Yayasan Word

Sadurunge Jiwa bisa ndeleng, harmoni ing njero kudu diraih, lan mripat kadagingan digawe wuta marang kabeh ilusi.

Iki, Disciple, minangka Dewan Kesedihan, sing diselehake ing dalan dalan pacoban, traps kanggo nggegirisi Ego kanthi khayalan sing diarani "Great Heresy (Separateness.")

—Juru saka meneng

THE

WORD

Vol. 1 PEMBANGUNAN, 1905. Ora Ana 5

Hak cipta, 1905, dening HW PERCIVAL.

GLAMOR.

Jiwane minangka ziarah abadi, saka jaman biyen lan sing ora bakal dilanjutake, dadi ing jaman sing isih abadi. Ing eling paling dhuwur jiwa tetep, ora owah, langgeng.

Sing kepengin nahan jiwa ing domain, alam sing kasedhiya kanggo tamu abadi dheweke akeh macem-macem rompi sing wis ditenun kanthi ramping dadi siji awak. Liwat badan iki supaya alam kasebut bisa mbuwang glamor dheweke lan ngilangi pangerten. Panca indra yaiku wira sihir sing dienggo alam.

Glamour minangka mantra sihir sing nyembah marang jiwa. Glamor nyebabake macem-macem phantom warna-warna kanggo narik kawigaten, nada-nada melodi sing nggumunake kanggo nengsemake, napas minyak wangi sing nggegirisi, narik kawigaten sing nyenengake sing nyenengi napsu lan ngrangsang rasa, lan sentuhan ngasilake sing lembut sing diwiwiti getih ing awak. lan ngemu pikiran.

Kepiye carane jiwa iku beguiled. Kepiye gampang diprecaya. Kados pundi kesasar. Kepiye gampang situs web saka realita. Alam uga ngerti kepiye nyekel tamu dheweke. Nalika salah sawijining dolanan mandheg ngilangi, liyane diusulake kanthi licik, sing dadi jiwa sing dituntun luwih jero karo meses. Terus gumun, dikuwasani lan dadi hiburan terus-terusan ganti, lan lali martabat lan kekuwatane ana lan kesederhanaan.

Nalika dikunjara ing awak nyawa mboko sithik awake dhewe kesadaran. Nyadari yen wis ana ing mantra enchantress, kanthi nggayuh kekuwatan tangane lan ngerti babagan desain lan metode, jiwa bisa nyiyapake lan ngrusak piranti kasebut. Iki ngganggu dhewe lan dadi kekebalan tumrap sihir wands.

Juru jiwa sing bakal ngrusak jampi Enchantres yaiku mujudake manawa ing endi wae utawa ing kahanan apa wae, iku tetep, ora owah, ora kena abadi, mula iku ora bisa direncanakake, disuwak, utawa dirusak.

Kegirangan saka sentuhan sentuhan yaiku perasaan. Minangka wiwitan lan pungkasan sing kudu diatasi. Iki nggawa jiwa ing sangisore kabeh sensasi. Bukaan sing mlaku ing alam yaiku kulit lan kabeh organ awak. Pangertosan iki duwe akar umume lungguh ing misteri jinis. Ing patung Laocoon sing apik banget, Phidias nggambarake jiwa sing berjuang ing kumparan ula kasebut sing dibuwang dening mantra wande. Kanthi katon terus-terusan ndeleng jimat kasebut ula wiwit ora kepenak.

Cara liya sing diulekake enchantress yaiku lidah, lelangit lan napsu awak, sing ana ing sangisoring mantra rasa. Kanthi nyawang jimat kasebut nyawa ndadekake kekebalan awak marang intoxication rasa, lan ngidini mung apa sing bakal njaga kesehatan awak lan cekap kanggo kabutuhan. Rasa kesusu banjur ilang glamor lan awak nampa khasiat kasebut sing diwenehake mung rasa batin.

Kanthi nggunakake sihir ambu ora enak mengaruhi jiwa liwat organ sing mambu, lan dadi otak sing kuwatir supaya ngidini rasa liya nyolong pikiran. Nanging kanthi nyawang jimat pangaribawa jampi kasebut rusak lan dudu manungsa kena pengaruh wangi alam, nafas urip ditarik.

Liwat kuping, nyawa kena pengaruh karo rasa swara. Yen alam ngetrapake tongkat iki, jiwa kasebut asyik lan kepenak nganti jimat katon. Banjur musik jagad kelangan pesona. Yen jiwa ngrungokake harmoni gerakan dhewe, kabeh swara liyane dadi swara lan sihir alam iki pancen rusak.

Swara alam mripate glamor kanthi sentuhan balikan. Nanging kanthi mantep ing talisman glamor kasebut ilang, lan warna lan wujud dadi latar sing bisa dipikirake bayangane awake dhewe. Yen jiwa nyumurupi refleksi ing rai lan jero, dheweke ngrujuk kaendahan nyata lan dikuwatake kanthi kekuwatan anyar.

Tumbuh-tumbul saka wutah saka alam ndadekke loro jiwa liyane: kawruh babagan hubungane kabeh barang, lan kawruh manawa kabeh iku ana siji. Kanthi gandheng tangan kasebut, jiwa ngrampungake lelungane. Ora pesimis kanggo ndeleng khayalan urip yen ditindakake kanthi tujuan ngerteni apus-apus lan glamoring jagad iki. Yen iki kabeh sing bisa katon jebul lan pepeteng pancen ora bisa ditolak.

Sampeyan kudu nggoleki sing nyata supaya ora marem karo kabeh sing ora nyata, amarga nalika nyawa bakal ngerti apa sing sejatine nyata, kudu bisa mbedakake sing ora nyata.

Yen pikiran wis kawin lan dikendhaleni kanthi tumindak panca indra, glamour diprodhuksi lan fakultivasi jiwa diluncurake. Mangkono uga tumindak jahat: brahala murka, gething, meri, kesombongan, kebanggaan, keserapan, lan hawa nepsu: ula-ula mau ana ing gulungan kang kasebut.

Uripe manungsa lumrahe minangka seru kejut wiwit bayi nganti tuwa. Ing saben kejut, kudung glathi wis dicandhang lan riven. Sedhela, bebener katon. Nanging ora bisa tahan. Ulun maneh nutup. Lan aneh, kejut kasebut uga bisa ditindakake kanthi lara lan rasa nyenengake sing ngasilake. Bumi terus ngambang ing arus wektu, digawa ing kono lan ana ing kono, terus dadi pikirane, mlipir saka watu kacilakan utawa tenggelam ing prihatin lan ora kentekan niat, mundhak maneh lan ditanggung liwat krasa pati nganti tekan segara sing ora dingerteni, yaiku Beyond, menyang ngendi kabeh perkara sing lair. Mangkono maneh, jiwa kasebut dilebokake ing urip.

Badan wiwit jaman rumiyin katampi minangka panuduh misteri ing jagad iki. Objek urip yaiku mangertos lan nyadari saben wahyu kanthi giliran: kanggo mbuwang glamor saka enchantres kanthi eling jiwa: nindakake pakaryan ing wektu kasebut, supaya jiwa bisa terus ing perjalanan. Kanthi ilmu iki jiwa nduweni eling katenangan lan katentreman ing saindenging jagad sing glamour.