Yayasan Word

THE

WORD

Vol. 13 SEPTEMBER, 1911. Ora Ana 6

Hak cipta, 1911, dening HW PERCIVAL.

Flying.

Ilmu MODERN wis wiwit ngakoni Flying menyang kulawargane ilmu sing terhormat, miturut jeneng pneumatik, aerostatik, aeronautik utawa penerbangan. Mekanika Flying bisa disinaoni lan dipraktikake dening sapa wae sing mumpuni tanpa kelangan posisi ilmiah.

Wis pirang-pirang abad, ana wong sing bisa lan pantes, bebarengan karo pura-pura lan petualang sing nyenengake ing antarane nuntut supaya kawruh babagan ilmu mabur. Nganti saiki ilmu pengetahuan ortodok saiki wis berjuang lan nyekel lapangan marang kabeh sing nuntut. Wis dadi kekarepane sing dawa lan angel. Wong merit wis kena ukuman utawa moyoki padha karo charlatan lan fanatik. Aviator sing saiki mabur liwat udhara utawa munggah lan tiba, pecut utawa darts utawa glides ing tokoh sing anggun sadurunge nggumunake para penonton, bisa nindakake amarga saka pirang-pirang garis wong dawa, sing tekan wiwit abad kepungkur nganti saiki, sing nggawe sukses bisa kanggo wong. Dheweke tahan akeh moyoki lan menehi suntikan kanthi gratis; dheweke entuk hadiah sing gedhe lan nampa pujian gedhe.

Oflmu babagan mabur ora disambut utawa ora gampang ditampa ing bunder ilmu sing diakoni lan para votaries sing menehi judhulé ilmiah sing cocog. Para ilmuwan sing wis disetujoni ngakoni ilmu mabur menyang angka kasebut amarga dheweke kudu. Flying wis dibuktekake lan dituduhake karo pikiran sehat minangka kanyatan, lan ora bisa ditolak maneh. Dadi ditampa.

Saben teori kudu diajukake tes lan dibuktekake sadurunge ditampa bener. Sing bener lan sing paling apik bakal terus lan ngatasi kabeh oposisi kanthi tepat wektu. Nanging oposisi sing ditampilake pirang-pirang perkara ing njaba watesan sing wis diwatesi, wis nyegah pikiran sing dilatih menyang pamikiran ilmiah saka njupuk saran lan nggayuh pemikiran tartamtu sing bisa digunakake kanggo manungsa.

Sikap ilmu sing otoritas - kanggo ngremehake subjek ing njaba lan ora ditampa - yaiku priksa babagan nambah lan kekuwatan penipuan lan panatik, sing tuwuh kaya suket ing peradaban gedhe. Yen ora kanggo ilmu ilmu iki, penipuan, panatik lan hama pari, kaya suket sing rame banget, tuwuh lan teduh, wong akeh utawa nggegirisi pikirane manungsa, bakal ngganti kebon peradaban dadi hutan sing mamang lan wedi lan bakal meksa pikiran mbaleni maneh kahanan sing durung mesthi keturunan saka wong sing dipimpin ilmu.

Ngelingi kejahatan sing ana ing macem-macem derajat, bisa uga, manawa panguwasa ilmiah kudu ndhelik-ndhelik lan ora nolak subyek utawa perkara sing ana ing wates sing diwatesi. Ing sisih liya, sikap ora prayoga iki nyegah pertandhingan ilmu modern, penemuan postpones terkenal sing bakal ditindakake ing lapangan anyar, mbebasake pikiran kanthi prasangka sing ora ana gandhengane lan supaya mbuwang pikiran ora golek cara liwat pamikiran kebebasan.

Ora suwe jurnal nyuarakake panemu ilmune nyolok utawa ngukum wong-wong sing bakal mbangun mesin mabur. Dheweke nyalahake flyers sing ora idaman utawa ora ana gunane. Dheweke ngupayakake upaya para flyer sing ora ana gandhengane, lan manawa energi lan wektu lan dhuwit ora ana ing upaya sing ora ana gunane kudu diowahi dadi saluran liya kanggo entuk asil praktis. Dheweke mbantah argumen panguwasa kanggo mbuktekake kalemahan penerbangan mekanik dening wong.

Penerbangan utawa mabur saiki ilmu. Iki digunakake dening pamrentah. Barang mewah paling anyar sing dienggo dening para pelaku usaha sing wani. Minangka topik kepentingan komersial lan umum. Asil pangembangan kasebut dieling-eling lan mbesuk diarepake.

