglairake kulawarga sawise kulawarga saka balapan lawas, wis ngliwati tanah sing dipengeti akeh pahlawan-pahlawan lawas sing urip lan perang lan seda lan sing terus babagan bumi ing awak sing dipikirake, disuguhake lan diusahake dening pikirane masarakat. Gambar-gambar jaman biyen dianakake swasana ing wilayah kasebut lan kadhangkala katon dening wong-wong sing mligine urip sadurunge. Pengawetan kasebut asring mundur kemajuan kanthi nggambarake gambar-gambar jaman biyen kanggo ngeling-eling masarakat. Ara-ara samun jelas, lan ora ana pengaruh saka pengaruh kasebut.

Posisi penting ing bumi, kayata kutha sing ngadeg utawa ngadeg, ing ngendi kali bisa mbaleni utawa saiki mili, ing endi gunung mbobot ora aktif utawa aktif, lan papan kaya sing dipilih dening para pandhita, master lan mahatmas minangka wilayah sing ora katon ing jagad raya. lan pasukan kosmis kontak, mlebu utawa nembus utawa metu saka bumi. Titik kasebut minangka pusat fisik sing nawakake kahanan sing pengaruh kosmis bisa luwih gampang dikontak.

Kuil dibangun ing pusat penting sing banjur dienggo dening pandhita, master lan mahatmas kanggo tujuan kasebut kayata wiwitan awak utama murid-murid kasebut dadi hubungan simpatik karo kekuwatan lan unsur universal, utawa pandhuan para sakabate ing ukum kasebut. pasukan, unsur lan badan dikontrol.

Setuju, master lan mahatmas bisa ana ing awak fisik ing papan sing kaya sing dijelasake. Dheweke ora manggon ing kelainan lan kebingungan. Ora ana master utawa mahatma sing bakal urip karo wong sing terus tumindak salah lan terus-terusan tumindak nglawan hukum. Ora ana master utawa mahatma sing bakal urip ing tengah-tengah perpecahan utawa ing antarane awak fisik sing ala.

Sawetara sebab sing diwenehake kenapa adepts, master lan mahatmas milih gua, alas, gunung lan gurun minangka omah sing sauntara utawa permanen. Mesthi wae saben wong sing manggon ing guwa utawa alas utawa ing pucuk gunung utawa ing pasamunan, minangka pandhita, master utawa mahatma, sanajan papan kasebut diadaptasi karo pakaryane. Wong-wong sing kepengin ketemu lan ngerti sing duwe pengetahuan, master utawa mahatma bisa menyang guwa, alas, gunung, gunung utawa ara-ara, lan ketemu akeh wong ing saben papan kasebut, nanging ora bakal ngerti adhiri, master utawa mahatma sanajan padha ngadeg sadurunge , kajaba sing golek golek cara kanggo ngerti dheweke, kajaba katon fisik utawa saka lokasi sing ditemokake dheweke. Siji-sijine ora duwe adhem amarga dheweke manggon ing panggonan sing dicopot saka omah-omah wong. Akeh manungsa sing katon aneh sing manggon ing pirang-pirang papan sing diterangake, nanging dudu adhik, master utawa mahami. Urip ana ing ara-ara samun utawa ing gunung ora bakal ndadekake wong lanang. Setengah setengah, jinis mongrel lan deg-degan balapan wong ditemokake ing panggonan sing ora ana ing dalan. Wong sing ora puas karo utawa duwe duka marang jagad iki lan kanca-kancane wis lunga lan lunga menyang papan sing sepi lan dadi wong sing nduwe. Manungsa kanthi kecenderungan fanatik utawa mania agama milih papan sing ora apik lan mbebayani kanggo nggantungake fanatikisme utawa menehi mania kanthi nindakake duka liwat upacara utawa nyiksa awak. Wong introspektif wis milih negara limbah utawa alas jero minangka papan kanggo sinau. Nanging ora ana sing nampa adhisi, master utawa mahatmas. Yen kita nemokake wong-wong pribumi utawa minangka warga lawas utawa minangka wong sing lelungan, ing ara-ara utawa gunung, ing alas utawa guwa, lan apa dheweke dadi brumbang-brambang lan ora sopan utawa tampan lan sopan kanthi cara lan pidato, nanging ora katon lan tata krama. uga papan sing ditemokake, indikasi yen dheweke ngerti, master utawa mahatmas. Ngliwati laboratorium kimia siji ketemu akeh siswa, nanging kajaba katon ing pakaryane lan pandhuane krungu sing ditampa dheweke ora bakal bisa mbedakake antarane siswa, asisten, profesor utawa wong liya, sing bisa uga ana. Semono uga ora ana sing bisa mbedakake wong sing duwe adegan kanthi penampilan fisik utawa cara liyane.

