Yayasan Word

Nalika ma wis liwat mahat, ma isih bakal ma; nanging ma bakal united karo mahat, lan dadi mahat-ma.

-The Zodiac.

THE

WORD

Vol. 11 JULY, 1910. Ora Ana 4

Hak cipta, 1910, dening HW PERCIVAL.

ADEPT, MASTER lan MAHATMAS.

(Terus.)

GAMBAR 33 diwenehake kanggo nuduhake sipat saben balapan sing menehi kontribusi kanggo nggawe manungsa, kepriye lan miturut karakter sing unggul lan tandhingake saben balapan diwiwiti lan dikembangake lan pungkasan, lan kepiye saben balapan ana hubungane lan kena pengaruh karo wong-wong sing didhisiki sadurunge utawa sing nututi. Sawetara saran bakal nuduhake sawetara sing bisa ditemokake ing simbol iki.

The Tokoh 33 nuduhake zodiak gedhe kanthi pitu zodiak sing luwih cilik. Saben pitu ngubengi salah siji saka pitung pratandha ngisor saka zodiak gedhe. Ing setengah ngisor zodiak gedhe ditarik zodiak sing kurang, siji ing sisih liyane, ing proporsi sadurunge Tokoh 30, lan nglambangake saben wong fisik lan jagad fisik, wong psikis lan jagad psikis, manungsa mental lan jagad mental lan manungsa spiritual lan jagad spiritual.

Dhiameter horisontal saka ♋︎ nganti ♑︎ zodiak gedhe yaiku garis manifestasi; Ing ndhuwur ana sing ora dikepengini, ing ngisor iki ana alam semesta. Ing angka kasebut ditampilake pitu balapan ing papat pesawat, pesawat kasebut minangka pesawat spiritual sing diwiwiti karo ♋︎ lan pungkasane karo ♑︎, pesawat mental sing diwiwiti karo ♌︎ lan rampung karo ♐︎, pesawat psikis diwiwiti kanthi ♍︎ lan pungkasan karo ♏︎, lan pesawat fisik ♎︎, yaiku pesawat pivotal kanggo telung pesawat ndhuwur ing aspek keterlibatan lan evolusi.

Dhiameter vertikal, saka a ♎︎, nglambangake kesadaran; iki nyebar ing saindenging jabatan sing ora ana gandhengane lan sing nyata. Kaloro garis kasebut, vertikal lan horisontal, ditrapake ing pangerten ing kene sing digunakake ing zodiak gedhe; ora dadi pitu zodiak sing kurang makili ing kene pitu balapan. Ing balapan kaping papat, balapan ♎︎, garis sing nglambangake kesadaran kanthi tegak, kanthi diameter horisontal bunderan gedhe, lan podho padha lan kebetulan ing bagean karo baris sing nglambangake kesadaran ing zodiak gedhe. Iki ora masalah saka kacilakan.

♈︎ ♉︎ ♊︎ ♋︎ ♌︎ ♍︎ ♎︎ ♏︎ ♐︎ ♑︎ ♒︎ ♓︎ ♈︎ ♉︎ ♊︎ ♋︎ ♌︎ ♍︎ ♎︎ ♏︎ ♐︎ ♑︎ ♒︎ ♓︎ ♎︎ 1st RACE BREATH 2nd RACE LIFE 3rd RACE Wujud 4th RACE SEX 5th RACE GALAXY 6th RACE KANGGO 7th RACE INDIVIDU
Tokoh 33.

Separo ngisor bunderan gedhe nglambangake diameter horisontal utawa garis horisontal saka pitung balapan sing dibukak, nglibatake lan berkembang. Saka pusat, titik ing prekara kasebut (yaiku, masalah spiritual, wujud zat dual) dadi eling, sumunar pitu baris sing, dilanjutake, bebarengan karo diameter diameter pitu zodiak sing kurang. Dhiameter vertikal kasebut, saben siji menyang ♎︎ ing bunderan sing luwih murah, menehi simbol ing sadawane saben balapan berkembang kanthi eling. Dhiameter horisontal ing saben zodiak pitu saka ♋︎ nganti ♑︎, yaiku garis mlengkung, kebetulan, ing tokoh 33, karo pinggiran zodiak gedhe.

Saben balapan miwiti pembangunan ing tandha ♋︎ ing zodiak dhewe, tekan titik tengah ing ♎︎ lan mungkasi ing ♑︎.

Lomba kapindho diwiwiti ing tengah utawa race lomba kapisan lan ing ♋︎ saka zodiak dhewe, lan rampung ing ♑︎ saka zodiak lan ing tengah lomba katelu, sing dadi wiwitan kanggo balapan kaping papat. Balapan kaping tiga diwiwiti pungkasane kaping pisanan, tengah kaloro lan pungkasan ing tengah balapan kaping papat, yaiku wiwitane balapan kaping lima. Balapan kaping papat diwiwiti ing pungkasan lomba kapindho, yaiku tengah balapan katelu, lan pungkasan ing tengah lomba kaping lima, yaiku wiwitane balapan kaping enem. Lomba kaping lima diwiwiti pungkasane balapan kaping telu, yaiku tengah balapan kaping papat, lan bakal mungkasi ing tengah lomba kaping enem, sing bakal dadi wiwitane balapan kaping pitu. Balapan kaping enem wiwit pungkasan pembangunan lomba kaping papat yaiku tengah balapan kaping lima, lan pungkasane bakal rampung ing tengah balapan pitu.

Lomba pisanan diwiwiti kanthi wiwitan alam semesta, sing metu saka sing ora ana. Lomba kapisan diwiwiti saka tandha ♋︎ lan dadi kesadaran mung ing wektu tengah, nalika tekan its, sing dadi wiwitan garis sadar. Garis kesadaran kasebut lan uga minangka garis nyata saka zodiak sing hebat. Balapan pisanan durung rampung. Ora nganti mati sajrone ana sajroning manifestasi.

Pangembangan balapan pitu bakal diwiwiti ing pungkasan lomba kaping lima yaiku tengah balapan kaping enem lan bakal rampung ing tandha ♑︎, sing bakal ana ing unmanif. Garis kesadaran kasebut ngrampungake garis manifestasi saka zodiak sing hebat. Luwih bisa ditulis ing elucidation of Gambar 33, nanging prekara kasebut cukup kanggo nerangake simbolisme sing ana hubungane karo prakara kasebut.

Ana prabédan banget ing antarane wong sing dadi ades sadurunge dadi master lan adep-adhik sing lair sawise gurune. Bentenipun yaiku jinis pandhita pisanan duwe pikiran sing durung lahir, dene master, pikiran, duwe adhepan sing wis dikembangake kanthi lengkap. Pandhita master bisa tumindak sesuai karo undang-undang ing jagad mental, amarga master, tumindak liwat dheweke lan nanggapi mikir kanthi gampang tinimbang otak nanggapi tumindak pikiran. Pandhita sing ora lair, tumindak miturut angger-angger ing donya kepinginan, nanging ora bisa ngerti utawa ora ngerti kanthi jelas ukum kasebut ing ndhuwur dheweke, yaiku sekitar dheweke, yaiku ukum wektu, ukum ing jagad mental. Dheweke ora bisa ngontrol utawa dheweke bisa tumindak kanthi bener. Dheweke tumindak miturut hukum jagad astral, jagad pikiran sehat, sing dadi refleksi lan reaksi saka jagad fisik lan saka jagad mental. Printer kasebut karo pikiran sing durung lahir bakal paling gedhe tetep ora lahir ing jagad mental nalika cedhak saka siklus jagad. Pengajaran saka master wis diangkat lan dilahirake kanthi sah saka pikiran, lan warisane bakal dadi jagad jiwa mental sing bakal dilalekake sawise master wis dadimahema.

Printer karo pikiran sing durung lahir ora duwe praktik fakultas mental, sanajan fakultas iki digunakake dening dheweke ing gelar sing luwih gedhe utawa luwih jelas tinimbang wong cerdas ing dunya bisa nggunakake. Panggunaan fakultas mental sing mandhiri lan cerdas ndarbeni eksklusif kanggo murid saka master, sing sinau nggunakake kanthi mung nalika dadi master.

Panggunaan fakultas fokus sing mandhiri lan cerdas nyebabake siswa sing wis dipilih dadi lan dadi siswa sing ditampa ing sekolah guru. Panggunaan gratis gambar lan fakultas gelap kalebu adhisi sing digawe adike dening gurune. Panggunaan fakultas wektu lan motif gratis mung dening master. Nanging master ora bisa nggunakake lampu lan fakultas kanthi bebas, sanajan dheweke ngerti babagan dheweke lan dheweke bisa nindakake fakultas liyane. Panggunaan cahya lan fakultas gratis yaiku dening mahatma.

