Yayasan Word

Kaya dene wiji teratai ing teratai mengko, kaya manungsa uga jinis manungsa sing sampurna. Jinis iki kudu dikandung kanthi immaculately, banjur liwat awak prawan sing lair. Saben lair dadi Juruwilujeng jagad sing nyimpen ora nggatekke lan ora mati.

Ninggali jaman biyen: tembung ilang: wis dadi daging. Kanthi mundhak saka Juruwilujeng tembung sing ilang bakal ditemokake.

-Virgo

THE

WORD

Vol. 1 SEPTEMBER, 1905. Ora Ana 12

Hak cipta, 1905, dening HW PERCIVAL.

BAB.

PRIMORDIAL prakara ora bisa dikembangake liwat kahanan sing ora cocog menyang jagad sing tertib ing papan tanpa prinsip desain utawa Formulir.

Tanpa prinsip wujud masalah sing gampang ora bisa nggabungake lan dikembangake dadi wujud konkrit. Tanpa prinsip mbentuk unsur bumi, tanduran, lan kewan, ora bisa terus maju. Tanpa prinsip mbentuk unsur bumi, tanduran, lan kewan, bakal dissociate lan bali menyang negara sing pinunjul. Kanthi prakara formasi dicocogake kanggo nggunakake, lan maju saka kerajaan menyang kerajaan kanthi wujud. Kabeh kekuwatan dadi masalah, lan kabeh prelu dadi kekuwatan, kekuwatan lan kekuwatan dadi loro lawan sing padha karo zat sing padha. Roh ing pesawat sing luwih dhuwur dadi masalah ing pesawat kita, lan masalah pesawat kita bakal dadi semangat maneh. Saka prekara dhasar sing ringkes, liwat jagad iki lan ngluwihi, kanggo kapinteran spiritual, kabeh kalebu prekara lan semangat, utawa "meksa" kaya sawetara seneng milih semangat - nanging ana pitung pesawat kanggo tumindak. Kita manggon kanthi fisik, sing paling akeh ing babagan materialitas, nanging ora ana ing pangembangan.

Formulir minangka prinsip penting ing pesawat apa wae lan, minangka prinsip, wujud dienggo ing saben pitung pesawat. Ana bentuk-napas, sing digunakake kanggo pikiran nggawe lawang awal menyang urip materi; wangun urip, sing nggunakake segara gedhe kanggo mindhah kekuwatane liwat jagad sing wis kawujud; bentuk astral, sing digunakake minangka fokus utawa patemon kanggo kabeh kekuwatan lan bentuk, kaya ing rod potter, pikiran bisa ditindakake; Wangun jinis fisik, sing digunakake minangka keseimbangan utawa roda imbangan sing pikiran sinau misteri poise, ora mupakat, lan kesatuan; wujud-bentuk, sing nggarisake, nggambarake, lan nyathetake kekarepan miturut pangembangan alam ing jagad kewan; pamikiran, wujud-materialisasi dening para pemahat, pelukis, lan seniman liyane - sing nggambarake karakter ing pikiran, nuduhake cita-cita kamanungsan, lan dadi residuum utawa wiji miturut wujud wujud pribadine anyar; wangun individu, yaiku karakter utawa ego sing tetep urip nganti urip, nggawa jumlah pembangunan. Yen wangun individu wis ngrampungake siklus pangembangan, bisa abadi tanpa wujud lan kudu ora ana maneh. Nanging sadurunge wis rampung, mula, wujud bakal diganti. Ana formulir sing cocog kanggo skala sing luwih dhuwur, sanajan saiki ora duwe bathi kanggo menehi spekulasi babagan iki.