Kepiye carane bisa ngerti utawa ketemu adhem, master utawa mahatma, lan apa ana kemungkinan kanggo rapat kasebut?

Kaya sing wis dituduhake, sawijining pandhuan minangka béda karo awak fisik; minangka pandhita dheweke urip lan obah kanthi sadar, ing jagad astral utawa psikis. Sawijining master minangka makhluk sing béda-béda, kejaba saka awak fisik sing dipanggoni, lan minangka master dheweke mikir lan tumindak ing jagad mental. A mahatma iku beda banget karo awake fisik, lan minangka pangerten wis ana lan ngerti lan duwe manungsa ing jagad spiritual. Salah siji saka makhluk iki bisa urip lan manggon ing awak fisik, nanging awak fisik bakal menehi bukti sing rada jelas babagan sapa ana.

Kanggo ngerteni pandhita kanthi cara sing padha karo sing ngerti babagan awak fisik wong, kita kudu bisa mlebu ing dunia psikis lan ana ing kana weruh ing adicara dhewe. Pakaryan kasebut bisa ndadekake awake katon minangka awak astral lan ngidini awak bisa ditawani. Beings lan makhluk saka jagading astral wis katon wujud manungsa lan nggayuh awake dhewe menyang pikiran sehat lan ndemek ing jagad fisik lan wis ilang lan sirna maneh sanajan nalika dicekel manungsa fisik, nanging sing nyekel dheweke ora bisa ngomong apa-apa kejaba dheweke ndeleng tampilan, ndemek lan katon ilang. Yen ana prekara saka jagading bumi sing ora katon menyang jagad fisik, manungsa sing diwatesi ora bisa dirasakake, nanging ora ngerti fenomena sing ana gandhengane, yen ana, sing ora ana. ing syarat-syarat fisik. Mula, kanggo ngerti sawijining makhluk astral utawa fenomena utawa adhem, wong kudu bisa mlebu utawa nyawang jagadal. A master bisa nyawang, saka jagad mental lan ngerti apa wae ing jagading astral. Pandhita ing jagading astral bisa lan ngerti adhiri liyane ing jagad kasebut; nanging manungsa biasa ora bisa ngerti adhike minangka makhluk astral amarga dheweke ora duwe badan sing cocog kaya ngono lan ora bisa mbuktekake. Kanggo mlebu lan ngerti jagading astral saka fisik, siji kudu ngerti babagan fisik lan kekuwatan fisik sing cocog karo unsur, pasukan utawa makhluk ing jagading astral. A medium mlebu ing jagading astral, lan asring nggambarake penampilan tartamtu, nanging medium ora ngerti babagan penampilan kaya apa wae tinimbang bocah sing bakal ngerti bedane lan nilai landskap, utawa bahan sing digunakake ing lukisan.