Dina iki kabeh jurnal duwe pamuji kanggo memuji "man-manuk," wong-wong "manuk", "aviator," lan mesin-mesin. Nyatane, warta babagan pneumatics, aerostatics, aeronautics, aviation, fly minangka tarikan paling gedhe lan paling anyar sing ditawakake jurnal menyang jagad sing penuh perhatian.

Pendapat saka pubis iki dipeksa kanthi fakta lan pendapat umum kanggo ngganti pandangane. Dheweke pengin menehi kabar apa sing dikarepake ing publik. Kudu lali karo rincian lan pangowahan panemu babagan aliran wektu. Nanging, apa sing kudu ditindakake manungsa supaya urip lan apa sing kudu dingerteni yaiku prasangka lan ora nggatekke ora bisa mriksa prekara lan pangembangan pikiran utawa ora mandhegake ekspresi. Manungsa bisa rumangsa kuwat yen mikirake kekuwatan lan kemungkinan sing paling apik bakal ditrapake yen tumindak kanthi sregep ing pamikiran lan tumindak kanggo apa sing dipikirake bisa lan paling apik. Ing oposisi sing diwenehake dening prasangka lan pendapat umum, mung sakdurunge bisa ngrusak kemajuane. Prasangka lan mratelakake panemume mung bakal ditanggulangi lan disapu nalika kemungkinan dadi nyata. Saiki, kabeh oposisi menehi kesempatan kanggo ngembangake kekuwatan lan perlu kanggo tuwuh.

Ing wayahe lamunan, pikirane jero, rasa seneng, manungsa, pikiran, ngerti yen dheweke bisa mabur. Ing wektu eling, nalika ngrungokake kabar apik, nalika ambegan mili kanthi ribut lan pulsa dhuwur, dheweke rumangsa dheweke bisa bangkit munggah lan mundhak menyang ruangan biru sing ora dingerteni. Banjur dheweke ndeleng awak sing abot lan tetep ing bumi.

Cacing kasebut nyusup, babi mlaku, iwak nglangi lan manuk kasebut mabur. Saben mengko sawise lair. Nanging suwe sawise kewan, kewan ora bisa mabur, ora bisa nglangi, ora mlaku utawa nyusup. Sing paling bisa ditindakake yaiku kanggo nyepel lan nyepak lan ngempet. Akeh wulan sawise lair dheweke sinau nyusup; banjur kanthi akeh upaya, dheweke bisa nggegem tangan lan dhengkul. Mengko terus sawise akeh nabrak lan tiba dheweke bisa ngadeg. Pungkasan, kanthi conto parental lan kanthi pandhuan sing akeh, dheweke mlaku. Akeh taun bisa uga sadurunge sinau nglangi, lan ora ana sing ora sinau.

Saiki wong wis nggayuh keajaiban penerbangan mekanik, bisa uga yen dheweke ngamanake pesawat kanthi cara mekanik, dheweke bakal ngrampungake kemungkinan ing seni mabur. Ora ngono. Dheweke kudu lan nindakake luwih akeh. Tanpa anané konflik mekanik, ora ana lan ora ana, ing awak fisik gratis, manungsa bakal mabur liwat udhara. Dheweke bakal bisa mundhak dhuwur kaya kapasitas napas dheweke bakal ngidini, lan nuntun lan ngatur penerbangan kasebut kanthi gampang kaya manuk. Kepiye mengko iki bakal ditindakake bakal gumantung marang pikirane lan upaya manungsa. Mbok manawa bakal ditindakake dening akeh sing saiki urip. Ing umur mbesuk kabeh wong bakal bisa ndarbeni seni mabur.

Ora kaya kewan, manungsa sinau nggunakake awak lan pikiran sehat kanthi diwulang. Manungsa kudu nduwe piwulang utawa conto obyek, sadurunge bakal nampa lan nyoba sing bisa ditindakake. Kanggo nglangi lan mabur, pria duwe iwak lan manuk minangka pelajaran obyek. Tinimbang nyoba ngerteni kekuwatan utawa energi sing digunakake dening manuk-manuk ing penerbangan kasebut, lan sinau babagan seni makaryakke, wong-wong mesthi nyoba nemoni sawetara perkiraan mekanik lan nggunakake pesawat kasebut. Wong wis nemokake mekanisme penerbangan, amarga dheweke wis mikir lan nyambut gawe.

Nalika wong nonton manuk ing penerbangan, dheweke mikir babagan dheweke lan pengin mabur, nanging dheweke ora percaya. Saiki dheweke duwe kapercayan amarga mabur. Sanajan wis nggawe pola sawise mekanisme manuk kasebut, dheweke ora mabur kaya manuk kasebut, lan uga ora nggunakake kekuwatan sing digunakake ing manuk.

