Yayasan Word

Telung donya, nylempet lan nanggung donya fisik, sing paling ngisor, lan sedimen telu.

-The Zodiac.

THE

WORD

Vol. 6 DESEMBER, 1907. Ora Ana 3

Hak cipta, 1907, dening HW PERCIVAL.

KEUNGGULAN MUNGKIN PENGETAHUAN.

Artikel iki bakal nyoba nuduhake apa sing dikepengini lan gegayutan karo awak fisik. Iki bakal nyritakake hubungan langsung ing jagad sing ana ing njero lan babagan kita, nuduhake lan nggambarake eksistensi kawruh sejatine abstrak, nuduhake kepiye pikiran bisa urip ing njero, lan kepiye, kanthi kawruh, bisa uga dadi kawruh eling eling.

Akeh wong sing bakal ngerti manawa dheweke ngerti yen dheweke duwe awak, yen dheweke duwe nyawa, kepinginan, sensasi, lan dheweke duwe pikiran lan nggunakake lan mikir karo; nanging yen ditakoni apa awak, apa uripe, kepinginan lan sensasi, pikirane, apa sing dadi pikirane, lan apa proses operasional kasebut nalika dheweke mikir, dheweke ora bakal yakin karo wangsulan, kaya akeh sing negesake manawa dheweke ngerti wong, papan, barang utawa subyek, nanging yen kudu ngandhani apa sing ngerti babagan dheweke lan kepiye ngerti, dheweke bakal kurang yakin babagan pernyataan kasebut. Yen wong kudu nerangake apa jagad iki ing bagean-bagean konstituen lan umume, kepiye lan kenapa bumi ngasilake flora lan fauna, apa sing nyebabake arus samodra, angin, geni lan pasukan sing ditindakake dening bumi operasi, apa sing nyebabake panyebaran balapan umat manungsa, kebangkitan lan tiba saka peradaban, lan apa sing nyebabake manungsa mikir, mula dheweke mandheg, yen sepisanan atine bisa diarahake kanggo pitakonan kasebut.

Wong kewan teka ing jagad; kahanan lan lingkungan menehi mode urip. Nalika dheweke isih tetep kewan, dheweke rumangsa seneng kanthi cara paling gampang kanthi seneng-seneng. Selama kepinginan dheweke wis puas, dheweke nuli njupuk barang-barang sing dideleng tanpa prelu takon babagan sababe, lan urip minangka kewan kewan sing seneng. Ana rawuh wektu ing evolusi nalika dheweke wiwit kepengin weruh. Dheweke nggumunake ing gunung, chasms, gemuruh segara, dheweke nggumunake geni lan kekuwatane kabeh, dheweke nggumun ana ing badai, angin, gludhug, bledhek, lan ana unsur battling. Dheweke mirsani lan nggumunake nalika musim sing saya suwe saya tuwuh, tanduran sing saya akeh, warnane kembang, dheweke nggumunake lintang-lintang sing kembar, ing rembulan lan ing fase sing saya ganti, lan dheweke ndeleng lan nggumunake ing srengenge lan muga-muga dadi panyedhiya cahya lan urip.

Kemampuan kanggo nggumunake dheweke saka kewan dadi manungsa, amarga wonder minangka tandha pisanan saka awakening; nanging pikiran kudu ora gumun. Tahap nomer loro yaiku upaya kanggo ngerti lan nggunakake obyek wonder. Nalika manungsa ngalami tahap ing evolusi, dheweke ndeleng srengenge sing saya suwe saya ganti lan jamane, lan menehi tandha kemajuan wektu. Kanthi cara pengamatan, dheweke sinau nggunakake musim miturut kambuh siklus, lan dheweke dibantu ing upaya kanggo ngerti dening makhluk sing, sadurunge wis ngliwati sekolah sing dheweke banjur mlebu. Kanggo ngadili kanthi bener babagan fenomena alam sing terus-terusan, iki minangka kawruh babagan panggilan wong saiki. Kawruh kasebut kalebu prekara lan prekara kaya sing ditampilake lan dingerteni miturut lan saka panca indra.