Badan utawa wujud master, kaya ngono, ora bisa ditepungi karo panemu fisik, lan uga ora bisa dingerteni, sanajan bisa dingerteni, panca intine njero. Sawijining master ora langsung urusan karo bentuk jagading astral kaya sing adhem. A master mbahas pikirane; yen kepinginan ditangani bakal dikendhaleni utawa diowahi dening dheweke. A master nganggep kepinginan lan mikirake urip kanthi mikir ora mung minangka pamikir manungsa. Pemikir manungsa ngrampungake urip lan ngganti kepinginan dadi kabentuk. Nanging pamikir manungsa minangka bocah ing taman kanak-kanak sing main karo blok bangunan yen dibandhingake karo master, sing bakal dadi tukang sing bisa ngrancang lan ngarahake konstruksi edifice, tambang, jembatan lan kapal. Pamikir manungsa ora ngerti materi sing digunakake lan uga ora ana sifat penting, wujud utawa istilah sing ana ing pikirane. A master ngerti kabeh iki lan, minangka master, dheweke mikir kanthi sadar lan cerdas karo kekuwatan urip ing donya lan kanthi pikirane lan ideals wong.

Badan mahatma, kaya ngono, ora bisa dirasakake dening manungsa sing sejatine luwih saka wong fisik sing bisa ngrasakake anané eter ruang; kaya eter ruang, awak saka mahatma mbutuhake fakultas sing luwih apik, mental lan liyane saka sifat fisik, kanggo ndhisiki. A mahatma gegayutan karo sifat spiritual manungsa. Priksa wong liya mikir minangka karya master, lan menehi instruksi ing transitasi bentuk minangka pakaryan adept. A mahatma tumindak kanthi kawruh ing jagad spiritual lan menehi gegayutan karo pikirane manungsa nalika siyap sinau lan mlebu ing jagad spiritual lan bakal urip miturut lan hukum hukum spiritual, sing kabeh jagad sing nyata .

Mula, iku ora ana gunane kanggo preduli manawa wong iki utawa wong liya ora duwe pandhita, master utawa mahatma. Pancen nggo ngejar pamburu. Pancen bodho percaya yen pandhita, master lan mahatmas ana amarga ana wong sing percaya marang kapercayan kasebut ngandhakake yen iki utawa wong kasebut duwe penganggep, master utawa mahatma. Ora ana panguwasa apa wae sing ana sajroning ilmu dhewe-dhewe. Yen anané adate, master utawa mahatmas katon ora cukup, sawise siji wis menehi pertimbangan prakara kasebut lan mikirake masalah kasebut tanpa prasangka, mula dheweke ora disalahake amarga ora percaya marang dheweke. Ora ana sing kudu percaya yen ana urip nganti urip dhewe bakal menehi fakta lan kahanan kaya ngono, supaya bakal ujar manawa kanthi rumangsa dheweke rumangsa lan ndeleng kabutuhan kanggo kewujudan intelektual kasebut.

Kanggo nampa pandhita, master utawa mahatmas babagan panguwasa saka wong sing kita pitados, lan menehi bener manawa adhiri, master utawa mahatma ngandhani babagan iki utawa, lan tumindak nindakake saran kasebut lan prentah sing diduga kajaba pancen wajar, bakal bali maneh saka ora nggatekke lan khayalan lan bakal nyengkuyung nggawe hierarki kanthi alesan manungsa bakal ditindhes lan dheweke kena wedi lan kahanan urip bayi. Ora kanthi ngira-ngira, uga ora kepengin, utawa oleh sih, nanging kanthi kepinginan lan ora mentingake ngerti kepiye, aspirasi ilahi, kanthi tumindak miturut kawruh babagan sifat sing luwih apik dhewe lan gaib ing awake, lan kanthi budidaya lan Usaha sing ora kendali kanggo ngontrol dhiri sing luwih murah tinimbang kepinginan sing luwih apik, lan terus-terusan, sabar lan terus upaya kanggo ngerti lan ngontrol pikirane dhewe, bebarengan karo koyo kesatuan urip ing kabeh perkara, lan kepinginan kanthi tulus tanpa ngarep-arep hadiah kanggo pikantuk kawruh, kanggo tresna manungsa: kanthi cara iki bisa uga kontak lan mbuktekake lan ngerti, tanpa gawe piala marang awake dhewe utawa wong liya, saka pandhita, master lan mahatmas.

