Yayasan Word

Bakal Dalan Kesadaran.

Bakal ora pribadi, obah dhewe, gratis; sumber kekiyatan, nanging dudu kekuwatane. Liwat kabeh umur kaetung Pengorbanan Agung sing bakal.

-The Zodiac.

THE

WORD

Vol. 2 MARCH, 1906. Ora Ana 6

Hak cipta, 1906, dening HW PERCIVAL.

Bakal

AYAT (pisau) minangka tandha kaping rolas saka Zodiak.

Saka manifestasi primordial dadi manifestasi urutan keterlibatan yaiku: gerakan (taurus) nyebabake bahan homogen (gemini) nyatakake dualitas minangka masalah spiritual; masalah roh ditindakake dening ambegan (kanker) gedhe sing ambegan menyang segara urip (leo); samodra panguripan mundur lan endhek dadi wujud (virgo); lan wujud berkembang dadi jinis (libra). Kanthi pangembangan seks, tumindak agama ora rampung. Yen jinis dikembangake, pikiran (kanker) ngalami. Urutan evolusi yaiku: masalah seks jinis (libra) nuwuhake kekarepan (scorpio) liwat wujud (virgo); kepinginan tuwuh dadi pamikiran (sagittary) lumantar urip (leo); pikirane berkembang dadi individu (capricorn) liwat napas (kanker); individualitas berkembang dadi jiwa (aku) liwat zat (gemini); jiwa berkembang dadi (pisau) liwat gerakan (taurus). Bakal dadi eling (aries).

Bakal ora ana warna. Bakal universal. Bakal ora seneng, ora ana gandhengane. Iki minangka sumber lan asal saka kabeh kekuwatan. Bakal waspada, wicaksana, wicaksana, cerdas, ora trima.

Bakal nguatake kabeh makhluk miturut kapasitas sing digunakake, nanging ora kekuwatan.

Bakal bebas saka kabeh ikatan, ikatan, watesan, utawa entitas. Kasedhiya gratis.

Bakal ora pribadi, ora ana gandhengane, ora ana watesan, mandheg, mandheg, sepi. Bakal saiki kabeh pesawat, lan menehi kekuwatan marang saben entitas miturut proporsi lan kemampuane nggunakake kekuwatan. Sanadyan bakal menehi daya kanggo makarya tumindak miturut kuwalitas, sifat, kepinginan, pikirane, kawruh, lan kawicaksanan, nanging bakal tetep bebas lan ora ana gandhengane karo tumindak apa wae.

Tanpa ora ana sing bisa ditindakake. Bakal ngutangi dhewe kanggo operasi lan operasi. Bakal ora dibatasi, diwatesi, dipasang, utawa kasengsem, motif, sabab, operasi, utawa efek. Bakal paling gaib lan misterius.

Bakal bebas srengenge lan perlu kanggo kabeh tumindak minangka srengenge yaiku kanggo tuwuh, nanging ora bakal milih wong sing menehi kekuwatan liyane tinimbang srengenge mutusake apa obyek sing bakal tiba. Srengenge sumunar ing kabeh sing kita sebut apik lan ala, nanging srengenge ora sumunar kanthi gegayuhan dadi salah siji utawa ala. Srengenge bakal nyebabake bangkai nyebar saka pageblug lan pati, lan uga bakal nyebabake bumi sing wangi iki ngasilake panganan sing migunani kanggo anak-anake. Kesehatan sunstroke lan ruddy, gurun sing subur lan lembah sing subur, nighthades agawe lan woh-wohan sing apik, padha karo hadiah srengenge.

Bakal minangka sumber kekuwatan sing ngidini tukang mateni nyerang jotosan, lan uga sumber kekuwatan sing ndadekake wong bisa nindakake tumindak kebecikan, mental utawa awak, utawa kanggo nglorotake awake dhewe. Nyilihake dhewe menyang sing nimbali digunakake, nanging bakal bebas saka tumindak sing ditindakake. Ora diwatesi tumindak utawa uga motif tumindak kasebut, nanging menehi pinunjul kanggo wong liya supaya liwat pengalaman kasebut, lan minangka asil saka tumindak kasebut, aktor bisa uga ngerti pungkasane tumindak sing bener lan salah.

