Yayasan Word

THE

WORD

MARCH, 1913.


Hak cipta, 1913, dening HW PERCIVAL.

MOMENTS WITH FRIENDS.

Bisa prakara unsur, kanthi proses magis, bisa digawa menyang wangun beton kanthi tangan; Yen mangkono, apa wangun tartamtu bisa diprodhuksi lan carane wis rampung?

Sampeyan bisa uga sing duwe kekuwatan mental lan organisasi psikis sing dibutuhake supaya bisa urip fisik kanthi proses ajaib kanggo bentuk apa wae sing dikepengini; lan saiki, bisa uga luwih murah yen dheweke entuk obyek kasebut amarga wong liya entuk barang sing dikarepake. Kanthi tangan minangka matriks apa deposit mineral utawa bentuk geometris bisa dihabisake saka masalah unsur. Mangkono uga unsur dhasar bisa digambar dening tangan sing digandhengake lan dibentuk dadi wujud sing padhet.

Kekuwatan spiritual lan mental sing dibutuhake ing wong sing bakal menehi wujud fisik kanggo perkara sing ora katon yaiku: iman, kekarepan, lan imajinasi. Kajaba iku, awak astralya kudu bisa nahan lan ngasilake magnetisme akeh. Kabeh wong duwe iman, kekarepan, lan imajinasi; nanging, ing pesulap, iki kudu diangkat dadi luwih dhuwur. Ora ana pakaryan sing ditindakake tanpa iman. Kanggo pakaryan sing ditrapake, tukang sihir kita kudu duwe iman, lan iku kawruh sing tumindak. Iman iki bisa uga dudu asil pakaryan lan upaya ing jaman saiki. Ahli silap mata kita kudu percaya marang kemampuane supaya ora bisa katon, supaya bisa dirungokake, supaya bisa dirasakake, sing bisa diwedeni, sing bakal dingerteni. Yen dheweke ora percaya yen prekara-prekara kasebut bisa ditindakake, yen ora percaya yen dheweke bisa nindakake, mula dheweke ora bisa. Yen dheweke percaya yen bisa nindakake karya sihir amarga ana sing ngandhani yen dheweke bisa, kepercayaane dudu iman. Iku tetep yakin, pangerten. Kanggo sukses sajrone pakaryan, iman dheweke kudu apik ing njero awake, lan ora bisa dibedakake karo apa wae sing bakal dingerteni. Iman sing dadi sumur iku asale saka ilmu sing lali, mula biyen. Dheweke ora kudu tetep puas karo iman sing ora owah, nanging kudu nggawa ilmu sing wis ana saiki. Dheweke kudu nggunakake pikirane. Yen dheweke gelem nggunakake pikiran kanthi pikirane, imane bakal nuntun dheweke ing operasi mental lan bakal menehi dalan kanggo jaman kepungkur dadi kawruh saiki.

Minangka khayalan, pesulap kita kudu beda karo sing diarani wong imajinasi, amarga padha duwe penerbangan sing apik. Khayalan yaiku nggawe gambar, utawa negara sing digawe gambar. Gambar sing digawe saka pesulap kita yaiku gambar mental lan, nalika digawe, ora gampang rusak kaya lempung utawa barang fisik liyane. Gambar tukang tenung kita luwih angel digawe lan bisa mecah lan bakal luwih suwe tinimbang pola marmer utawa baja. Kanggo duwe imajinasi sing dibutuhake kanggo karyane, pesulap kita kudu mbenerake babagan pikiran sing bakal menehi wujud fisik. Dheweke kudu nggawe gambar kasebut. Iki ditindakake kanthi ngeling-eling supaya bisa dadi gambar, sing bisa ditimbali kanthi mikir. Yen dheweke duwe iman lan bisa nggawe gambar kanthi kekarepan, dheweke uga bakal gelem. Yaiku, dheweke bisa ngupayakake supaya bisa mantu. Kersan kasebut ana ing endi wae lan kaya listrik mesthi siyap ngutarekake kekuwatan marang sapa wae sing nyedhiyakake lapangan kanggo operasinya lan sing bisa ngubungi lapangan kasebut.

Kabeh gerakan renang bisa diterangake kanthi akurasi matématika; Nanging, yen ana ing banyu nyoba ngetutake arah, nanging ora percaya marang kemampuane kanggo nglangi lan ora mbayangake awake kanggo nglangi nalika nggawe gerakan, mula dheweke ora gelem nglangi. Ragu lan banjur wedi ngrebut dheweke, lan dheweke klelep. Ing nyoba mlaku-mlaku nganggo tali sing nyenyet, wong sing ora percaya yen bisa mlaku lan ora mbayangake awake ana ing tali lan mlaku wasiat tali kanggo tiba, lan dheweke ora. Mboten umum karo ukum gravitasi lan fisika ora bakal tetep dheweke. Iman nuduhake marang carane. Imajinasi terus dheweke ing tali. Bakal menehi kekarepan kanggo mlaku. Selama dheweke mbayangake awake ing tali lan keyakinan terus, dheweke ora bisa tiba. Nanging yen panginten dipikirake, lan yen mung sekedhik sekaligus mbayangake awake dhewe tiba, gambar sing digawe dheweke tiba bakal ora seimbang lan narik dheweke mudhun.