Iki wis njupuk pikiran supaya bisa ngrampungake lan nuwuhake pikiran sehat lan entuk kawruh babagan jagad fisik liwat dheweke; nanging kanthi nggayuh kawruh babagan jagad iki wis ilang kawruh babagan awake dhewe, amarga fungsine lan fungsine wis dilatih supaya bisa dilatih lan disesuaikan karo lan pancene ora bisa ndeleng apa wae sing ora dilalekake utawa nuntut pikiran .

Kanggo kawruh nyata, pikiran biasa ana hubungane padha karo pikiran wong kewan menyang jagad iki sajrone jamane. Manungsa tangi ing kemungkinan jagad internal amarga kewan kewan kaget menyang jagad fisik. Sajrone abad pungkasan, pikiran manungsa wis ngliwati siklus lan tahap pangembangan. Manungsa kontes supaya bisa lair, diwenehi asuhan, ambegan, mangan lan ngombe, nindakake bisnis, omah-omah lan mati, kanthi pangarep-arep ing swarga, nanging saiki ora ana konten. Dheweke nindakake kabeh iki kaya sadurunge lan bakal terus ditindakake ing peradaban sing durung teka, nanging pikiran manungsa ana ing kahanan sing ora kajen keringan tinimbang urusan humdrum. Pikiran dipindhah lan keganggu dening kerusuhan sing nuntut prekara sing ana watesan luwih saka kemungkinan kasebut. Panjaluk kasebut banget minangka bukti manawa bisa ditindakake dening pikiran lan ngerti luwih saka sing wis dingerteni. Manungsa takon babagan dheweke lan sapa.