Pancen minangka kesalahane ujar sing bakal bisa dikuatake kaya mbayangake yen kita bisa menehi cahya srengenge. Bakal sumber kekuatan minangka srengenge cahya. Manungsa nggunakake kanthi bebas nalika nggunakake srengenge, nanging wong ngerti carane nggunakake bakal kanthi wicaksana, sanajan bisa nggunakake sinar srengenge. Kabeh sing bisa ditindakake yaiku manungsa kanggo ngerti carane nyiyapake, lan banjur nyiyapake instrumen kanggo nggunakake sinar matahari utawa karsane. Cahya srengenge nyebarake jumlah kekuwatan sing akeh wong nggunakake mung bagean, amarga dheweke ora duwe utawa ora ngerti carane nyiyapake instrumen kanggo nggunakake, lan amarga dheweke ora ngerti carane nggunakake kanthi wicaksana. Bakal minangka sumber paling apik kanggo kabeh kekuwatan, nanging manungsa nggunakake kekiatan sing winates amarga dheweke ora duwe instrumen sing apik, amarga dheweke ora ngerti cara nggunakake, utawa cara nyiyapake instrumen kanggo nggunakake.

Ing pesawat dhewe lan pesawat obah, ora ana warna lan ora khusus; ing pesawat bahan lan jiwa universal (gemini-aquarius), bakal mbedakake zat dadi perkara spiritual, lan jiwa kanggo nglindhungi, nyawiji, lan ngorbanake awake dhewe kanggo kabeh perkara; ing pesawat napas lan awake dhewe (kanker-capricorn), minangka kekuwatan napas kanggo nggawa kabeh kedadeyan, lan menehi kekuwatan kanggo awake dhewe supaya ngerti lan mandhiri; ing pesawat urip lan pamikiran (leo-sagittary), ngidini urip kanggo ngrusak lan ngrusak formulir, lan menehi kuwasa supaya bisa ngasilake asil sing dikarepake miturut obyek sing dipilih; ing pesawat bentuk lan kepinginan (virgo-scorpio), ngidini wangun njaga awak, warna, lan tokoh, lan menehi kekarepan kanggo tumindak miturut impuls buta kasebut; ing pesawat jinis (libra), bakal menehi kekuwatan kanggo ngasilake jinis, gabungke, nyetel, imbang, transmute, lan nyuda kabeh prinsip manungsa lan alam semesta.

Mangkono manungsa duwe materi lan kekuwatan sing dibutuhake kanggo entuk obyek, lan dadi apa wae, kekuwatan, utawa dewa, kanthi nggunakake kekarepan gaib.

Saben manungsa ora dadi siji, nanging siji kombinasi saka wong pitu. Saben wong kasebut duwe oyod ing salah sawijining pitu konstituen wong fisik kasebut. Wong fisik sing asor lan paling murah saka pitung. Pitu kasebut yaiku: Wong lanang sing kasar; wong sing wujud; wong urip; wong pepenginan; wong pikiran; wong prawané; wong bakal. Aspek material saka kekarepan manungsa yaiku prinsip seminal ing awak fisik. Prinsip seminal minangka gratis lan ora bisa digunakake kanggo panggunaan sing diwenehake minangka prinsip cerdas saka kekarepan kasebut.

Ing saben inbreathing (kanker), napas stimulasi, kanthi getih, kepinginan (scorpio) tumindak. Yen pusat iki dirangsang, kanthi wong biasa, dipikirake kena pengaruh, kepiye bisa ngontrol pamikiran, lan bakal (pisces), sawise mikir, bisa menehi kepinginan kanggo tumindak. Mangkono, kita njaluk ujar hermetik: "Ing mburi bakal kepinginan," adhedhasar kasunyatan sing bakal tanpa warna lan ora disengaja, lan, sanajan ora pati kasengsem ing asil saka tumindak, yaiku sumber daya tumindak; lan supaya bisa nindakake tumindak kersane, manungsa ing kahanan saiki kudu dikarepake. Yen, nanging pamikiran kasebut ora ngetutake saran sing dikarepake, nanging njaluk aspirasi sing cocog karo sing luwih dhuwur, kekarepane kepenginan kudu nututi pamikiran kasebut, lan bakal dituwuhake. Triad kepinginan nafas (kanker-scorpio-pisces), yaiku saka paru-paru, menyang organ jinis, menyang sirah, kanthi utomo. Zodiak iki minangka rencana pambangunan lan pangembangan alam semesta lan apa wae utawa kabeh wong pitu.