Badan fisik manungsa katon permanen, nanging kita ngerti manawa materi sing kasusun, terus dibuwang, lan materi liyane kudu digunakake kanggo ngganti jaringan sampah. Kulit, daging, getih, gajih, balung, sumsum, lan kekuwatan gemeter, kudu diganti kaya sing digunakake, yen awak bisa mbuwang. Panganan sing digunakake kanggo tujuan iki arupa panganan sing diombe, ngombe, ambegan, mambu, krungu, ndeleng, lan dipikirake. Yen panganan dijupuk menyang awak banjur mlebu ing aliran getih, yaiku nyawa fisik. Kabeh sing bisa diserep dening aliran urip lan setor getih ing jaringan, utawa ing endi sing dibutuhake. Salah sawijining mukjijat proses fisiologis normal yaiku, sawise asimilasi barang-barang panganan, partikel dibangun dadi sel-sel sing, kabeh, disusun miturut bentuk organ lan jaringan awak. Kepiye carane awak sing isih urip lan tuwuh tetep ora bisa owah-owahan kanthi wujud sajrone urip, kajaba prekara sing digunakake ing konstruksi kasebut digawe lan diciptakake miturut desain sing ditemtokake.

Minangka aliran getih ing awak kita tetep dadi masalah kabeh, mula ana aliran alam liwat badan alam semesta sing terus dadi masalah. Iki nyuda sing katon menyang kahuripan lan bakal katon maneh sing ora katon sing saben bagean bisa terus maju lan munggah menyang kesempurnaan liwat wujud.

Kita ndeleng macem-macem jinis sing ana ing njero, nanging kita jarang takon babagan unsur-unsur materi sing nganggep formulir kasebut; apa prakara wujud lan reged padha; wujud apa; utawa ngapa wujud sing diwenehake kudu terus-terusan ing spesies sing padha?

Jeksa Agung bisa ngetokake reged, bisa uga ora gampang diganti; utawa yen wis ganti, ora bakal wujud maneh. Bentuk kasebut ora bisa dadi masalah reged utawa bisa uga owah kaya sing kasebut, dene awake dhewe bisa ndeleng manawa kabeh awak njaga jinis kasebut, saliyane owah-owahan perkara tetep kanggo njaga awak kanthi wujud. Kita ndeleng prakara kasar, lan kita ndeleng wujud sing ana. Yen kita ndeleng prakara kasar, lan kita ndeleng kanthi wujud, lan masalah reged ora dadi bentuk, lan uga ora dadi masalah reged, mula kita ora weruh wujud kasebut saka perkara kasebut. Bentuk kasebut, sanajan ora katon ing awake dhewe, katon mung kanthi visibilitas, nanging, ing wektu sing padha, ngidini perkara bisa katon, lan kanthi visibilitas, kanggo nuduhake pembangunan ing kerajaan-kerajaan ngisor; ngawula minangka kendharaan kanggo pendidikan pikiran; lan kanthi mangkono ngladeni kemajuan dhewe kanthi kontak karo pikiran.

Wangun alam sing kita tingali yaiku salinan refleksi astral sing nyata utawa kurang saka formulir sing cocog. Urip mbangun miturut desain wangun astral lan sajrone wektu wujud muncul ing jagad kita.

Formulir pikirane kanthi kristal. A kristal, kadal, utawa jagad, kabeh bisa katon kanthi wujud, sing dipikirake kanthi kristal. Pikirane seumur urip bisa urip sawise mati lan menehi wiji sing, nalika wektu sing tepat, dadi kapribaden sing anyar.

Penting, tokoh, lan warna, yaiku telu sing penting kanggo dibentuk. Matéri yaiku awak wujud, tokoh watesan lan wates, lan warnane karaktere. Ing kahanan sing pas bisa nggawe intercepts the life of life, lan urip mboko sithik mbangun awake dadi wujud lan bakal katon.

Formulir ora ana kanggo nggegirisi lan ngrusak pikiran, sanajan wujud bisa ngetrapake pikiran. Pancen atine dhewe ngrusak awake dhewe lan ngidini awake dhewe bakal dirasakake, lan pikiran kudu terus khayal nganti bisa ndeleng kabeh bentuk lan tujuan wujud.