Nggoleki kanthi kahanan tartamtu, tuwuh ing kene lan sinau miturut kekarepane, dheweke mlebu bisnis, nanging yen bisnis terus bisa nemokake bisnis kasebut ora bisa marem nanging sukses bisa uga. Dheweke njaluk luwih sukses, dheweke entuk, lan isih durung puas. Dheweke bisa uga nuntut masyarakat lan gayons, kesenengan, ambisi lan prestasi sosial, lan bisa uga njaluk lan nggayuh posisi lan kekuwatan, nanging dheweke isih durung marem. Penelitian ilmiah puas kanggo sawetara wektu amarga njawab pitakon babagan gegayutan kedadean fénoména lan sawetara hukum langsung sing ngontrol fenomena. Pikiran kasebut bisa uga ngerti yen ngerti, nanging yen kepengin ngerteni sebab-sebab fenomena, mula ora puas. Art mbiyantu pikiran ing wanderings menyang alam, nanging pungkasane ora puas karo pikiran amarga luwih ayu ide kasebut, mula kurang bisa ditampilake. Agama minangka sumber kawruh sing paling ora nyenengake, sanajan tema kasebut luhur, diturunake kanthi interpretasi liwat indra, lan sanajan wakil-wakil agama ngandhani agamane minangka ndhuwur pikiran sehat, dheweke mbantah klaim kasebut miturut teologi sing dibandhingake karo, lan liwat panca indra. Ing endi wae, uga ana kahanan apa wae, dheweke ora bisa uwal saka prekara sing padha: Apa tegese - rasa lara, kesenengan, sukses, kesusahan, kekancan, gething, katresnan, nesu, nesu; frivolities, khayalan, khayalan, ambisi, cita-cita? Dheweke bisa entuk sukses ing bisnis, pendhidhikan, posisi, dheweke bisa uga duwe sinau sing apik, nanging yen dheweke takon apa sing ngerti saka apa sing wis disinaoni, wangsulane ora kepenak. Sanajan dheweke bisa duwe kawruh sing gedhe babagan jagad, dheweke ngerti yen dheweke ora ngerti apa sing sepisanan dheweke ngerti yen dheweke ngerti. Kanthi nggumunake apa tegese, dheweke bisa ngerteni manawa mlebu menyang jagad liyane ing jagad fisik. Nanging tugas kasebut digawe angel amarga dheweke ora ngerti carane miwiti. Iki ora prelu dipikirake amarga ngleboke menyang jagad anyar mbutuhake pangembangan fakultas kanthi jagad anyar. Yen fakultas kasebut dikembangake, jagad iki wis bisa dingerteni, lan ora anyar. Nanging amarga pancen anyar lan fakultas sing dibutuhake kanggo ana sadhar ing jagad anyar iki mung siji cara kanggo ngerti jagad anyar, dheweke kudu ngembangake fakultas kasebut. Iki ditindakake kanthi upaya lan upaya kanggo nggunakake fakultas. Minangka pikiran wis sinau ngerti jagad fisik, kudu uga, pikiran, sinau ngerti awak fisik, mbentuk awak, urip, lan prinsip kepinginan, minangka prinsip sing béda, lan beda karo awake dhewe. Ing nyoba sinau apa awak fisik, pikiran alami mbedakake awake dhewe saka awak fisik lan kanthi mangkono bisa luwih gampang ngerti babagan komposisi lan struktur awak lan bagean awak sing dimainake lan kudu njupuk ing mangsa ngarep . Nalika terus ngalami, pikiran sinau piwulang sing diwulangake kanthi nyenengake lan nyenengake kesenengane ing jagad iki, lan sinau kasebut wiwit sinau ngenali awake dhewe minangka awake dhewe. Nanging ora nganti pirang-pirang umur lan umur tuwa bisa ngerteni awake dhewe. Nalika dheweke nyipta pelajaran babagan rasa nyeri lan kabungahan lan kasusahan, kesehatan lan penyakit, lan wiwit ndeleng awake dhewe, manungsa bisa nemokake yen jagad iki, ayu lan permanen kaya sing dianggep, mung minangka sing paling angel lan angel ing jagad iki. sing ana ing jero lan babagan. Nalika bisa nggunakake pikiran, dheweke bisa ngerti lan ngerti jagading jagad lan jagad iki, sanajan dheweke ngerti lan ngerti perkara fisik sing saiki dheweke ngerti, nanging kasunyatane dheweke ngerti sethithik saka. Nalika dheweke sinau ngerti awake lan prinsip liyane sing nggawe dheweke dadi apa, dheweke bakal ngerti ngerti jagad liyane amarga saben salah sawijining faktor sing mlebu ing konstitusi dheweke minangka manungsa, duwe jagad sing cocog karo sing nggambar rezeki lan sing urip lan obah.

Ana telung jagad sing ngubengi, nembus lan ngrebut jagad fisik iki, sing paling asor lan kristalisasi telu. Jagad fisik iki nggambarake asil saka wektu sing gedhe banget sing dianggep ora bisa ditemtokake wektu, lan nggambarake asil saka tumindak agama sing luwih lawas babagan masalah eterial sing beda-beda kanthi kapadhetan. Unsur lan kekuatan sing saiki makarya ing bumi jagad iki minangka wakil saka jagad iki.

Telung jagad sing ndhisiki kita isih ana lan kita wis dikenal karo para kuno minangka geni, udhara lan banyu, nanging hawa geni, banyu, uga bumi, ora kalebu sing ngerti babagan panggunaan biasa. Iki minangka unsur gaib sing dadi substrat saka perkara sing kita ngerti kanthi istilah kasebut.

Supaya jagad iki bisa uga gampang dingerteni Tokoh 30. Iki nggambarake papat jagad sing kudu kita ucapake, ing aspek keterlibatan lan evolusi, lan uga nuduhake papat aspek utawa prinsip manungsa, saben tumindak ing jagad dhewe, lan kabeh operasional ing fisik.

♈︎ ♉︎ ♊︎ ♋︎ ♌︎ ♍︎ ♏︎ ♐︎ ♑︎ ♒︎ ♓︎ ♈︎ ♉︎ ♊︎ ♋︎ ♌︎ ♍︎ ♎︎ ♏︎ ♐︎ ♑︎ ♒︎ ♓︎ ♎︎
Tokoh 30.