Prinsip seminal minangka medium ing awak sing bisa ditindakake universal, lan kemungkinan lan prestasi wong lanang gumantung karo panggunaan prinsip iki. Kalanggengan bisa ditindakake ing awak. Mung nalika urip ing awake, mung sadurunge mati, manungsa bisa dadi abadi. Sawise matine awak ora ana sing dadi abadi, nanging kudu urip maneh ing bumi iki kanthi awak fisik sing anyar.

Saiki, supaya dadi abadi, wong kudu ngombe "elixir urip," banyu abadi, "the" nectar dewa, "" banyu manis Amrita, "jus soma," diarani ing macem-macem literatur. Dheweke kudu kaya sing dianggep alchemists, "watu filsuf," ing endi logam dhasar dikirim menyang emas murni. Kabeh iki nuduhake siji perkara: kanggo wong sing duwe pikiran, lan prinsip seminal sing menehi panganan. Iki minangka agen gaib sing kabeh asil diasilake. Prinsip seminal yaiku obah-obah dhewe, nyegerake jiwa, nguatake pikiran, mbakar hawa nafsu, gawe urip, menehi formre, daya procreative ing awak.

Ana alchemized saka babak kaping papat saka quintessence papat panganan sing dijupuk menyang awak (ndeleng editorial "Panganan," Sabda, Vol. Aku, Ora. 6), wong sing duwe pikiran. Dheweke disenengi lan di bangun prinsip seminal, yaiku bakal. Kanggo ngrampungake asil iki kanggo mbangun wong sing mikir, yaiku sihir, kabeh perkara liyane kudu tundhuk karo prinsip seminal; kabeh tumindak urip, tujuane nyuda quintessence; lan, mulane, ora ana telpon sing kudu ditindakake prinsip seminal supaya bisa ngelingake kekuwatan utawa keluwih. Banjur universal bakal nggawe quintessence liwat karsane, awak pikiran sing dadi awake dhewe sadar; tanpa pati; sadurunge matine awak. Cara sing praktis kanggo siswa yaiku mikirake saben inbreathing pusat ing jero awak, nganti pikirane ana pusat. Yen pikirane kepincut amarga kepinginan menyang pusat sing luwih murah, pikirane kudu langsung digedhekake. Iki nggawe pikiran lan nelpon langsung saka karsa saka ndhuwur, tinimbang ora bakal kersa naleni saka ngisor. Ing mburi bakal ngadeg kepinginan, nanging ing ndhuwur kepinginan bakal ana. Aspirasi ing dalan Kesadaran nggawe aturan anyar; kanggo wong ganti tatanan; kanggo dheweke: ing ndhuwur kepinginan bakal.

Prasyarat kabeh kemajuan nyata yaiku keyakinan tenan yen saben manungsa duwe hak lan kekuwatan sing dipilih, supaya tumindak miturut kapinteran, lan manawa mung watesan kanggo tumindak kasebut yaiku ora nggatekke.

Kanthi sethitik kawicaksanan lan ketoke ora jelas babagan apa sing sejatine ngerti, wong ngomong babagan kekarepan lan nasib gratis. Sawetara wong ngandhakake manawa manungsa nduweni kekarepan bebas, dene wong liya nyatakake yen kersan kasebut ora gratis, kuwi bakal dadi fakultas utawa pikiran. Akeh sing negesake yen pikiran lan liya-liyane dadi tumindak takdir; kabeh perkara kayadene amarga ditrapake; manawa kabeh perkara bakal mbesuk mung apa sing wis ditemtokake lan dijanjekake bakal dadi kekarepan, kekuwatan, takdir, takdir, utawa Gusti Allah; lan manawa ora duwe swara utawa pilihan ing prakara, manungsa kudu ngirim.

Kamardikan ora bakal bisa digayuh dening wong sing ora rumangsa ngerti yen karepe wis gratis. Sapa sing percaya yen kabeh nindakake tumindak kanthi cara sing wis ditemtokake sadurunge liyane, dheweke wis diatur lan dikendhaleni dening dorongan alami sing timbul amarga kepinginan sing didandani lan ditahan. Nalika ana wong percaya yen dheweke ora duwe kekuwatan milih utawa "kekarepan bebas," ora ana kemungkinan kanggo mundur saka pakulinan langsung ing kontrol lan kontrol dominan.