Tujuane wujud yaiku dadi lapangan, laboratorium, kanggo intelijen sing ora bisa digunakake. Kanggo ngapresiasi wujud kanthi nilai sing sejatine, lan bagean sing ditindakake ing evolusi prinsip cerdas sing kita ucapake pikiran, kita kudu ngerti yen ana rong dalan: Dalan Formulir lan Dalan Kesadaran. Iki mung dalan. Siji wae sing bisa dipilih. Ora ana sing bisa lelungan loro. Kabeh kudu milih ing wektu, ora ana sing bisa nolak. Pilihan kasebut pancen alami kaya wutah. Sampeyan diputusake kanthi motif dhasar ing sawijine. Dalan sing dipilih, wong lelungan padha nyembah nalika lagi lelungan. Dalan formulir ndadékaké lan munggah, nganti dhuwur kekuwatan lan kamulyan, nanging pungkasane dadi peteng saka penghapuran, amarga kabeh wujud bali menyang zat homogen. Saka kepinginan sing wiwitan kanggo nduwe utawa dadi sawetara wujud, kepinginan supaya bisa diduweni utawa diserep kanthi wujud; saka karep kepemilikan fisik konkrit, kanggo muja dewa sing cocog; pungkasane dalane wujud padha kanggo kabeh: penghancuran individu. Bentuk sing luwih gedhe nyerep sing luwih cilik, dadi wujud fisik utawa spiritual, lan nyembah nggawe cepet proses. Wangun konkrit sing disembah karo pikiran manungsa menehi panyembah babagan bentuk sing cocog. Dewa-dewa cilik sing diserep dening dewa-dewa sing luwih gedhe lan iki dening dewa sing luwih gedhe, nanging dewa-dewa lan dewa-dewa kudu, ing cedhak kalanggengan, bakal diputus dadi zat homogen.

Kekarepan, cita-cita, lan kasugihan, mimpin jagad lan formalitas ing jagad iki. The formalitas jagad iki gegayuhan angel kanggo bentuk konkrit. Formalitas masyarakat, pamrentahan, pasamuwan, nyata nyata lan nduwe bentuk sing pas kaya sing diwujudake kanthi wujud kraton, katedral, utawa manungsa.

Nanging bentuk konkrit, lan formalitas masyarakat, pamrentah, lan kepercayaan, ora dadi ala sing bisa dirusak. Formulir larang regane, nanging mung proporsi ing tingkat sing menehi pitulung ing pangerten saka eling. Mung nulungi kemajuan kanggo kesadaran iku pancen larang regane.

Jalur kesadharan diwiwiti kanthi sadar kesadharan. Sampeyan terus lan ngluwihi pemahaman iki, lan kanggo ngrampungake kabeh wujud lan dipikirake menyang eling. Iki ndadékaké alonness, sing minangka titik ing tengah jagad sing wujud. Nalika salah siji bisa tetep kanthi mantep, tanpa rasa wedi, lan tanpa rasa kuatir ing titik sing ora ana gandhengane, ana misteri iki: titik saka sawijine-ness berkembang lan dadi kesadharan kabeh.

Mlebet aliran urip ing jagad iki, mbungkus awake dhewe kanthi masalah grosser lan luwih entheng, tenggelam karo pikiran sehat lan dadi lali karo emosi, pikiran dikepung, disemprot, didhelikake lan nyekel tahanan kanthi wujud. Gegaman, emosi, lan wujud, dadi subyek saka pikiran - pangripta nyata - nanging ora bisa ngwasani sawijining subjek sing dikepengini, kuwatir, lan nggawe kekarepan raja. Liwat wujud pikiran sehat wis dadi kasunyatan, katon babagan tali emosi emosi sing ora kuwat saka band baja, nanging kanthi sengaja, dheweke rumangsa padha karo kabeh sing ditresnani, urip dhewe .

Formulir saiki Gusti Allah; pandhitae sing luhur yaiku pikiran lan emosi; pikiran minangka subyek, sanajan isih dadi titahane. Wangun minangka Gusti Allah bisnis, masyarakat, lan negara; seni, ilmu, literatur, lan pasamuwan.

Sapa sing ora setya karo Gusti Allah? Sapa sing ngerti lan wani lan karsane, bisa nyingkirake dewa palsu, lan digunakake kanggo divcer; wadhah tawanan; ngakoni pusaka ilahi; lan wiwiti dalan sing tumuju menyang Kesadaran Kabeh-siji.