Saka papat, jagad pisanan lan paling dhuwur, unsur gaib sing murub, durung diramalake dening ilmu modern, sebab sing bakal dituduhake mengko. Jagad iki pisanan minangka jagad siji sing dadi geni, nanging ngemot kemungkinan kabeh kedadeyan kasebut. Elemen geni sing ora kalebu pusat laya sing ngidini katon menyang sing ora katon, lan transit sing kita sebutake geni, nanging ana, lan isih ana, jagad sing ora bisa diwujudake utawa wujud . Karakteristik kasebut yaiku ambegan lan dituduhake kanker tandha (♋︎) ing Tokoh 30. Iki, napas, ngemot potensi kabeh barang lan diarani lan diarani geni amarga geni minangka daya obah ing kabeh awak. Nanging geni sing kita ucapake dudu geni sing murub utawa madhangi jagad iki.

Sajrone mlebu, geni, utawa jagad napas, nyemprotake ing njero awake dhewe, lan diarani ana jagad urip, sing dituduhake ing tandha swara ((), urip, unsur gaib yaiku udhara. Ing kana, jagad urip, yaiku unsur hawa, sing diubengi lan diasuh dening jagad napas, yaiku unsur geni. Donya urip wis diramal lan teori wis maju dening ilmu modern, sanajan teori babagan urip apa durung puas karo teorisi. Nanging, bisa uga dianggep bener ing pirang-pirang spekulasi. Intine, yaiku homogen, kanthi napas, ngetokake dualitas ing jagad urip, lan manifestasi kasebut minangka masalah spiritual. Jinis materi yaiku unsur udara ghaib ing jagad urip, leo (♌︎); yaiku para ilmuwan wis ngatasi spektrum metafisik lan sing diarani negara atom kasebut. Definisi ilmiah babagan atom wis dadi: bagean sing paling cilik sing bisa dipengerteni sing bisa mlebu ing pambentukan molekul utawa melu ing reaksi kimia, tegese bagian partikel sing ora bisa dipérang. Definisi iki bakal mangsuli kanggo nduduhake zat ing jagad urip (♌︎), sing diarani perkara roh. Iki, perkara roh, lan atom, partikel sing ora bisa dibagi, ora kena diteliti dening indra fisik, sanajan bisa dingerteni liwat pamikiran saka wong sing bisa nduwe pemikiran, amarga pamikiran (♐︎) ing sisih evolusi pesawat kasebut minangka masalah jiwa, urip (♌︎), yaiku partisipasi, pamikiran urip (♌︎-♐︎), sing bakal katon ing Tokoh 30. Ing pungkasan eksperimen ilmiah lan spekulasi, mesthine yen atom ora bisa dibedakake, amarga bisa dipérang dadi pirang-pirang bagean, saben bagean bisa dibagi maneh; nanging iki mung mbuktekake manawa subjek eksperimen lan teori kasebut ora dadi atom, nanging luwih penting tinimbang atom nyata, sing ora bisa dibedakake. Iki minangka masalah semangat atom sing angel digunakake yaiku kedadeyan ing jagad urip, unsur kasebut yaiku unsur gaib sing dikenal dening para kuno minangka udara.

Nalika siklus ora aktif, jagad urip, leo (♌︎), mundhak lan narkotika partikel barang-barang roh utawa atom, lan titik-titik iki lan crystallizations saiki diucapake minangka astral. Astral iki minangka jagad formal, sing dituduhake simbol virgo (♍︎). Wangun, utawa jagad astral ngemot bentuk abstrak, ing, lan ing jagad fisik kasebut dibangun. Unsur saka jagad iki yaiku banyu, nanging dudu banyu sing dadi gabungan saka rong unsur fisik sing diarani fisikawan. Donya astral, utawa wujud iki, yaiku jagad ilmiah, sing salah dikelokake kanggo jagad urip babagan atom. Iki, jagad bentuk astral, dumadi saka zat molekular lan ora katon mripat, sing gampang kena getaran fisik; iku ana ing jero, lan ngemu kabeh bentuk sing, dadi materialisasi, dadi fisik.

