Yayasan Word

THE

WORD

AGUSTUS, 1908.


Hak cipta, 1908, dening HW PERCIVAL.

MOMENTS WITH FRIENDS.

Apa sampeyan pracaya astrologi minangka ilmu? Menawa mangkono, adoh apa sing bakal dianggep minangka gegayutan karo urip lan kapentingan manungsa?

Yen astrologi, dadi astrologi minangka ilmu. Minangka tembung kasebut, astrologi minangka ilmu lintang. Kita percaya manawa astrologi minangka salah sawijining ilmu pengetahuan sing paling gedhe, nanging kita uga percaya manawa mayoritas akeh wong sing ngomong babagan astrologi, sing nyipta horoskop utawa prédhiksi acara mbesuk, ora luwih ngerti tinimbang sing paling jelas babagan sawetara aspek fisik astrologi. . Kita percaya banget babagan astrologi lan sithik ing astrolog sing dikenal. Ahli astrologi yaiku sing ngerti ukum-ukum sing ngurus awak ing ruang, sajrone karya internal lan njaba, pangaribawa sing asale lan tumindak tumrap awak-dewe sing ana gandhengane, lan angger-angger sing ngatur lan ngontrol pengaruh kasebut ing hubungan karo saben liyane lan tumindak ing wong.

Ahli nujum yaiku sing ngerti kabeh iki, nanging ahli sing ora ngerti apa sing ngerti. Dheweke ngerti manawa dheweke ora bisa tetep dadi ahli astrologi lan nyritakake kedadeyan sing kepungkur utawa mbayangake prekara sing bakal teka, lan kanggo layanan kasebut, nampa dhuwit. Ahli astrologi, kanthi sejatine tembung kasebut kudu ngetrapake prekara-prekara jagad iki lan munggah ing ndonya supaya bisa ngerti lintang lan kabeh sing dimaksud "lintang." Amarga kita percaya yen lintang-lintang ora. saestu dikenal, sanajan para pandherekane sains banget minangka ilmu astronomi. Astronomi ngatasi gerakan, gedhene, jarak lan konstitusi fisik barang-barang langit. Astrologi minangka ilmu pengetahuan gaib utawa rahasia. Kita yakin manawa mata-mata cilik sing luwih cerah ing babagan sing diarani langit kasebut tegese luwih akeh kanggo kita tinimbang sing ana astronom utawa astrologer, sing ditulis ing judhul kasebut.

Lintang kasebut ana hubungane karo uripe manungsa lan kapentingan supaya bisa ngerteni lan ngerteni. Dheweke bakal terus narik kawigatene saka pikiran manungsa.

 

Kenapa wayahe lair menyang donya fisik ndadekake takdir ego kanggo inkarnasi kasebut?

Wayahe "lair" penting kanggo masa depan ego amarga ing wektu kasebut ana ing kahanan sing paling kritis, lan kabeh kesan sing ditampa bakal duwe efek sing langgeng. Sing ditindakake banjur ora bisa dibatalake. Pengaruh sing ana ing wektu lair kudu duwe pengaruh aneh ing urip mbesuk amarga amarga preponderance pengaruh bakal mengaruhi awak astral sensitif. Sadurunge mlebu ing jagad, awak gumantung marang rezeki ing urip fisik saka wong tuwa. Urip ing donya kanthi proxy mung. Yaiku urip ing alam jagad fisik. Kamangka durung nate napas dhewe, sing dadi wiwitaning urip sentien mandiri. Nalika lair, awak dipisah saka wong tuwa lan ora ambegan maneh dening proksi, nanging nggawe ambegan dhewe saka ego wong tuwa dhewe. Badan kasebut ora ana maneh utawa ditutupi saka jagading njaba lan dipengaruhi dening badan ibune; urip ing ndonya ing awak dhewe, tanpa protes utawa panutup fisik liyane. Kabeh pengaruh sing ana ing wektu kasebut ndadekake awake dhewe ing awak astral sing nembe lair, sing kaya film utawa piring sing resik, siyap nampa kabeh pengaruh lan pengaruh, sing ditindakake, bisa uga awak fisik. nggawa parut utawa merek sing ditindakake sajrone wiwitan. Pramila wayahe lair dadi penting lan bakal pengaruhe sawise urip ing jagad iki.

 

Kepiye cara momen lair nemtokake takdir siji ing donya?