Master duwe kabeh lan nggunakake wektu lan gambar lan fokus lan fakultas gelap lan motif, kanthi mandiri saka pikiran batin, kayata penglihatan, pangrasa, rasa, mambu, sentuhan, moral lan aku, utawa tumindak dheweke menyang jagad fisik . Tinimbang limbah surem utawa jagad peteng lan kebingungan, master ngerti manawa jagad fisik minangka papan sing bisa dipesthi swarga. Dheweke ndeleng jagad fisik luwih apik tinimbang mripat bisa ndeleng, papan sing ngrusak sing kuping ora bisa dideteksi, lan ing endi bentuk sing luwih gedhe tinimbang sing dipikirake dening manungsa. Dheweke ndeleng minangka papan pangowahan lan uji coba ing endi kabeh makhluk bisa diresiki, ing ngendi pati kudu dikalahake kabeh, ing endi manungsa bakal bisa ngerti lan mbedakake sing sejatine saka sing salah, lan ing endi wae dheweke bakal mlaku gusti lan master of form dheweke, sing ngalahake khayalan, nalika dheweke isih nggunakake kanggo para makhluk sing dirawat dadi nyata.

Saka jagad mental, jagad swarga, master ndarbeni lumantar jagading pikiran mau menyang jagad fisik lan nalika nggunakake pikiran batin lan awak jasmani sing dikontrol dheweke. Kanthi fakultas mental dheweke liwat pikiran sehat lan awak, dheweke bisa mbedakake ilusi masalah ing telung jagad iki. Kanthi fakultas fokus, dheweke bisa nggawa ing jagad fisik lan ngrampungake pola pikir mental lan jagad astral. Dheweke bisa ndeleng astral lan mental liwat fisik. Dheweke ndeleng harmoni lan kaendahan saka kombinasi fisik, astral lan mental. Liwat fakultas wektu master bisa ngrungokake lan ndeleng atom-atom nalika lagi terus-terusan nglewati perkara fisik lan terus, lan dheweke ngerti ukuran lan durasi wujud sing digawe sacara fisik, amarga dheweke ngerti nada sing wis disetel lan muni . Kanthi nada iki sing minangka wates wektu lan ngukur, dheweke ngerti manawa form kasebut bakal terus nganti ana masalah fisik sing ana ing formasi lan menyang jagad wektu mula. Miturut fakultas gambar dheweke, master bisa nggawe wujud lan nyebabake bisa ditampilake dening arus-arine lan wektu, atom wektu. Liwat fakultas gambar dheweke bisa nyebabake wujud katon tanpa wates gedhe utawa cilik banget. Dheweke bisa nggedhekake utawa nggedhekake molekul kanthi ukuran jagad iki, utawa nyebabake jagad katon sithik minangka molekul. Iki ditindakake kanthi nyekel formasi ing fakultas gambar lan nambah utawa nyuda ukuran kanthi cara fokus fokus.

Kanthi fakultas fokus dheweke master mlebu utawa ninggalake jagad fisik lan psikis utawa bagean kasebut. Kanthi fakultas fokus, dheweke ngandhani lan nyetel fakultas kanggo saben liyane lan ing pikiran sing bisa ditindakake dening fakultas.

Kanthi fakultas gelap bisa nyebabake dheweke ilang utawa bisa ngowahi wujud apa wae sing diarah. Liwat fakultas gelap bisa ngasilake turu ing endi wae sing ambegan. Kanthi ngleksanani fakultas gelap bisa nyegah pamikiran manungsa supaya ora mlebu jagading mental sadurunge jamane, lan dheweke uga nindakake nalika mlebu bakal nyebabake dheweke ora seimbang, utawa dheweke bisa menehi kekuwatan menyang pikiran liyane dhewe lan dheweke nindakake kanggo mriksa pria sing nglatih atine kanthi tujuan ngontrol wong liya. Kanthi ngleksanani fakultas gelap, ing pikirane wong bisa nyebabake wong dadi bingung, ngeling-eling, lan lali karo obyek sing dideleng. Kanthi fakultas gelap, master bisa ngatasi akal sehat lan nyegah wong sing penasaran lan prihatin nemokake manawa dheweke ora duwe hak. Kanthi ngleksanani fakultas peteng master mriksa prekara saka sensasi, maca utawa ngerti pikirane wong liya. Kanthi fakultas gelap master ngalangi wong-wong sing nggoleki mburi egois, sinau babagan tembung lan kekuwatane.

Kanthi nggunakake fakultas motif, master ngerti motif wong sing njaluk dheweke tumindak. Master kasebut ngerti kanthi motif motif manawa motif manungsa minangka makarya umume lan dheweke, sanajan asring ora dingerteni karo manungsa, minangka sebab-sebab kabeh kedadeyan penting ing uripe. Liwat fakultas motif dheweke ngerti manawa motif dadi panyebab pamikiran, sing nggawe kabeh perkara ing telung jagad sing wis kawujud. Liwat fakultas motif, master ngerti macem-macem jinis lan kelas lan derajat kabeh pamikiran sing bisa ditindakake dening manungsa, lan pikiran minangka makhluk saka jagad mental. Liwat fakultas motif dheweke ngerti babagan sifat awak dhewe lan motif dhewe sing wis rampung. Kanthi fakultas motif dheweke bisa ngetutake sepur pamikiran sing wis digarap kanggo nggayuh jamane ing jagad mental. Liwat fakultif motif dheweke ndeleng motif liyane sing bisa ditindakake nanging ora tumindak. Kanthi mbandhingake motif dheweke karo motif liyane, dheweke bisa ngadili lan ngadili motif dhewe, sing dadi sebab tumindak ing telung jagad iki. Liwat motif dheweke ngerti apa lan banjur milih karyane minangka master. Liwat fakultas motif dheweke ngerti manawa karyane durung rampung, yen dheweke bakal mlebu ing jagad spiritual minangka mahatma. Miturut fakultas motif dheweke ngerti manawa dheweke wis urip luwih gedhe, ngatasi pati, yen dheweke pancen abadi lan wis nggarap karma urip awak sing ditindakake, nanging dheweke durung ngrampungake karma saben-saben lan. kabeh kapribaden sing ditindakake dening pikiran, utawa yen dheweke duwe kewajiban, kewajiban, mula dheweke ora bisa ngetrapake awake dhewe ing saiki, amarga wong liya sing duwe utang utawa diwajibake ora wujud manungsa. Dheweke ngerti manawa sanajan dheweke bisa nggarap kabeh karma dhewe, kesel ing karma ing kabeh uripe, nanging isih kudu dibutuhake kanggo njupuk wujud manungsa liyane utawa akeh bentuk manungsa, minangka tugas sing bisa uga dheweke janji kanggo jagad lan kaya sing ditemtokake kanthi motif sing nyebabake janji bakal diijolake. Miturut fakultas motif dheweke, master ngerti sebab-sebab sing wis nemtokake karyane.

Miturut fakultas wektu dheweke bakal ngerti babagan wektu lan penampilan lan siklus karyane dhewe lan, wektu sing kerja lan sapa sing bakal ditindakake. Miturut fakultas gambar dheweke, dheweke bisa uga ngerti macem-macem bentuk sing bakal ditampilake. Dheweke ngerti manawa bentuk lan fitur dhewe bakal ana kaya saiki ing garis fisik. Miturut fakulti gelap bakal ngerti kepiye lan miturut kahanan apa sing ditrapake utawa balapan karo wong sing bakal kerja, bakal mati utawa diganti. Miturut fakultas fokus bakal ngerti pundi lan ing endi dheweke bakal tumindak lan kahanan sing bakal ditampilake.

Fakultas master of master ora tumindak kanthi kapisah utawa ora sacara mandhiri. Kajaba saka indra manungsa sing padha tumindak gabung utawa ana hubungane karo saben liyane. Minangka wong bisa ngerteni rasa linglang kanthi ngrungokake jenenge, utawa kanthi ambu, utawa kanthi nutul, saengga master ngerti babagan sifat lan durasi wujud liwat fakultas motif, lan bakal nemokake salah sawijining wujud. form kasebut kanthi nggunakake fakultas fokus dheweke.