Lan pungkasan kita duwe jagad fisik sing diwakili dening tanda libra (♎︎). Elemen gaib ing jagad fisik kita dikenal karo para pendhita minangka bumi; dudu bumi sing kita ngerti, nanging bumi sing ora katon sing ana ing jagading bumi, lan sing dadi sisa partikel masalah lan muncul minangka bumi sing katon. Dadi, ing bumi fisik sing katon, mula, bumi pertama (♎︎), banjur dadi bentuk astral (♍︎), banjur unsur-unsur kasebut dumadi, yaiku urip (♌︎), nyusup kabeh, lan ambegan (♋︎), yaiku jagad api lan sing njaga kabeh tetep tetep ana.

Ing jagad fisik kita nyengkuyung kekuwatan lan unsur-unsur ing jagad papat, lan dadi hak istimewa kita teka ing kawruh lan panggunaan iki yen bakal. Dhewe, jagad fisik minangka cangkang crumbling, bayangan tanpa warna, yen katon utawa dirasakake ing awake dhewe, amarga katon sawise rasa lara lan rasa sedhih lan kasangsaran lan sepi wis mbatalake glamor saka pikiran sehat lan meksa pikiran bisa ndeleng. emptiness donya. Iki kedadeyan nalika pikirane wis golek lan ngrusak para lawan. Iki musna, lan ora ana sing bisa dianakake, jagad iki ilang kabeh warna lan kaendahan lan dadi gurun sing surem lan gersang.

Nalika pikiran teka ing negara iki, ing ngendi kabeh warna wis ora ana urip lan urip dhewe misale jek ora ana tujuan liyane kajaba ngasilake kasusahan, pati ora bakal ana sawise ana sawetara kedadeyan sing bakal mbuwang pikiran maneh utawa nggegirisi. sawetara perasaan simpati, utawa nuduhake sawetara tujuan supaya nandhang sangsara. Yen kedadeyan kasebut, uripe diganti saka kabiasaan sing biyen, lan miturut cahya anyar sing wis teka, iki nerjemahake jagad lan awake dhewe. Banjur sing tanpa warna mbutuhake warna anyar lan urip diwiwiti maneh. Kabeh lan kabeh perkara ing ndonya duwe teges beda tinimbang biyen. Ana kapenuhan sing sadurunge wis sepi. Ing masa depan kayane bakal duwe prospek lan cita-cita anyar sing ndadékaké pamikiran lan tujuan sing anyar lan luwih dhuwur.

In Gambar 30, telung jagad ditampilake karo pria masing-masing sing ngadeg ing papat lan paling ngisor, awak fisik, ing tanda libra (♎︎). Manungsa libra, jinis, diwatesi menyang jagad virgo-scorpio (♍︎-♏︎), kepentuk wujud. Nalika atine mikirake awake dhewe mung awak fisik lan rasa sehat, nyoba kanggo kontrak kabeh jagad macem-macem wong menyang awak fisik lan tumindak kasebut, yaiku cara awak sing nyebabake fisik jagad; saengga nyritakake kabeh fakultas lan kemungkinan kanggo jagad fisik, lan kanthi mangkono mateni cahya saka jagad sing luwih dhuwur. Dadi sifat fisik manungsa, ora, utawa ora bakal, mikirake apa wae sing luwih dhuwur tinimbang urip fisik ing jagad fisik iki. Sampeyan kudu eling yen kita wis tekan periode paling sithik kanggo mlebu menyang jagad fisik lan jinis seks, libra (♎︎), asale saka ambegan, utawa geni, sing dikandung dening kanker tandha (♋︎). napas, ora duwe pengaruh lan mbangun ing tandha swara (♌︎), urip, endhek lan gaya ing virgo tandha (♍︎), wujud, lan lair menyang tanda libra (♎︎), jinis.