Yen wayahe lair menyang jagad bisa nemtokake takdir sing kita pracaya, nanging mesthi nemtokake takdir sing ora dipercaya. Takdir ditemtokake nalika lair mung nalika gelem urip persis miturut impetus sing ditampa nalika lair. Ing wayahe nglairake awak astral bayi kaya piring fotografik kanthi sensitif. Langsung kapapar ing jagad fisik sing pengaruh gedhe-gedhe padha gumun. Pernafasan bayi sing sepisanan nyathet pengaruh lan pengaruh ing awak sing sensitif banget, lan kesan iki disepetake ing awak astral bayi sing nembe lair kanthi cara sing padha karo kesan sing ditampa lan disimpen ing piring fotografik. Urip miturut nasibe, mula sampeyan kudu ngerti saran sing dituduhake lan urip miturut kesan sing ditampa nalika lair. Kesengsem iki dikembangake kanthi pangembangan awak lan panggunaan pikiran. Kesengsem iki wis ana ing latar mburi lan gambar sing ana ing pikiran lan pikirane wis diwadhahi marang gambar-gambar kasebut. Semono uga, pikiran bisa tumindak miturut impuls lan saran sing ana saka kesan utawa bisa uga menehi dalan sing beda karo kesan sing ditampa. Iki kabeh gumantung karo pikiran utawa ego, apa uga cukup lan kekarepan kanggo nindakake sawijining karya ing jagad iki kajaba sing disaranake dening pengaruh natal.

 

Kepiye pengaruh nalika lair, utawa takdir, kerjo bareng karo karma ego?

Karma minangka asil saka apa sing wis dipikir lan ditindakake; apa sing dipikirake lan ditindakake yaiku nasibe, nanging tumindak lan nasibe kasebut mung ditrapake kanggo wektu tartamtu. Periode kasebut disaranake minangka umur. Mula, takdir, yaiku sajrone karma; wektu iki minangka urip awak sing lair ing jagad iki. Pikirane lan tumindak siji ing sawijine sabab lan nyebabake kahanan urip sabanjure; pangaribawa sing ana nalika lair yaiku indikasi saka apa sing wis ditindakake sadurunge lan apa sing bakal diarepake ing saiki. Wayahe lair, mula kudu ana sesambungan lan nggarap karma saka urip kasebut, amarga karma, utawa asil tumindak.

 

Apa pengaruh planet digunakake kanggo ngurus karma manungsa, utawa nasib. Yen mangkono, ing ngendi gratis bakal mlebu?

Ya, pengaruh planet lan kabeh pengaruh liyane digunakake kanggo nindakake lan nemtokake nasib. Nanging nasib manungsa yaiku apa sing diwenehake dheweke. Apa nasib saiki ora bisa ditampa karo dheweke; Nanging dheweke wis nyawisake lan kudu nrima. Bisa uga diarani yen ana wong ora bakal nyawisake barang sing ora disenengi lan, mula dheweke ora bakal menehi nasib sing ora dikepengini. Bantahan kaya ngono wis ora disawang. Sing dipilih lan diwenehake dening wong liya kanggo awake dhewe utawa wong liya kudu gumantung marang kemampuan kanggo milih lan cara sing diwenehake. Wong enom sing ora ngerti kanthi cara akeh, utawa wong tuwa kanthi cara sing sethithik, bakal milih lan menehi beda, miturut kawruh lan cara. Apa sing dipilih lan ditetepake minangka bocah lanang kanggo awake dhewe, bisa uga ora dihargai ing taun-taun mengko, amarga bocah kasebut wis tuwa kanthi kawruh lan apresiasi barang-barang, lan dolanan utawa trinket saka bocah kasebut entuk pertimbangan sing kurang. Sawijining wong sing ora nggunakake paukuman kanggo nggawe kontrak, nanging tetep kontrak, nanging akeh penyesalan bisa ngerti babagan kontrak kasebut. Dheweke bisa mbantah, nanging protes ora bakal ngilangi dheweke saka kewajiban kasebut. .

Utawa ing jaman saiki utawa saiki sing urip wis ana salah sawijining kontrak kanggo apa sing diarani nasib. Iki minangka karma dhewe, utawa kontrak sing wis digawe. Iku wae. Bebas gratis bakal gumantung ora apa sing dikarepake, utawa kepengin entuk, nanging apa sing kudu ditindakake. Wong sing jujur ​​ora nggarap tenaga kanggo ngrancang babagan kontrak utawa ngilangi tanggung jawabe. Wong sing jujur ​​ngetrapake awake dhewe karo cara ngrampungake kontrak lan nanggung tanggung jawabe. Ing wektu sing padha, yen kontrak utawa tanggung jawab dheweke dianggep ora disenengi, dheweke ora bakal nggawe kontrak kaya ngono, lan uga ora bakal ngetrenake awake dhewe. Kontrak lan tanggung jawab kasebut yaiku nasib utawa karma, sing wis digawe kanggo awake dhewe.

Bebas kasebut bakal teka nalika mutusake carane bakal ngrampungake nasib utawa karma. Apa dheweke bakal nyoba uwal saka dheweke, utawa bakal ngadhepi lan nyambut gawe? Ing kene ana kekarepan gratis. Nalika dheweke tumindak kanthi pilihan, apa uga bakal nemtokake nasib sing bakal teka lan bakal diwatesi kaya saiki.

Kanca [Persamaan HW]