Dadi master ngetrapake karyane lan mbiyantu ngrampungake siklus wektu. Nalika badan fisik dheweke ora butuh lan butuh wong liya, mula dijupuk saka stock awal manungsa sing murni lan murni. Yen pakaryan nuntun dheweke ing antarane wong, dheweke katon biasane minangka wong sing ora dingerteni lan ora jelas lan nindakake pakaryan kasebut kanthi tenang lan ora konsisten kaya syarat sing diidinake. Pria sing ndeleng dheweke ndeleng awake dhewe. Dheweke ora bisa ndeleng dheweke minangka badan master, sanajan dheweke bisa ndeleng awak fisik, sing menehi bukti adhiri adhepan kasebut, lan master ing saubengé lan liwat, kanthi kekuwatan sing dienggo, pengaruh sing entheng iku mratelakake, katresnan sing digawe lan kawicaksanan prasaja ing tembunge.

A master ora asring teka ing antarane manungsa amarga ora becik kanggo pria. Ora becik kanggo pria, amarga ana master lan ngliwati awak fisik sing cepet banget. Anane gurune kaya budhi dhewe. Ngarsane fisik master nyegerake kalbu ing manungsa lan nyebabake dheweke ngerti babagan kekurangan, kejahatan lan kekejeman kasebut, lan sanajan dheweke uga nyipta kabeh kuwalitas sing apik lan nyengkuyung kabecikan ing dheweke, nanging ngerti babagan kabecikan ing manungsa, nanging uga dikepengini. Saupama dheweke ngerti marang tendensi ala lan ora bisa dipercaya, ndadekake rasa kuciwa lan penyesalan, sing dadi kekuwatane lan nggawe dalane katon ora duwe pengarep-arep kanthi alangan sing ora bisa ditemokake. Luwih saka egotisme dheweke bisa ngadeg lan dheweke bakal ngalami pengaruh sing luwih diwasa bakal luwih cepet lan nulungi. Tekane master ora nggawe perang kanthi sipat ora adil; nyebabake alam lan sifate dadi nyata lan nyata. Babagan iki ora kaya kersane master, nanging amarga saka ngarsane. Ngarsane menehi urip kanggo sifat utama lan tendensi lan ndadekake dheweke katon terang, amarga srengenge ndadekake katon kabeh wujud ing bumi. Cahya srengenge ora bakal wit-witan kanggo ngasilake woh, manuk kanggo nyanyi, utawa kembang kanggo mekar. Wit-witan bisa ngasilake woh-wohan, manuk-manuk banjur mekar lan saben spesies ngetokake awake dhewe miturut sifat amarga srengenge ora srengenge. Srengenge mundhak kekuatan nalika mangsa wis liwati lan musim semi maju. Maju kanthi bertahap lan nambah srengenge wis dijupuk dening tanduran sing lembut nalika motret munggah menyang ndhuwur. Dheweke ora bisa ngadeg lan ngrembaka ing srengenge, nganti ora ditandur. Yen srengenge bakal sumunar kanthi cepet lan terus-terusan ing tanduran enom bakal mati amarga kekuwatane. Mangkono uga karo para wong sing gedhe lan wong cilik ing jagad iki, kaya tanduran enom, ora bisa tuwuh ing sangisoring pengaruh gedhe saka master. Pramila master ora teka ing antarane awak ing awak fisik, yen kabutuhan wektu bakal ngidini kanggo diopeni dening murid saka master. Pengaruhe para bendara ana ing saindenging jagad kabeh lan ngubengie; nanging pengaruh iki mengaruhi pikiran wong mung sing gampang dicukupi. Badan fisik lan kekarepane ora ana sesambungan karo pengaruh, lan mulane ora krasa. Dudu badan, nanging pikiran wong lanang mung bisa kena pengaruh dening empu.

Dibuwang saka jagad wong biasa, master isih ngerti lan tumindak marang dheweke; nanging dheweke tumindak ngliwati pikiran manungsa. Master ora nganggep pria kaya sing dianggep awake dhewe. Wong ing jagad iki dikenal dening master ing jagad mental dheweke nalika ana sing diwakili dening pikirane lan cita-cita. A master ngerti wong kanthi motif. Yen motif wong bener, dheweke mbantu dheweke mikir babagan nggayuh cita-citine, lan sanajan wong bisa ujar manawa dipromosikake kanthi motif sing bener lan duwe cita-cita sing ora mentingake, ora bisa ngerti amarga dheweke ora ngerti motif lan, mula, ora bisa ngadili ideine. Master ora kena pengaruh whims utawa sentimen. Iki ora katon ing jagad mental minangka pikirane utawa cita-cita. Semalat lan sentimen lan kepenginan ora bakal tekan jagad mental; dheweke tetep ana ing jagad kepinginan astral emosi lan digeser utawa diunekake dening impuls kasebut amarga asap abot ditiup utawa digeser dening angin gedhe. Nalika wong wis kerja kanthi sregep lan kanthi ati-ati lan kanthi pengabdian marang cita-citine, lan motif kasebut nuduhake manawa dheweke duwe hak kasebut, master mikir lan pikirane tekan ing atine para penganut sing nyerang sing banjur bisa ndeleng cara kanggo nggayuh ideine. Iki ndeleng sawise usaha, lan ana kabungahan mental lan rasa seneng sing ngetutake. Banjur wong sing wis sregep lan berjuang nyasarake karyane kanthi manteb lan kanthi yakin lan amarga bisa ndeleng cara sing kudu ditindakake. Kanthi cara iki master bisa lan mbantu wong. Nanging master ora ngewangi manungsa kanthi menehi proklamasi, utawa ngirim pesen utawa ngetokake edict, amarga master pengin wong nggunakake alesan minangka panguwasa kanggo tumindak, lan ora njupuk minangka panguwasa minangka tembung liyane. Wong-wong sing ngetokake edict, ngirim pesen lan nggawe proklamasi, dudu master. Paling ora dheweke minangka master kaya ing ngisor iki. A master bisa nyebabake pesen sing diwenehake menyang jagad, nanging pesen kasebut kudu diutarake dhewe, miturut pesen lan prinsip sing ana gandhengane. Ngomong manawa ana pesen saka master bakal nyebabake wong-wong mukmin bakal nrima tanpa pangadilan, lan bakal nyebabake wong-wong kafir ora moyoki sumber sing nyamar kasebut. Ing kasus kasebut, pesen kasebut bakal gagal kanthi tujuane. Nanging yen pesen kasebut diwenehake tanpa khayal utawa tanpa pralambang saka saluran liwat sapa wae sing teka lan kanthi kaluhurane dhewe, wong sing ora percaya bakal nrima tanpa prasangka lan wong mukmin bakal njupuk amarga bakal menehi daya marang dheweke kanthi kekuwatan lan amarga bener.

Kanthi murid sing ditrima ing sekolah para guru, master bisa ngetrapake sawijining pamikiran sing dadi murid sing ditampa. Master ngucapake wong lanang liwat cita-citane. Dheweke ngomong karo murid liwat kanthi mikir. Dheweke ngomong karo master liyane kanthi motif lan ing ngarsane.

Sanajan master ora duwe bentuk manungsa, wujude mung padha karo awake manungsa. Yen mripat bisa ndeleng bentuk master, mesthine, kabeh padha karo prinsip, katon padha karo sing saben dina ketemu ing dalan-dalan sing rame.

Kanggo wong lanang ing dalan, utawa wong sing tumindak, ana sing kudu ditrapake. Dheweke sibuk, lan liyane sing jinis sibuk, lan kabeh kudu cepet-cepet. Kanggo wong sing sibuk, master sing ora duwe bentuk manungsa, tanpa pikiran, kanthi akal mental, sing manggon ing jagad mental nalika wengi lan awan ora ana, ing endi ora ana pikiran sing ana, kanggo wong sing sibuk, gambar kaya ngono ora warata, warata, mbok menawa kurang menarik tinimbang swarga rasa ing swarga, yen malaikat-malaikat nglewati kali susu lan madu utawa ngliwati dalan jasper lan ngambang ngubengi tahta putih sing gedhe.