Siji bisa nemokake katrampilan, utawa sing duwe katrampilan bakal nemokake dheweke, yen wis berkembang ing awake dhewe minangka sifat adhem, yaiku kepinginan sing dikendhaleni. Dheweke bisa ketemu lan mbuktekake master amarga dheweke bisa mikir lan urip kanthi cerdas ing jagad pamikiran lan nalika dheweke dhewe wis ngrampungake awak sing bisa urip utawa mikir kanthi jelas ing pamikiran utawa jagad mental. Dheweke bakal ngerti mungma sing ngerti yen wis entuk kawruh babagan kepribadiane dhewe, dheweke ngerti yen aku dadi I-am-aku dibedakake karo kabeh perkara liyane.

Saben wong duwe kamungkinan kanggo ngerti adhi, master lan mahatmas; nanging iki kemungkinan laten, dudu kemampuan nyata. Ora ana sing bakal bisa ngerteni, duwe master utawa mahami, utawa ngerti bedane lan sesambungan antarane dheweke nganti paling ora bisa ngerteni iki lan beda hubungane. Bisa kanggo manungsa ngerti bedane kasebut lan mbedakake antarane sifat lan makhluk sing ana ing njero njaba lan awake dhewe sanajan dheweke durung duwe badan sing berkembang padha karo makhluk kasebut.

Kanthi indra batin, sing paling akeh ing manungsa, wong bakal bisa nemokake. Miturut kekuwatan pamikiran lan kemampuan dhewe kanggo urip ing jagad mental utawa pikiran sing becik, wong bisa ndeleng lan ketemu lan mbuktekake master. Iki ditindakake dening awak panginten yen wis ngrampungake kanthi cekap. Badan pamikiran sing saben wong duwe yaiku awak sing digunakake nalika dheweke ngimpi kanthi cerdas, ing jagad impen, nalika awak fisik turu, lan nalika impen dheweke ora disebabake dening gangguan awak fisik. Yen ana wong bisa tumindak ing ngimpi kanthi sadar lan nalika awake, dheweke bakal bisa ngerteni lan ngerti lan mbuktekake master.

Saben manungsa duwe badan ilmu. Badan ilmu iki minangka kekarepan dheweke, sing ora mesthi dingerteni dheweke amarga kebingungan sing disebabake dening pikiran lan nafsune. Ora liya, sejatine mung saka pengetahuan, kajaba saka pikirane lan pangertene, bisa uga wong ngerti yen ngerti. Badan pangertosan saben manungsa padha karo awake dhewe lan awake dhewe.

Saben manungsa langsung ngrasakake utawa nate prinsip beda ing awake dhewe sing cocog karo badan adep, master lan mahatma. Badan bentuk astral sing nduwe masalah fisik, sing ana gandhengane karo kepinginan sing mundhak liwat awak wujud, yaiku manawa wong bisa menehi pandhita; nanging dheweke bakal bisa nyritakake mung gelar kasebut, mula dheweke bisa ngrasakake lan ngrasakake awak wujud lan ngarahake kekarepan kasebut. Yen dheweke ora bisa ngrasakake badan wujud dhewe, lan ora bisa ngarahake lan ngontrol kepinginan dhewe, dheweke ora bakal bisa ngerti apa sing dadi sawijining wong sing duwe budi pekerti, sanajan penyidik ​​duwe obyek sing wis didesain saka jagad astral kanggo wong, utawa makhluk tiba-tiba katon fisik lan ilang maneh, utawa dheweke ndeleng fenomena aneh liyane. Siji bakal bisa ketemu utawa mbuktekake master dadi kaya kasebut nalika dheweke bisa ngimpi kanthi sadar lan cerdas sajrone momen sing esuk lan isih sadar ing awake fisik.