Napas napas minangka wiwitan pangembangan pikiran ing zodiak mutlak; iku minangka wiwitan saka pikiran ilmiah sing paling dhuwur, wong spiritual, sing diwiwiti ing zodiak wong spiritual ing aries (♈︎), mudhun saka taurus (♉︎) lan gemini (♊︎) menyang kanker tandha ( ♋︎), saka zodiak spiritual, sing ana ing pesawat saka tandha swara (♌︎) saka zodiak mutlak. Tandha leo (♌︎) iki, urip, saka zodiak mutlak yaiku kanker (♋︎), napas, saka zodiak spiritual, lan minangka wiwitan pelanggaran zodiak mental; iki diwiwiti ing tandha aries (♈︎), saka zodiak mental, nglibatake taurus (♉︎) dadi kanker (♋︎) saka zodiak mental, yaiku urip, leo (♌︎), saka zodiak spiritual, lan banjur mudhun menyang tandha swara (♌︎), saka zodiak mental, sing ana ing pesawat virgo (♍︎), wujud, zodiak mutlak, ing pesawat kanker (♋︎), saka zodiak psikologis, lan watesan zodiak fisik minangka ditandhani dening tandha aries (♈︎), saka awak fisik lan zodiak.

Ing jaman rumiyin babagan sejarah kamanungsan, pikiran manungsa ngalami wujud manungsa, siap nampa; iki isih ditandhani dening tandha, tahapan, tingkat pangembangan lan lair, mula terus urip maneh ing jaman saiki. Ing wektu iki, angel ndherek komplikasi sing gegayutan karo manungsa fisik, nanging terus mikir babagan papat wong lanang lan zodiak sing ana ing zodiak mutlak, sing ditampilake ing Gambar 30, bakal mbukak akeh bebener sing dituduhake ing tokoh kasebut.

Évolusi saka pikiran manungsa lan awak sing ana ing awak fisik, wiwit saka fisik, kaya sing dituduhake libra (♎︎), jinis, awak fisik. Evolusi terus, pisanan amarga kepinginan, kaya sing ditandhani dening tandha scorpio (♏︎), kepinginan zodiak mutlak. Bakal katon manawa tandha scorpio (♏︎) saka zodiak mutlak, minangka pelengkap menyang lan ing sisih sabalikna saka tandha virgo (♍︎). Iki pesawat, virgo-scorpio (♍︎ – ♏︎), saka zodiak mutlak, ngliwati bidang pikirane, leo-sagittary (♌︎ – ♐︎), saka zodiak mental, yaiku pesawat kanker-capricorn, napas - individualitas (♋︎ – ♑︎), saka zodiak psikis, yaiku watesan lan wates wong fisik lan zodiak. Dadi bisa, amarga mlebu menyang awak jasmani, unsur lan kekuwatan sing padha gegayutan karo jagad sing beda, kanggo manungsa fisik bisa mikirake awake minangka awak fisik; alesan dheweke bisa mikir lan mikirake awake dhewe minangka awak fisik sing mikir amarga kedadeyan kepala dheweke kena ing pesawat leo-sagittary (♌︎ – ♐︎), pikirane, saka zodiak mental, lan uga pesawat kanker-capricorn (♋︎ – ♑︎), napas-individu, saka zodiak psikologis; nanging kabeh iki mung diwatesi ing pesawat form-kepinginan, virgo-scorpio (♍︎-♏︎), saka zodiak mutlak. Amarga potensial mental dheweke, mula manungsa bisa urip ing tandha scorpio (♏︎), kepengin lan ndelok karo jagad lan bentuk jagad iki, pesawat virgo (♍︎), nanging isih urip ing menehi tandha lan mbatesi awake dhewe kanthi mikir ing pesawat leo-sagittary (♌︎-♐︎), saka jagad mental, utawa zodiak, dheweke ora bisa ndeleng wujud fisik lan urip lan pamikiran jagad mental minangka diwakili dening ambegan lan kepribadian psikis, liwat awak fisik ing libra (♎︎). Iki minangka kewan kewan sing wis kita omong.