Wong sing cepet-cepet ora bisa disalahake yen mikirake gambaran kaya ngono. Nanging cita-cita marang para tuane ora mesthi rata, malah marang wong sing sibuk. Sawetara dina, cuwene kepinginan bakal nggetar lan nyeselake dheweke, utawa wutah mental bisa nyedhaki mundhak saka kepinginan lan rame ing urip, lan banjur ing cakrawala mental bakal ana pikir sing durung nate nate sadurunge, lan dheweke bakal awaken menyang pikiran sing paling becik. Becik iki ora bakal nilar dheweke. Dheweke bakal terus ngimpi ide sing cita-citine lan impen kasebut bakal terus dadi impen sing tangi lan, ing sawetara dina, kemungkinan dina urip sing bakal teka, impen sing tangi bakal dadi kasunyatan; mula, kasunyatane bakal dadi impen, impen saka jaman kanak-kanak sing wis tiwas, kaya bocah-bocah nalika liwati dadi wong. Dheweke banjur bakal ngeling-eling urip sing sibuk nalika isih cilik, kanthi pitakonan sing angel, kanthi beban lan tanggung jawab, tugas, duka lan kabungahan. Banjur dheweke bakal ngeling-eling maneh nalika wong liyane sing sibuk katon maneh nalika isih cilik kanthi lakune sing penting, kanthi pelajaran sing serius, ngguyu sing nyenengake, nangis pahit, lan kabeh eksploitasi lan prekara sing apik sing ndadekake suasana lan anak Tutup saka wong-wong sing wis tuwa.

Master melu cita-cita lan pikirane wong lanang, amarga wong tuwa pancen dolanan karo bocah cilik. Kaya ibune sing duwe budi utawa bapak sing prayoga sing muter play bocah-bocah cilik lan sabar ngrungokake impen, saengga para bendarane nyawang bocah-bocah cilik sing ana ing nursery, lan ing sekolah urip. Master luwih sabar tinimbang wong tuwa, amarga ora nandhang lara; dheweke ora cetho utawa dyspeptik, lan bisa ngrungokake lan ngerti kaya wong tuwa ora nate bisa. Wong sing kesusu ora duwe wektu kanggo sinau mikir, lan ora mikir. A master tansah nindakake. Master pancen akeh sing kudu dilakoni lan nindakake akeh lan nindakake kabeh sing kudu ditindakake. Nanging ya beda karo pakaryan sing durung sibuk.

Mamane yaiku sesepuh balapan. Tanpa wong, ora bakal ana kemajuan kanggo manungsa, amarga wong, kaya bocah cilik, yen ditinggal menyang awake dhewe sadurunge wis diwasa, bakal mati nalika isih cilik utawa liya bakal bali menyang kahanan kewan lan kahanan kewan. Minangka bocah-bocah ditarik lan ngerti babagan urip dening pinituwa, semono uga para master banjur nggambarake pikiran manungsa.

Nalika wong nyedhak cita-citane lan siap duwe cita-cita sing luwih dhuwur, para empu ngutus pikirake menyang kasunyatan sing abadi, ing kene diarani ide, ing jagad spiritual. Pikirane ide minangka ide sing diselenggarakake ing jagad mental, lan pikiran para pimpinan manungsa ing jagad iki, sing wis siyap, bisa ndeleng ide sing cocog lan pikirane nggawa jagad iki. pria. Minangka pamimpin wong ngucapake pamikiran, ide anyar, menyang jagad manungsa, wong-wong sing ngrungokake padha kagum karo pikirane; dheweke njupuk munggah lan katon nganti cocog. Kanthi mangkono, manungsa ora bakal nate dipimpin lan dididik kanthi cita-cita yen dheweke mung bakal mikir ing nduwur tinimbang mudhun. Kanthi cara iki, kanthi menehi cita-cita anyar kanggo para guru kanthi menehi piwulang anyar kanggo para ilmuwan, manungsa bisa maju kanthi tuwuh dening para guru sing ora katon, saiki isih ana.

Miturut cita-cita kamanungsan minangka wutuh utawa balapan ing bagean utawa sawetara pimpinan, para empu mikir, lan wektu nyetel dhewe lan mili miturut pamikiran kasebut. Kekuwatane empu dadi pikirane. Pikirane minangka pidato. Dheweke mikir, bisa ngomong, lan wektu terus mlaku, kanthi nggayuh gegayuhan manungsa. Tembung-tembunge empu njaga keseimbangane jagad. Tembung panganggit tetep dadi wujud kasebut. Tembung masters nyebabake revolusi jagad iki. Nanging, yen tembung master bisa ngatasi lan nyengkuyung jagad iki, sawetara kuping sing bisa ngrasakake swarane, sawetara mripat sing bisa ndeleng wujude, sawetara pikiran bisa ngerti makna kasebut. Nanging kabeh pikiran nyoba mangertos babagan jaman, sing dikandhakake dening masters minangka sawijining. Akeh mripat sing ngarep-arep bisa ndeleng apa sing bakal digawa, lan kuping sithik kanggo nyekel cathetan kasebut, sing mentas diweruhi.

Saka umur nganti umur ing jagading jaman, ing jagad mental, ing swarga manungsa manungsa, master bisa dadi nganti dheweke nindakake kabeh ngukur wektu. Siklus inkarnasi sing penting rampung, karma fisik, psikis lan mental wiwit suwe kesel, kanthi badan kepinginan fisik lan kepenginan ing jagad pamilike sing tumindak lan kanggo hukum, master kasebut tumindak saka jagad mental siap dadi pangerten , kanggo mlebu jagad spiritual.

Liwati saka master minangka mahatma menyang jagad spiritual, ora dirasakake dening kangelan utawa dielingi dening pepeteng sing tekan lair saka murid liwat rahim peteng nganti dina jagad mental. Master wis ngerti cara kasebut, lan ngerti cara mlebu jagad spiritual. Nanging dheweke ora mlebu sadurunge ngukur wektu ditindakake. Ngadeg ing badan fisik lan liwat awak adhem, master ngucapake tembung sing lair. Miturut tembung sing lair wis lair. Kanthi tembung lair, asma master dadi utawa dadi siji karo asmane minangka mahatma. Tembung kelairan minangka mahatma diarani dadi nggunakake fakultas terang lan fakultas I-am. Nalika menehi jeneng kasebut ing fakultas kasebut, dheweke mlebu ing jagad spiritual. Ing kono dheweke mesthi wae, nanging ora bisa ngerteni, ora bisa ngerteni, nganti nggunakake cahya lan fakultas I-am sadar.

Nalika dadi mahatma kabeh fakultas dicampur dadi siji. Kabeh fakultas dadi I am. Aku iki yaiku mahatma. Aku ora mikir maneh, amarga mikir rampung karo kawruh. The mahatma, aku-iki ngerti. Dheweke kawruh. Minangka mahatma, ora ana siji-sijine fakultas sing tumindak. Kabeh dadi siji, lan kabeh dadi pungkasane kabeh mikir. Dheweke kawruh.

Tumraping alamma, jagad fisik lan bisul. Sensasi jagad jero saka sensasi tetep. Kabeh mikir ing jagad mental wis mandheg. Telu alam ing jaman saiki wis ilang lan dicampur karo jagad spiritual. Donya wis ora ana, nanging padha dingerteni ing jagad spiritual dening mahatma. Ing jagading jaman, sing arupa partikel sing ora bisa dibagi dadi divisi paling utama, saben jagad beda ing awake dhewe, nanging kanthi kebak wektu, nalika wektu dadi sumber saka jagad mental, kabeh unit individu mlaku bareng kaya banyu tetes, lan dicampur, lan kabeh dadi kalanggengan, jagad spiritual sing siji.

Sapa sing mlebu lan ngerti sejatine iku kalanggengan. Dheweke ngerti yen dheweke pancen wis nate lan nate aku terus nate. Kabeh prekara sing ana ing kawruh iki. Amarga aku ngerti dhewe, cahya sing ora ana watese, lan sanajan ora ana sing ndeleng, cahya sing ngerti dhewe. Aku ngerti dhewe minangka cahya, lan cahya iku aku. Yen kepenginma bisa ngina ing salawas-lawase mung dheweke ngerti awake dhewe, aku, kaya-kaya, dheweke bakal ngilangi cahya saka jagad sing wis kawujud, lan tetep dadi aku, dadi pepadhang, cahya ing salawase. Ing filosofi wétan kuna, negara iki diarani minangka mlebu menyang nirvana.

Dadi fahamma lan lawang mlebu menyang nirvana ora ditemtokake wektu utawa sawise dheweke dadi mahatma; diputusake dening master liwat fakultas motif, lan keputusan kasebut utawa sebab-sebab keputusan kasebut wis ditemtokake lan digawe kabeh motif sing nyebabake manungsa ngupayakake upaya ngatasi lan nggayuh kamenangan. Pilihan kasebut yaiku babagan sing ora nggayuh jagad iki, lan ninggalake supaya dheweke bisa nampa kebahagiaan dhewe. Pilihan kasebut asale saka wiwitane manungsa nalika dheweke ndeleng lan mikirake awake dhewe minangka béda lan kapisah karo wong liya lan ora ana hubungane karo wong liya.