Siji bisa, ing awake fisik, bisa ngerti mahatma kaya ngono, lan béda karo perintah intelijen liyane, kanthi badan pengetahuan dhewe, sing ana utawa liwat utawa ndhuwur fisik. Badan kawruh kasebut yaiku sing terus-terusan turu ing turu sing jero, sawise awak fisik kanthi kepinginan lan awak formatif lan awak panginten sing wis ditinggal. Banjur, piyambake, minangka awak ilmu, ana ing jagad spiritual. Kabeh awak lan fakultas minangka proses utawa derajat kanggo entuk lan nggayuh. Badan mahatma iku pikantuk.

Badan fisik minangka masalah kasar sing bisa kontak lan tumindak ing jagad fisik; awak sing tumindak sacara fisik yaiku awak pangerten utawa awak astral, sing ngrasakake jagad fisik lan unsur lan pasukan sing tumindak. Perkembangan lengkap lan lengkap awak pangerten iki yaiku adeptship. Awak utawa pikiran sing dipikirake yaiku gegayutan karo kekuwatan lan unsur-unsur, kombinasi liwat fisik, lan hubungane bisa dipikirake. Badan pamikiran iku khas manungsa. Iki minangka awak sinau sing minangka asil saka pirang-pirang nyawa, sing saben ngalahake kekuwatan bentuk lan kepinginan kanthi nambah kemampuan kanggo mikir lan ngarahake lan ngontrol kepinginan lan bentuk kanthi dipikirake. Perkembangan lan prestasi sing lengkap yaiku pikirane master. Badan kawruh yaiku kanthi cara sing dingerteni. Sampeyan ora proses pertimbangan, sing ndadékaké kawruh, iku kawruh dhewe. Awak ilmu iki sampurna lan ora wajib ngliwati proses pertimbangan lan reinkarnasi utawa cocog karo badan mahatma.

Wong lanang dadi kepinteran nalika bisa obah lan tumindak kanthi sadar ing jagading astral lan ngatasi perkara ing jagading astral amarga dheweke bisa tumindak ing awak jasmani ing jagad fisik. Mlaku mlebu jagading astral padha karo kelahiran ing jagad fisik, nanging adhisi nembe lair menyang jagading astral, sanajan dheweke durung entuk lengkap kanggo ngatasi kabeh perkara ing jagading astral, durung bisa maju lan manggon ing kana, dene awak fisik sing lair ing jagad fisik mbutuhake perawatan lan tuwuh sing dawa sadurunge bisa ngurus awake dhewe ing jagad fisik.

A wong dadi master nalika ngerti hukum ing urip dhewe lan wis urip miturut dheweke lan wis ngontrol pepenginane lan nalika dheweke mlebu lan urip kanthi cerdas ing jagad mental lan tumindak ing jagad mental ing awak mental. Lawang wong liya minangka master menyang jagad mental kaya lair liyane. Lawang kasebut digawe nalika dheweke nemokake utawa dibantu nalika nemokake awake minangka awak mental sing bebas obah ing jagad mental kasebut ing ngendi pikiran wong sing mikir saiki bakal angel lan obah kanthi angel.

A master dadi mahatma nalika wis rampung kabeh karma, tundhuk karo kabeh ukum sing nuntut ngarsane ing jagad fisik, astral lan mental, lan wis nindakake kabeh kabutuhan kanggo reinkarnasi utawa katon ing salah sawijine. Banjur dheweke mlebu ing jagad spiritual lan dadi abadi; tegese, dheweke duwe awake dhewe lan abadi sing bakal terus urip ing saindenging jagad sing wis nyata lan spiritual.

Wong lanang kudu dadi pandhita, master utawa mahatma nalika awak fisik isih urip. Siji wong ora dadi salah siji, utawa ora ngalami kekebalan, sawise mati. Sawise entuk adeptship, utawa dadi master utawa mahatma, siji bisa miturut kelas lan gelar dheweke tetep adoh saka jagad iki utawa bali lan tumindak karo jagad fisik. Adil asring bisa digunakake ing jagad iki, nanging jagad ora ngerti dheweke. Master ora arang banget ing jagad rame; mung ing kahanan sing paling penting yaiku mahatmas obah ing antar manungsa. Kajaba saka misi khusus sing bisa ditindakake dening penguasaan, master utawa mahatma ing jagad iki, ana wektu tartamtu sing intelijen iki muncul lan sadurunge jagad lan dikenal dening wong liya, dudu, kanthi istilah utawa judhul kasebut nanging karya padha nindakake.