Saiki, nalika manungsa kewan sing ketat, ing kahanan primitif, utawa ing urip sing beradab, wiwit mikir misteri urip lan nggawe spekulasi kemungkinan fenomena sing dideleng, dheweke bakal nyemburake cangkang fisik zodiak lan jagad lan ngluwihi pikiran saka fisik menyang jagad psikis; mula, pangembangan wong psikis dheweke wiwit. Iki ditampilake ing simbol kita. Iki ditandhani dening aries (♈︎) wong fisik ing zodiak, sing ana ing pesawat kanker-capricorn (♋︎ – ♑︎) wong psikis, lan leo-sagittary (♌︎ – ♐︎), urip-pikir, wong mental. Tumindak saka tandha capricorn (♑︎), yaiku watesan manungsa fisik, dheweke mundhak munggah ing zodiak ing jagad psikis lan ngliwati fase lan tandha-tandha saka aquarius (♒︎), jiwa, pisces (♓︎), bakal, kanggo aries (♈︎), eling, ing wong psikis, sing ana ing pesawat kanker-capricorn (♋︎ – ♑︎), individu sing napas, wong mental lan leo-bisittary (♌︎ – ♐︎), pikiran urip, saka zodiak spiritual. Wong psikis bisa uga berkembang, ing jero lan babagan awak fisik lan uga, kanthi mikir lan tumindak, menehi materi lan layang rencana kanggo terus, sing diwiwiti ing tandha capricorn (♑︎) saka zodiak mental lan ngluwihi munggah liwat tandha-tandha aquarius, nyawa, pisces, bakal, kanggo aries (♈︎), saka wong mental lan zodiak. Saiki dheweke ana ing pesawat kanker-capricorn (♋︎ – ♑︎), napas-individu, saka zodiak spiritual, sing uga minangka pesawat leo-sagittary (♌︎-♐︎), panginten urip, saka zodiak mutlak.

Bisa uga ana siji, nalika ngrembakake pikiran ing zodiak mental, kanthi mental bisa ngrasakake urip lan pikiran ing donya. Iki minangka wates lan wates wong ilmu. Dheweke bisa uga munggah kanthi pangembangan intelektual menyang pesawat saka pamikiran jagad iki, yaiku individu saka wong mental, lan nggawe spekulasi babagan napas lan urip pesawat sing padha. Nanging, yen wong mental ora kudu mbatesi awake dhewe ing pikirane kanthi zodiak, nanging kudu terus-terusan bakal munggah, dheweke bakal diwatesi kanthi watesan pesawat lan mlebu saka ngendi dheweke fungsine, yaiku capricorn (♑︎ ) zodiak kasukmanipun, lan mundhak liwat tandha-tandha aquarius (♒︎), jiwa, pisces (♓︎), bakal, supaya aries (♈︎), kesadaran, yaiku pangembangan manungsa spiritual sing lengkap ing zodiak spiritual, sing nduwure lan diwatesi dening pesawat-kanker capricorn (♋︎-♑︎) pesawat-napas, saka zodiak mutlak. Iki minangka dhuwur kasedhiyan lan pangembangan pikiran liwat awak fisik. Yen wis ngrambah, kekebalan individu minangka kasunyatan lan kasunyatan sing wis ditemtokake; ora bakal nate kedadeyan, ing kahanan, apa wae sing bakal dielingi, ora bakal terus eling.

Kanggo Terus.


Ing editor pungkasan ing "Turu," tembung "otot-otot lan saraf tanpa tenaga" ora sengaja digunakake. Otot sing digunakake nalika tangi lan turu padha, nanging nalika turu impulsi nyebabake gerakan awak utamane amarga sistem saraf simpatik, nalika ing negara tangi impulses mung digawa kanthi sistem saraf cerebro-spinal . Gagasan iki bisa dienggo kanthi apik liwat editor "Turu."