♈︎ ♉︎ ♊︎ ♋︎ ♌︎ ♍︎ ♎︎ ♏︎ ♐︎ ♑︎ ♒︎ ♓︎ PANJANG Pandhuan RASA PURWAKA TOUCH MORAL I LAMPU TIME IMAGE FOCUS peteng MOTIF KULA
GAMBAR 34.
Fakultas Pikiran lan Inten Sing Cocog karo dheweke.

Master sing mikirake kesejahteraan manungsa kanggo kepentingan manungsa, lan ora bakal maju, ora terus dadimahema tetep ora tenang ing nirvana. The mahatma sing isih ana ing kebahagiaan dheweke ngerti aku, kaya aku mung. Sapa sing ngerti ing njaba lan ing aku, aku ngerti, kaya aku; nanging dheweke uga ngerti Aku, kaya Kowe. Dheweke ora tetep kawruh marang pepadhang dhewe. Dheweke ngandhani kawruh bab cahya, yaiku cahya, menyang jagad telu sing nyata. Nalika siji dadi mahami ngomongake pepadhange, kabeh jagad nanggapi lan nampa kekuwatan anyar, lan katresnan sing ora duwe ati dirasa kabeh makhluk. Sawijining wong sing wis dadi cahya siji, sing ngerti identitas spiritual kabeh makhluk, mesthi bakal ngandhani jagad iki dadi pepadhang. Mangkono cahya sing dipadhakake urip ing jagad iki lan ora bisa mati, lan sanajan ora katon dening wong, isih bakal sumunar, lan ati wong sing diomongake bakal nemokake saiki nalika wis mati.

The mahatma sing wis milih tetep minangka cahya sing langgeng liwat jagad sing nyata-nyata bisa nahan badan fisik, adhem lan master. Sapa sing ora bisa dadimahema tanpa awak fisik, nanging ora saben pangerten njaga awak jasmani. Awak fisik perlu kanggo pangembangan lan lair kabeh awak. Badan fisik yaiku babagan perkara spiritual lan mental lan psikis lan fisik sing dikirim, imbang lan berkembang. Awak jasmani minangka pangareping jagad.

Mahatma sing isih urip liwat jagad lan jagad nggunakake fakultas sing ana gandhengane karo jagad sing ditindakake. Nanging sawijining mahatma nggunakake fakultas beda karo master. A master nggunakake fakultas kanthi dipikirake, mahami kanthi kawruh; master ngerti minangka asil pamikiran, lan kawruh ngetutake pamikiran. A ngertima ngerti sadurunge mikir, lan mikir digunakake mung minangka kerja lan penerapan ilmu. Fakultas pikiran digunakake dening mahatmas lan master ing endi wae, nanging mung pemahaman sing bisa nggunakake fakultas cahya lan fakultas I-am. A mahatma nggunakake lampu lan fakultas I-am kanthi siji utawa bebarengan, lan uga ora duwe limang fakultas liyane.

Saben fakultas duwe fungsi lan kekuwatan khusus, lan dituduhake ing saben fakultas liyane. Saben fakultas ora mung duwe fungsi lan kekuwatane dhewe, nanging bisa uga dikuatake dening fakultas liyane, sanajan kabeh liyane dikuasai dening fakultas sing menehi kekuwatane.

Fakultas cahya minangka pepadhang kanggo kabeh alam sing wis kawujud. Nanging pepadhange jagad iki dudu pepadhange jagad liyane. Ing jagad dhewe, jagad spiritual, fakultas entheng minangka intelijen murni lan ora ana gandhengane, utawa fakultas sing diwujudake kapinteran lan sing diwartakake. Fakultas sing entheng saka pikiran yaiku fakultas sing dipikirake karo pikiran universal, lan fakultas kanthi utawa ing ngendi pikiran individu dadi siji karo pikiran universal.

Kanthi bantuan fakultas cahya, fakultas wektu nglaporake babagan sifat wektu. Fakultas entheng kasebut ndadekake fakultas wektu kanggo ngandhut lan nglaporake prekara kanthi kombinasi sing paling utama lan atom. Dening fakultas entheng tumindak karo fakultas wektu kabeh cara kanggo ngitung. Yen ora ana fakultas sing entheng, fakultas wektu ora bisa bener-bener ngandhut utawa nglaporake pangowahan masalah, pikirane ora akurat lan ora bisa ngira lan ora nemoni konsep wektu.

Fakultas cahya sing tumindak karo fakultas gambar ngidini pikiran menehi wujud kanggo prakara sing ora wujud, yaiku nggambarake gambar utawa gabungan gambar lan gabungan ing hubungan sing rukun, miturut kekuwatan cahya sing dirasakake lan kanthi cara cahya menehi. rukun mancep.

Dening tumindak fakultas sing entek karo fakultas fokus, pikiran bisa ngarahake perhatian marang perkara utawa prekara, supaya bisa nganggep masalah mental, lan fakultas sinar fokus bisa ditindakake kanthi stabil lan ngira sacara saestu. kabeh wujud, subyek utawa perkara. Dening Fakultas Cahya, fakultas fokus bisa nuduhake cara kanggo entuk apa wae. Minangka proporsi sing entheng, fakultas fokus ora bisa nuduhake marang prekara utawa perkara sing diarahake.

Fakultas cahya sing tumindak ing fakultas gelap, njalari pikiran dadi sadar saka ora nggatekke dhewe. Yen fakultas gelap digunakake ing fakultas entheng, kepalsuan lan kabeh tumindak ora nyata bakal entheng lan pikiran bisa nemokake kabeh kekurangan, khayalan lan ora percaya, babagan apa wae utawa prekara sing diarahake. Nanging yen fakultas gelap digunakake tanpa fakultas entheng, ngasilake kebingungan, ora nggatekke lan buta pikiran.

Miturut fakultas sing entheng tumindak karo fakultas motif, pikiran bisa ngerti sebab-sebab kabeh prastawa, tumindak utawa pikirane, lan bisa mutusake utawa prédhiksi kanthi temenan apa sing bakal diasilake saka pikirane utawa tumindak. Dening cahya lan fakultas motif, prinsip pandhuan kanggo urip lan tumindak, nyebabake tumindak tumindak lan asil sing bakal dituduh bisa dingerteni. Kanthi cahya lan fakultif motif tumindak kanthi rukun dadi siji, bisa nemokake motif dhewe lan bisa mutusake lan milih motif endi sing bakal dadi pandhuan kanggo pikirane lan tumindak sing bakal teka. Tanpa fakultas sing entheng, fakultas motif ora bakal nuduhake motif ing awake dhewe sing bisa nyebabake pamikiran lan tumindak.

Dening fakultas entheng sing akting karo fakultas I-am, I-am-aku dadi ngerti lan bisa dingerteni dhewe. Kanthi cahya sing ditindakake karo fakultas I-am ngerteni identitas babagan kabeh perkara ing babagan kasebut lan ngetrapake fakultas I-am lan menyang swasana lan pribadine. Miturut fakultas lan aku-am, pikiran bisa ndeleng dhewe ing saindenging alam lan ndeleng kabeh kedadeyan sing berkembang terus dadi awake dhewe. Yen ora ana utawa kanthi ora ana fakultas sing entheng, fakultas I-am ora bisa mbedakake awake dhewe, lan manungsa ora ana gandhengane lan keraguan apa ana manungsa ora bakal ana ing awake dhewe.

Fakultas entheng kudu tumindak lan mesthi ana ing tumindak fakultas liyane. Nalika fakultas entheng ora ana utawa wis mandheg, mula manungsa sejatine wuta spiritual.

Fakultas wektu minangka nyathet owah-owahan masalah ing manifestasi. Miturut fakultas wektu prabédan lan owah-owahan masalah lan fenomena bisa dingerteni. Wektu utawa owah-owahan perkara beda-beda ing saben jagad iki. Miturut fakultas wektu, wektu ing endi wae sing wis kawujud ing jagad sing dicritakake.

Miturut fakultas wektu tumindak ing fakultas entheng, pikiran bisa ndelok ing jagad iki sing diarahake lan ndeleng proporsi partikel utawa badan sing ana gandhengane lan apa wektu tumindak padha. Miturut fakultas wektu sing ditindakake ing fakultas cahya, fakultas cahya bisa uga jelas marang pikiran, miturut kekuwatan lan kesuciane, durasi sel lan hubungan lan owah-owahan partikel sing ora bisa dipisahake, lan pikiran bisa ngerti hubungane lan owah-owahan alam ing saindenging kalanggengan. Tanpa fungsi fakultas wektu, fakultas cahya bisa nuduhake menyang pikiran ora ana owah-owahan apa-apa.