Ngarsane utawa katon ing jagad iki amarga ukara siklik sing diarepake dening kepinginan lan pikirane lan prestasi manungsa, lan yen wis nate ngrewangi mbiyantu lomba anyar lan peresmian utawa pambentukan tatanan lawas sing anyar. barang-barang. Ana undang-undang siklik miturut pamrentah, master lan mahatmas katon sukses kanggo melu ing urusan jagad iki lan kanthi rutin minangka musim teka ing musim sing cocog.

Antarane pratandha sing katon manawa wis teka, master lan mahatma, ana ing kene utawa bakal teka, yaiku pirang-pirang wong sing ngaku adhi, master utawa mahatmas. Ora ana sing ngaku, pesen, penasihat, proklamasi, bukti, lulus, ngarsane utawa tekane saka panampa, master utawa mahatmas, nanging menehi bukti manawa jantung manungsa kepengin banget karo apa wae lan kanggo nggayuh prekara sing ana ing awake dhewe, yaiku adhi, master lan mahatmas yaiku. Minangka musim taun iki diwartakake kanthi ngliwati srengenge dadi tandha-tandha zodiak tartamtu, saengga tekane adhem, master utawa mahatma diumumake nalika jantung umat manungsa ngliwati utawa mlebu menyang kasunyatan ing endi pandhita, master lan mahatmas manggoni.

Kejabi tampilan, master lan mahatmas, amarga kepinginan utawa cita-cita saka sawijining masarakat, intelektual kasebut muncul lan menehi jagad iki kanthi rutin asil karya sing ditindakake. Yen duwe pengaruhe, master utawa mahatma dadi kaya ngono, mula netepi hukum utawa kekarepan bebas dhewe lan kanggo tresna manungsa, dheweke rawuh ing jagad iki lan nggawe hadiah kanggo jagad babagan sing bakal nuduhake dalan lelungan sing wis ditata, nunjukake bebaya supaya bisa nyingkiri, alangan sing kudu diatasi, lan kerja sing kudu ditindakake. Iki ditindakake supaya wong-wong ing ngisor iki bisa dibantu kanthi cara sadurunge. Peparinge kanggo jagad iki kayadene tandha-tandha ing dalan salib, saben nuduhake dalan sing ditinggal kanggo wong sing milih.

Nalika pandhita, master lan mahatmas katon sacara fisik ing awak sing bakal narik kawigatosan kaya sing dikarepake bakal ngidini. Nalika katon balapan biasane ana awak fisik sing cocog karo balapan kasebut.

Adaptasi, master lan mahatmas nindakake pakaryan bareng karo jagad kanthi sakumpulan, masing-masing bisa dibantu ing pakaryan umum dening wong liya.

Ora ana bagean utawa bagean ing jagad iki ora bisa nindakake tanpa intelektual kayata wicaksana, master utawa mahatma, luwih saka departemen pamrentah sing bisa terus tanpa pandhuan sirah. Nanging minangka kepala pamrentah ganti, mula ngganti pangerten bangsa utawa balapan. Wakil pamrentahan minangka ekspresi ora sawetara, nanging saka total karsane masarakat. Mangkono uga intelijen sing dadi pemimpin bangsa lan balapan. Setuju, master lan mahatmas ora kaya para politisi sing nyiksa, coddle utawa nguciwani wong-wong lan nggawe janji, lan dadi dipilih dadi pejabat. Duweke ora kalebu kursi kaya dene kepala pamarentah. Dheweke ora nyoba ngalahake utawa ngrusak utawa nggawe ukum. Dheweke dadi pangurus ukum miturut panjaluk sing ana ing njero ati, lan dheweke menehi wangsulan miturut siklus siklus.

Kanggo terus.