Yen bener manawa bakal gratis; wong iku bisa; yen kabeh wong duwe hak lan kekuwatan sing dipilih; Kepiye carane bisa nggawe rekonsiliasi? Ing hinges pitakonan, mesthine, babagan wong lanang apa; apa sing bakal; lan apa nasibe. Apa manungsa lan apa sing bakal, kita wis weruh. Saiki, apa nasibe?

Obahe sing nyebabake bedane pisanan saka zat homogen ing jagad anyar sing ora dikembangake, ambegan dadi manifestasi ing wektu evolusi, ditemtokake dening kepinginan gabungan lan pamikiran lan kawruh lan kawicaksanan lan bakal ana ing jaman evolusi sadurunge, lan gerakan iki mutlak lan ora diganti kanthi tumindak nganti kira-kira gelar utawa tahap pangembangan sing padha, kaya ing jaman evolusi sadurunge. Iki nasib utawa takdir. Iku sheet imbangan akun lan akun siklus evolusi kepungkur. Iki ditrapake kanggo jagad raya utawa kelairan manungsa.

Wektu lan papan lair; kahanan lingkungan; pembiakan, lan fakultatif lan tendensi awak; yaiku takdir, rekor utawa akun karakter, yaiku warisan watak kasebut saka upaya lan pengalaman sing kepungkur. Jumlah bisa dadi sarujuk utawa ora cocog. Nduwe sheet imbangan kanggo diwiwiti lan kudu tetep akun lawas. Cenderung lan fakulti awak dadi takdir amarga dheweke mbatesi tumindak pikiran, nganti rekening. Banjur, apa ora ana sing luput, apa ana pilihan? Ana. Pilihan kasebut ana ing cara sing nampa lan nggunakake nasibe.

Manungsa bisa nyerah kabeh lan nglirwakake saran saka warisane, utawa dheweke bisa nrima minangka saran babagan apa sing cocog, lan nemtokake kanggo ngganti. Kemajuan sing sethithik katon ing wiwitan, nanging dheweke bakal miwiti mbentuk masa depan dheweke kaya saiki.

Wayahe pilihan yaiku saben wektu mikir. Jumlah pikirane wektu urip minangka nasibe utawa warisan inkarnasi ing mangsa ngarep.

Manungsa ora bisa nduwe utawa nggunakake kanthi bebas sing ora bebas, lan ora ana sing bebas melu tumindak utawa asil tumindak. Manungsa bebas mung jurusan sing tumindak tanpa ikatan marang tumindak. Wong bebas iku mesthi tumindak kanthi alesan, nanging ora melu tumindak utawa asil tumindak.

Bakal, dhewe mutusake lan milih nalika kepengin dadi eling, nanging ora ana kahanan utawa kahanan liyane sing bakal dadi kasengsem, utawa milih, utawa mutusake, apa sing bakal ditindakake, sanajan iku mung sumber kekuwatan sing menehi kekuwatan kabeh motif tumindak lan nuwuhake efek tumindak.

Ing editorial ing Formulir (Sabda, Vol. Aku, Ora. 12) dikandhakake manawa ana rong dalan yaiku: dalan kesadaran lan jalur wujud. Iki saiki kudu ditambahake: kepinginan yaiku cara wujud; bakal path sadar.

Bakal minangka pangripta pencipta tanpa akses lan nggawe maneh kabeh perkara. Minangka sumber bisu kabeh kekuwatan para allah ing kabeh umur harmoni tanpa wates wektu. Ing cedhak saben evolusi utawa manifestasi gedhe, bakal dadi gerakan ing gerakan universal sing ngrampungake kabeh prakara dadi bahan primal, sing ngematake saben partikel cathetan tumindak kasebut kanthi nyata; lan zat nahan kesan kasebut sanajan bumi beku njaga kuman sing sithik. Bakal uga, ing wiwitan saben kawujudan sing gedhe, manawa gerakan dhewe, nyebabake gerakan pisanan ing zat lan kabeh kuman tumuju ing urip lan tumindak.

Bakal Badhan Agung ing kabeh kalanggengan sing ora kaetung. Iki nduweni kekuwatan kanggo ngenalake awake dhewe lan dadi eling, nanging tetep ana ing kalanggengan dadi tangga lan kabeh partikel masalah bisa ngliwati kabeh tahap pengalaman lan kawruh lan kawicaksanan lan kekuwatan, lan pungkasane, duwe kekarepan diri, dadi eling.