Rasane atase awak lan ora ngerti sipat pamikiran utawa gegayutane karo pikiran sehat, wong bakal rumangsa kepingin weruh penerbangan kasebut liwat udhara ing badan fisik wae. Banjur dheweke bakal ragu. Mesthine, dheweke bakal nambah moyoki rasa ragu, lan nuduhake kanthi argumentasi lan pengalaman manawa penerbangan manungsa sing ora ana gandhengane ora mungkin. Nanging sawetara dina, ana wong sing luwih wani lan luwih mumpuni tinimbang liyane bakal mabur, tanpa cara liya saka awake dhewe. Banjur wong liya bakal padha ndeleng lan percaya; lan, ndeleng lan percaya, pancene bakal disesuaikan karo pikirane lan dheweke uga bakal mabur. Banjur wong ora bisa mangu-mangu, lan penerbangan manungsa sing ora pati roso bakal dadi kasunyatan sing ditrima, umume kedadeyan minangka fenomena pasukan sing apik sing diarani gravitasi lan cahya. Mesthine ragu-ragu, nanging ora mangu-mangu.

Kekuwatan motif mabur kabeh manuk ora amarga swiwine utawa nyentak swiwine. Daya motif saka manuk manuk minangka kekuwatan tartamtu sing didorong dening wong-wong mau, sing banjur ndadekake dheweke bisa nggawe penerbangan sing dawa, lan bisa pindhah menyang udhara tanpa flaping utawa swiwine swiwine. Manuk nggunakake swiwine kanggo imbang awak, lan buntut kasebut minangka rudder kanggo nuntun penerbangan kasebut. Swiwine uga digunakake kanggo miwiti penerbangan utawa kanggo meksa meksa motif.

Daya sing nggunakake manuk kanggo mabur saiki wis ana karo manungsa, kayata karo manuk. Nanging, manungsa ora ngerti babagan iki, utawa yen dheweke ngerti kekuwatan kasebut, dheweke ora ngerti babagan panggunaan sing bisa ditindakake.

Ana manuk wiwit mabur kanthi nyemprot, kanthi ngepelake sikil lan nyebar swiwine. Kanthi gerakan ambegan, sikil lan swiwine, manuk kasebut nuwuhake organisme saraf, saengga bisa nggawa menyang kahanan tartamtu. Nalika ing kahanan kasebut, nyurung kekuwatan motif kanggo tumindak ngliwati organisasi gemeter, uga saiki arus listrik didorong ing sadawane sistem kabel kanthi ngowahi kunci ing switchboard sistem. Nalika meksa motif saka pesawat kena pengaruh, meksa awak manuk. Arah saka pesawat kasebut dipandu dening posisi swiwine lan buntut. Kacepetan diatur dening ketegangan syaraf lan volume lan gerakan napas.

Manuk manuk ora mabur nganggo swiwine mung dibuktekake karo bedane ing swiwine dibandhingake karo bobot awak. Kasunyatan sing pantes dicathet yaiku yen ana proporsi proporsional ing permukaan swiwi utawa swiwi manuk yen dibandhingake. Manuk swiwi sing gedhe lan awake entheng ora bisa mabur sakcepete, yen manuk sing swiwine ora sithik tinimbang bobote. Manuk lan kuwat manuk kasebut kurang saka lumahing swiwine kanggo penerbangan kasebut.

Sawetara manuk entheng mung dibandhingake karo ambane sing amba. Iki ora amarga butuh permukaan swiwi kanggo penerbangan. Iku amarga permukaan swiwi gedhe ngidini dheweke mundhak tiba-tiba lan ngrusak kekuatan sing tiba dadakan. Manuk penerbangan sing dawa lan cepet lan kebiasaan kasebut ora mbutuhake dheweke mundhak lan tiba tiba ora butuh lan biasane ora duwe swiwi gedhe.

Bukti liyane manawa motif burung manuk ora amarga permukaan lan mekanisme swiwine, yaiku yen ana kesempatan, manuk kasebut bisa nambah kacepetan mung kanthi nambah gerakan gerakan swiwine utawa tanpa nambah saka gerakan wing apa wae. Yen gumantung gerakan wing kanggo penerbangan, kacepetan bisa nambah amarga gerakan swiwi sing tambah. Kasunyatan manawa kecepatan kasebut bisa saya tambah kanthi wutah tanpa swiwi sing beda, minangka bukti yen obah kasebut disebabake kekuwatan liyane tinimbang gerakan otot swiwine. Penyebabe penerbangan liyane yaiku motif penerbangan.

Supaya bisa disimpulake.