Kanthi tumindak fakultas wektu ing fakultas gambar, fakultas gambar kasebut nuduhake rythm lan meter lan proporsi, apa bentuk kasebut dianggep minangka gelombang eterik utawa gambar sing cocog diganggu saka kolom marmer. Yen ana pengaruh fakultas wektu, fakultas gambar bakal ngungkapake kasuksesan wujud, kepiye cara wujud sing nate didhisiki lan mungkasi ing salah sawijine sing ngetutake, sajrone kepinteran lan evolusi. Yen ora ana fakultas wektu, fakultas gambar ora bisa nuduhake hubungan antara wujud, lan pikiran ora bisa liwat fakultas gambar nggawe utawa kelingan utawa ngetutake melodi, meter, lan harmoni, utawa ndeleng warna utawa menehi kanggo subjek apa wae.

Fakultas wektu sing diarahake ing fakultas fokus nuduhake bedane lan proporsi lan hubungane karo subjek lan obyek. Kanthi bantuan fakultas wektu, fokus fakultas bisa nglumpukake lan nuduhake hubungane karo kedadeyan lan kedadeyan apa wae ing wektu tartamtu. Yen fakultas wektu ora menehi pitulung, fakultas fokus ora bisa ngumpulake kabeh perkara sing ana gandhengane karo ide sing diarahake lan pikiran ora bisa ngira-ngira prekara kasebut kanthi bener.

Tumindak kanthi fakultas wektu, fakultas gelap bisa nyatakake kasuksesan lan kekarepan alam, ukuran lan intensitas kepinginan, lan transformasi kepinginan. Ing pangaruh fakultas wektu, fakultas gelap bisa nuduhake macem-macem negara lan owah-owahan turu, jerone jero lan wektu. Yen fakultas wektu ora tumindak kanthi fakultas peteng, fakultas gelap ora bisa tumindak biasa lan ora bisa nuruti apa wae tumindak.

Kanthi tumindak fakultas wektu karo fakultas motif, siklus lan owah-owahane bisa dingerteni ing salah sawijining jagad, panyebab kelompok lan tumindak atom, perang internasional, utawa kombinasi tentrem lan kerjasama negara . Kanthi nggunakake fakultas wektu, fakultas motif bakal nyatakake babagan efek sing bakal ngetutake pemikiran apa wae pamikiran lan tumindak pamikiran kasebut ing jagad sing beda lan wektu sing kedadeyan. Yen fakultas wektu ora aktif, fakultas motif ora bisa nuduhake hubungane supaya bisa ditrapake, lan tanpa fakultas wektu bakal dadi bingung lan fakultif motif ora bisa mbedakake sabab.

Fakultas I-am tumindak ing pengaruh fakultas wektu muter lan tenunan saka webs lan kahanan lan lingkungan kanggo pikiran liwat jagad sing diwujudake, miturut lan miturut tumindak. Kanthi nggunakake fakultas wektu, fakultas I-am bisa nglacak kahanan lan lingkungan sing digawe pikiran ing tumindak apa wae. Miturut ora aktif ing fakultas wektu, fakultas I-am ora bisa kelingan hubungane karo wektu apa wae utawa kedadeyan lan ora bisa ndeleng awake dhewe kaya saiki utawa saiki. Fakultas wektu kudu ana ing kabeh kegiatan mental lan operasi pria.

Fakultas gambar yaiku matriks ing babagan sing diurus lan diwenehi garis lan bentuk. Liwat fakultas gambar, wujud pungkasan.

Fakultas gambar sing tumindak karo fakultas cahya nyebabake pikiran nggambar bentuk warna kanthi kualitas lan kualitas jagad sing tumindak. Tanpa fakultas gambar fakultas cahya ora bisa mbedakake karo garis besar, utawa ora ana bedane.

Dening fakultas gambar sing tumindak ing fakultas wektu, prakara, prelu digawe lan direndhem dadi wujud ing jagad iki sing ditindakake. Kanthi fakultas gambar fakultas wektu nuduhake menyang pikiran formulir sing wis ana gandhengane utawa sing ana gandhengane. Tanpa fakultas gambar fakultas wektu ora bisa njupuk lan diwujudake, ing telung jagad sing nyata.

Kanthi nggunakake fakultas gambar, fakultas fokus bisa ngerteni samubarang wujud kepungkur lan nuduhake menyang pikiran apa wae babagan masa depan sing wis digarisake lan ditemtokake. Tanpa fakultas gambar, fakultas fokus ora bisa nuduhake formulir ing pikiran.

Kanthi tumindak fakultas gambar ing fakultas gelap, fakultas peteng nyebabake pikiran lan njupuk wujud, rasa wedi, ragu, napsu lan kepinginan. Kanthi nggunakake fakultas gambar, fakultas gelap nyebabake pikiran ndeleng wujud ing kahanan impen. Tanpa fakultas gambar, fakultas gelap ora bisa menehi rasa wedi utawa ndeleng formulir ing impen.

Miturut fakultas gambar, motif fakultif ndadekake pikiran ngerti jinis lan spesies bentuk sing ngasilake lan kepiye asil saka pikirane sing beda. Tanpa fakultas gambar Fakultas motif ora bisa ngerteni babagan pikiran sing bisa digunakake, utawa menehi ide kanggo cita-cita.

Kanthi nggunakake fakultas gambar, lan liwat fakultas I-am, pikiran bisa ngerti bentuk inkarnasi sing kepungkur, ndeleng formulir sing wis kepungkur, utawa bentuk sing saiki ana ing jagad psikis, lan wujud ing jagad mental, lan bisa ngerti apa wujud minangka wektu kasebut ing jagad spiritual. Kanthi bantuan fakultas gambar lan liwat fakultas I-am, pikirane bisa nyipta bentuk kasebut ing negara dhewe minangka béda saka bentuk awak fisik.

Minangka proporsi gambar ora ana, fakultas I-am ora bisa nggambarake ide utawa desain sing ana gandhengane karo jagad iki, utawa duwe wujud utawa gaya ekspresi. Tanpa fakultas gambar sing tumindak karo fakultas liyane, pikiran ora bisa nggambarake utawa nggambarake awake dhewe utawa pikiran liyane, wujud liyane utawa dhewe ing endi wae, kajaba ana lan ing wektu iku banjur tumindak, lan bakal dadi ora bisa ndeleng kaendahan awujud tokoh utawa ucapan utawa sih-rahmat ing gerakan.

Fakultas fokus ngimbangi lan nggandhengake fakultas liyane. Iki menehi pangerten mental babagan subyek lan yaiku fakultas sing pikirane mundhak lan mudhun saka jagad menyang jagad. Dening fakultas fokus fakultas liyane digambar lan diadegake saka jagad menyang jagad nganti mlebu menyang jagad spiritual sing kabeh dadi siji. Nalika kabeh fakultas dicampur dadi siji, pikiran iku kawruh lan kekuwatan, sumringah lan abadi.

Yen fakultas lampu diarahake utawa dipengaruhi dening fakultas fokus pikiran dipadhakake babagan subyek ing jagad iki sing diarahake. Minangka fakultas lampu dibantu dening fakultas fokus, pikiran bisa ngubengi awake dhewe kanthi badan sing sithik tinimbang karo jagad sing ditindakake. Kanthi bantuan fakultas fokus fakultas lampu nggawa cahya ing tengah lan nggawe badan sing entheng. Yen ora ana ing fakultas fokus, fakultas entheng bedhil tanpa ana hubungane karo subjek utawa obyek.

Fakultas wektu sing ditindakake dening fakultas fokus supaya pikiran bisa nemoni prastawa ing jagad iki kanthi tumindak lan bisa nglacak wektu, masalah, sajrone révolusi, lan kanggo ngetung kasuksesan saka owah-owahan ing saindenging jagad. Kanthi bantuan fakultas fokus bisa uga digawe fakultas kanggo nambah utawa nyuda arus wektu lan nuduhake kepiye wektu liwat ing jagad iki menyang liyane lan dadi wektu liyane. Tanpa fakultas fokus fakultas wektu ora bisa laporan ing pikiran apa wae kedadeyan sing kepungkur, lan pikiran ora bisa ndeleng pangowahan sing bakal kedadeyan ing ngarep, lan pikiran ora bisa ngetung babagan masa lalu utawa masa depan. .

Tumindak dening fakultas fokus fakultas gambar bisa ngasilake kabeh wujud sing wis ana ing endi wae. Miturut fakultas fokus sing tumindak ing fakultas gambar pikiran bisa nggedhekake tanpa wates formulir paling cilik, lan nyuda sing paling gedhe kanggo wong sing tanpa wates. Yen ora ana fakultas fokus, fakultas gambar ora bisa nuduhake marang obyek utawa wujud sing beda, uga ora bisa menehi perspektif mental.

Ing pangaribawa fakultas fokus, fakultas gelap bisa nggantungake kegiyatan pikiran ing bidang tumindak fisik, lan ngasilake turu, utawa bisa nggawe turu hipnotis saka pikiran liyane, utawa bisa njaga awake dhewe lan awake dhewe saka turu hipnotis. Ing pangaribawa fakultas fokus fakultas gelap bisa dingerteni babagan pikiran, pepeteng lan sifat turu, apa pati, lan proses pati. Ing arah fakultas fokus, fakultas gelap bisa digawe kanggo nglaporake saben kepinginan lan kepinginan apa wae sing dikepengini, apa nafsu, kepinginan, nesu lan kejahatan, lan kepiye mengaruhi fakultas liyane. pikiran, lan bisa nuduhake cara tumindak antarane fakultas lan indra. Yen ora ana fakultas fokus fakultas gelap nggantungake tumindak fakultas liyane pikiran, lan ngasilake turu. Yen fakultas fokus mandheg tumindak karo fakultas peteng, fakultas gelap ngasilake pati.

Kanthi ngarahake fokus fokus ing fakultas motif, siji bisa ngerti prinsip pamrentahane dhewe utawa ing urip wong liya. Kanthi fakultas fokus fakultas motif bakal ngenalake motif kasebut sing nyebabake pamikiran, tumindak utawa asil lan ngadili akibat kasebut saka kedadeyan kasebut. Kanthi bantuan fakultas fokus, fakultas motif bakal nuduhake apa sing dipikirake, apa sing njalari, lan ana ing endi. Tanpa motif fakultas fokus ora bisa dingerteni, pikirane ora bisa ditemokake lan pikiran ora bisa ngerti sebab-sebab tumindak.

Fakultas I-am kanthi nggunakake fakultas fokus sing bener sing dingerteni yen ngerti lan kepriye. Bisa ngerti lan nglestarekake jati dhiri ing jagad iki, tanpa preduli karo kahanan sing bisa ditindakake. Nanging miturut ora nggayuh I-am kanggo nggunakake fakultas fokus, ora bakal ngerti dhewe ing donya apa wae. Yen ora ana fakultas fokus, fakultas ora bisa tumindak, lan ora kepenak. Fakultas fokus njaga kesatuan ing tumindak fakultas. Yen fakultas fokus ora ana gandhengane karo fakultas ora ana sing nyanyi utawa kanthi kombinasi bisa menehi laporan sing sejatine babagan perkara utawa perkara.

Pengaruh fakultas gelap ngliwati kabeh jagad lan mengaruhi kabeh fakultas pikiran liyane. Fakultas gelap minangka sababe kabeh keraguan lan wedi ing pikiran. Yen ora didominasi, dicenthang utawa dikontrol dening siji utawa kabeh fakultas liyane, fakultas peteng bakal ngasilake kekirangan lan kebingungan ing pikiran. Fakultas gelap kuwat lan nolak kontrol utawa dominasi. Ing kontrol mung supaya bisa ditindakake fungsine ing layanan fakultas liyane. Fakultas gelap minangka abdi sing perlu lan berharga nalika dikuasai, nanging kejem sing ora kuwat, ora nggatekake lan ora dipikirake yen ora dikendhaleni.

Yen ditindakake dening fakultas gelap, fakultas entong ora bisa ngerteni apa-apa prekara utawa prekara sing cocog karo kekuwatan tumindak utawa resistensi kasebut, lan miturut kekuwatane pikiran kasebut wis buta. Yen ora ana fakultas gelap, kabeh kedadeyan bisa dingerteni dening pikiran, nanging ora bakal ana wektu istirahat lan kegiatan, utawa awan lan wengi.

Ing tumindak fakultas gelap, fakultas wektu ora bisa laporan babagan owah-owahan kanthi tatanan lan ora bisa ngitung babagan wektu utawa prastawa. Minangka proporsi sing peteng bakal ngontrol utawa mengaruhi fakultas wektu, wektu wektu saya suwe saya suwe lan nalika fakultas gelap ora nate tumindak, wektu ilang dadi kalanggengan lan kabeh ana dina bliss negatif, amarga ora bakal ana iyub-iyub. utawa kontras karo cahya sing banjur bakal ana lan pikiran ora bakal ngitung.

Fakultas gambar sing ditindakake dening fakultas gelap ora bisa menehi wujud apa wae utawa bakal ngasilake kabeh bentuk pepeteng sing wis dingerteni sadurunge, lan fakultas gelap bakal nyebabake fakultas gambar ngasilake gambar anyar, bentuk anyar saka aspek sing ora nduwe utawa ndhelik lan nakal, sing nuduhake fase kepinginan lan hawa nafsu lan tumindak jahat. Yen ora ana fakir gelap, fakultas gambar bakal nuduhake macem-macem kaendahan, lan gambar kanggo ngeling-eling babagan perkara sing nyenengake.

Minangka pangaribawa saka fakultas gelap, fakultas fokus ora bisa nampilake babagan pikiran utawa prekara apa wae, ora bisa nggambarake utawa nggandhengake saben pikirane lan subjek pamikiran, uga ora koordinasi utawa nyritakake tumindak fakultas kanggo saben liyane. Yen ora ana lan kuwatir lan ngontrol fakultas peteng, fakultas fokus bisa nglumpukake lan koordinasi obyek, pamikiran lan subjek sing dipikirake, lan nampilake kanthi jelas lan akurat ing pikiran. Yen ora ana fakultas gelap fakultas fokus ora bisa nahan lan nguatake pikiran. Nanging nalika quiescent lan kontrol, fakultas fokus ngidini pikiran supaya terus sadar.

Yen dikuasai dening fakultas gelap, fakultas motif ora bisa ngerteni pikiran kanthi motif utawa sebab-sebab tumindak, lan kanthi proporsi minangka pengaruh fakultas gelap, fakultas motif dicegah supaya bisa ngerteni pikiran supaya ngerti hubungan antara sebab lan akibat, cara lan metode pamikiran lan pikiran ora bisa mbedakake antarane fakultas lan indra, lan sebab-sebab tumindak. Yen ora ana utawa kendhali saka fakultas gelap, fakultas motif bisa menehi katrangan marang pikiran marang sifate dhewe lan ndadekake pikiran milih lan mutusake tanpa diraguhi tumindak paling apik.

Minangka proporsi lan prevalensi fakultas gelap, fakultas I-am ora bisa menehi identitas pikiran, lan pikiran mandheg ora sadar ing endi wae utawa kabeh jagad tumindak. Nalika fakultas peteng nglawan fakultas I-am nyebabake pikiran dadi ora sadar lan ngasilake pati ing jagad iki; yen ora ana fakultas peteng fakultas I dadi am dadi sadar ing jagad tumindak kasebut; cahya dadi unggul, nanging pikiran ora ana sing bisa diatasi, lan ora duwe resistensi, kanthi ngatasi sing bisa ngasilake kekuwatan, mula ora bisa rumangsa awake dhewe lan ora abadi. Kanthi keprigelan fakultas gelap, fakultas I-am entuk kekebalan lan sinau ngerti dhewe. Yen ora ana fakultas gelap fakultas ora sinau kanthi sampurna, lan operasine bakal saya alon lan pungkasane mandheg; pikiran bakal gampang sadar tanpa keprigelan lan tanpa eling.

Kanthi fakultas motif, pikiran nyebabake kabeh tumindak lan asil tumindak; lan miwiti tumindak fakultas liyane. Fakultas motif dadi sebab tumindake lan nemtokake kekuwatane. Miturut fakultas motif, pikiran nemtokake cita-cita lan apa sing digayuh.

Dening fakultif motif pikiran mutusake apa subjek utawa obyek fakultas sing bakal madhangi. Minangka proporsi motif Fakultas cahya ora bisa menehi informasi lan pikiran ora bisa ngerti jagad spiritual, alam cahya.

Miturut fakultas motif, fakultas wektu kasebut ngandhani alam lan tumindak wektu, utawa prakara, ing endi wae sing wis ana; iku nuduhake sebab-sebab sawijining sirkulasi, nemtokake wektu tumindak lan nemtokake jumlah lan kualitas lan proporsi tumindak. Kanthi pitulung lan miturut pangembangan motif motif, fakultas wektu bisa nglaporake menyang pikiran apa wae kedadeyan utawa kedadeyan sing kepungkur, sanajan adoh, ngerti saiki lan prédhiksi prekara-prekara sing bakal teka, ing endi wae wis padha. ditemtokake karo motif. Dening motif fakultas wektu bisa nuduhake menyang pamikiran alam, cara pikirane, cara lan cara tumindak tumrap prakara liya, lan kepiye cara ngapa utawa nuntun perkara kasebut dadi wujud. Nalika fakultas motif ora aktif, fakultas wektu ora bisa nglaporake utawa menehi kabar babagan alam prekara, prekara pangowahane lan kepiye sebab kenapa banjur teka lan pindhah lan ganti kanthi rutin.

Miturut fakultas motif liwat fakultas gambar diputusake macem-macem jinis tokoh, bentuk, fitur, warna lan penampilan ing endi wae sing wis ana, utawa apa sing bakal ana ing jagad spiritual, lan apa bakal utawa ora miturut proporsi saka becik. Dening motif fakultas tumindak lumantar fakultas gambar, tokoh lan warna lan wujud diwujudake kanggo dipikir, lan pikirane diwujudake. Tanpa pitulung fakultas motif fakultas pikiran ora bisa menehi formasi kanggo masalah.

Nalika fakultas motif tumindak ing fakultas fokus ana, kapan, ing ngendi lan kahanan apa wae sing bakal ditindakake, banjur diputus lan diatur apa karma. Miturut fakultas motif ditemtokake lair ing jagad fisik lan kepiye carane ing kahanan apa wae pikiran bakal dilahirake menyang jagad liyane. Kanthi bantuan fakultas motif, pikiran bisa ditemokake liwat fokus fokus motif lan ngerti sebab-sebab. Yen ora ana fakultas motif, jagad ora bisa ditindakake, prakara ora ana sing bisa ditindakake, pikiran ora duwe tujuan kanggo upaya, fakultas kasebut tetep ora ana lan mesin karma ora bisa ditindakake.

Miturut tumindak motif ing fakultas gelap, fakultas gelap bisa ditindakake; tahan, becloud lan confuse pikiran; iku sabab saka napsu sing ora duwe, lan ngasilake semangat lan kabeh fase kepinginan; nyaranake lan ngrangsang kabeh karep, pengin lan ambisi. Ing sisih liya, minangka cara kanggo ngontrol rasa napsu lan hawa nafsu, lan dadi sabab aspirasi mulia, miturut motif sing ngatur fakultas gelap. Kanthi fakultas motif sing tumindak liwat fakultas gelap, pikiran dipotong saka jagad fisik lan mati bakal diasilake; lan, miturut motif, pikirane ditahan dening fakultas gelap, sawise mati. Miturut motif kasebut, pikiran kasebut lair saka awak fisik liwat fakultas peteng menyang jagad mental. Yen ora ana fakultas peteng pikiran ora bakal bisa ngatasi ketahanan lan ora bisa nggayuh kekarepan utawa uga kekiyatan awake dhewe.

Miturut fakultif motif tumindak ing fakultas I-am, pikiran nemtokake apa sing bakal dadi eling, lan kanthi eling apa bakal dadi, nemtokake apa kualitas kekuwatan refleksi bakal lan apa sing bakal dibayangke.

Fakultas motif sing tumindak ing fakultas I-am mutusake apa sing bakal ditindakake lan pikiran lan mikir lan ngerti nalika tumindak ing jagad fisik lan liyane. Fakultas motif nemtokake ngapa lan kanggo maksud apa sing dienggo pikiran bisa nemoni kekebalan, cara sing bakal ditindakake, lan kepikiran sing bakal ditindakake lan sawise nindakake kekebalan. Miturut fakultif motif pedoman fakultas I-am, pikiran bakal utawa ora bakal salah paham utawa salah dhewe kanggo awak, bakal utawa ora ngerti kanthi bener saka tumindak sing salah, bakal utawa ora bakal bisa nganggep kahanan lan kahanan sing bener regane, lan ngerti dhewe kayadene kapan wae ing jagad iki, lan uga bisa kedadeyan lan ana ing jaman nyata. Yen fakultas motif ora ana, ora ana tumindak sing beda ing awake dhewe. Fakultas motif kudu ana ing kabeh fungsi lan tumindak mental. Mung kanthi nyinaoni motif sing bisa dingerteni supaya pikiran ngerti sejati.

I-am minangka fakur ing awake dhewe, ngenali lan mandhiri.

Fakultas I-am menehi kapribaden lan enthenge mandhiri. Dening fakultas I-am tumindak karo fakultas sing entheng, pikiran dadi sifate kamulyan lan daya lan kamulyan. Kanthi tumindak I-am karo fakultas sing entheng, pikirane bisa tetep ana ing jagad spiritual, utawa bisa uga katon dadi wong sing unggul kanggo salah sawijining makhluk alam sing bisa mlebu. Yen ora ana fakultas I-am, cahya tetep universal lan ora individualisasi, kawruh dhiri ora mokal lan pikiran ora bisa duwe identitas.

Fakultas pikiran sing dadi tumindak ing fakultas wektu ngematake prekara kanthi identitas, menehi kesinambungan ing pikiran lan njaga identitas diri liwat owah-owahan. Yen ora ana fakultas I-am, pikiran ora bisa nganggep masalah sing gampang, lan masalah ora bisa dadi sadar.

Kanthi tumindak fakultas I-am liwat fakultas gambar sing dikuasai, pikiran lan menehi béda. Iki ngematake idea I-am-ness ing bentuk lan nuduhake cara sing berkembang lan terus maju ing proses individu. iku nemtokake spesies lan jinis; iku nomer, jeneng lan njaga urutan lan spesies lan ing bentuk. Liwat fakultas gambar, fakultas I-am nemtokake ing siji awak fisik apa wujud awak fisik sabanjure. Yen ora ana fakultas I-am, fakultas gambar ora bisa menehi katrampilan utawa kepribadian sing wujud; prakara bakal tetep prasaja lan seragam lan ora ana wujud.

Liwat fakultas fokus fakultas I-am menehi kekuwatan. Fakultas I-am sing tumindak liwat fakultas fokus ngomongake dhewe, liwat lan menyang saben jagad. Miturut tumindak I-am liwat fakultas fokus, pikiran wis seimbang, imbang, disesuaikan lan ana gandhengane karo badan lan bisa mlebu lan tumindak lan ngerti dhewe ing kabeh jagad lan béda karo awak saben jagad iki. Dening tumindak I-am karo fakultas fokus, pikiran bisa nemokake lan bakal nemokake ing jagad iki. Kanthi tumindak I-am karo fakultas fokus, pikiran wis memori. Yen ora ana fakultas I-am bentuk manungsa bakal dadi bodho. Tanpa fakultas fakultas fokus bakal dadi ora aktif lan pikiran ora bakal bisa ninggalake jagad iki.

Dening fakultas I-am tumindak ing fakultas gelap, pikiran tetep, latihan, nglatih lan ngajari kepinginan lan ngatasi kejahatan, ngatur nafsu, silences lan nerbitake kabecikan dadi kabecikan, ngontrol peteng, ngalahake lan ngatasi pati, nyempurnakake kepribadiane lan dadi abadi. Yen ora ana utawa ora dikontrol dening fakultas I-am, fakultas gelap bakal ngontrol utawa nyuda lan ngrusak utawa nyebabake ora aktif ing fakultas liyane, lan pikiran bakal ngalami pati mental lan spiritual.

Kanthi tumindak I-am ing fakultas motif, pikiran bisa kagum karo ide egotisme, yaiku motif tumindak sing dominan. Nalika aku dadi dominasi motif, pikiran bakal nduwe pangembangan sing ora rata lan kedadeyan sing ora sampurna lan ora nyenengake. Amarga motif nemtokake tumindak fakultas I-am, pikiran bakal tuwuh kanthi rata, harmoni tumindak lan bisa nggayuh. Tanpa fakultas I tumindak karo fakultas motif, pikiran ora bakal ana bedane lan tumindak ora ana gandhengane.

Fakultas I-am kudu tumindak karo fakultas liyane. Iki menehi ide terus-terusan menyang fakultas liyane lan pungkasan minangka kasile minangka pikiran. Tanpa fakultas I-am, ora bakal terus-terusan, ora terus-terusan utawa ora duwe pikiran.

(Kanggo terus.)