Dilengkapi iman, kekarepan, lan imajinasi, siji bisa ngasilake fenomena fisik kanthi tangan kanthi proses magis. Kanggo nggambarake: Kanggo menehi visibilitas fisik supaya wujud, formulir kasebut kudu dicekel utawa dibayangke. Cairan sing muter-muter, ora katon, kudu dicekel kompak nganti dadi tetep lan dadi padhet. Iki minangka karya kanggo imajinasi. Pass saiki bisa digawe kanthi tangan lan babagan wangun sing dikarepake. Kanthi gerakan tangan ing saubengé formulir, materi unsur ditarik lan dicepetake menyang bentuk kasebut, lan kanthi bertahap, kanthi endapan terus, bentuk kasebut bisa katon lan fisik. Iki ditindakake kanthi kekuwatan iman, sing ndadekake hukum-hukum sing ngontrol unsur-unsur kasebut dikenal lan cara nggambar. Kekarepan menehi kekuwatan kanggo nindakake kabeh iki lan dadi agen sing ngrampungake kabeh gaweyan. Pikiran minangka tuntunan sing nyebabake kekarepan kanggo nggabungake utawa nyampurake unsur unsur lan nggawe wujud. Yen pikiran goyah ing operasi, karya mandheg. Yen pikirane ajeg, karya imajinasi lan iman bakal rampung kanthi karsa. Wangun kasebut digawe fisik, lan ukuran lan warna sing dikarepake. Obyek cilik, kayata watu utawa kristal utawa permata, bisa dibentuk kanthi nyelehake tangan tengen ing sisih kiwa, tengah telapak tangan sing ngelawan. Banjur watu utawa permata utawa kristal kasebut kudu dibayangke lan gambar kasebut kudu dipikirake lan udan kepinginan. Magnetik saka tangan operator yaiku lemah ing ngendi gambar kristal utawa permata, minangka kuman utawa wiji, wiwit tuwuh. Kanthi gaya magnet ing antarane tangan, sinar utawa sinar cahya digawe kanggo precipitate menyang matriks ing pikiran, nganti permata saka ukuran sing dikarepake lan werna lan luster diprodhuksi. Wangun wis lan bisa diprodhuksi dening pangolahan gaib, nanging luwih gampang kanggo procure formulir sing dipengini ing cara biasanipun saka kanggo pindhah liwat latihan sing perlu kanggo gawé karo liya gaib. Nanging wong lanang kudu precaya, ngembangake imajinasine, sinau nggunakake kekarepan kasebut. Ngembangake utawa entuk telung kekuwatan gaib iki bakal nggawe wong lanang. Banjur dheweke bisa, nanging ora mungkin dheweke bakal nggawe pembuat watu larang utawa bentuk liya kanthi proses gaib.

 

Carane ngirim tangan digunakake ing marasake awak dhewe fisik utawa bagean awak?

Pandhuan ora bisa diwenehake sing cocog kanggo macem-macem penyakit, nanging arah bisa diwenehake kanggo mbantu ngobati penyakit konstitusional lan lokal, lan bisa uga ditrapake kanggo wong liya. Sing paling apik kanggo wong sing bakal ngerti ngerti sawetara dhasar babagan awak lan alam magnetik, sadurunge nyoba perawatan magnet, awak dhewe utawa sing liya.

Badan jasmani minangka massa masalah sing diatur miturut undang-undang tartamtu, saben bagean nindakake fungsi tartamtu lan nglayani tujuan tartamtu, kanggo kesejahteraan umum. Massa fisik ditahan, dibahe lan diopeni, kanthi bentuk magnet sing apik ing jisim kasebut. Fungsi alami awak fisik kayata penyerapan, pencernaan, asimilasi, penghapusan, lan kabeh gerakan sing ora dilebokake, ditindakake dening awak magnetik ing njero massa fisik. Hukum tartamtu ngatur kabeh fungsi awak. Yen ukum kasebut dilanggar, penyakit fisik ora bakal ana. Penyakit-penyakit kasebut minangka bukti yen ana salah sing wis ditindakake, lan ana alangan utawa ana alangan sing ana ing awak sing nyegah awak Magnetik nggawa hubungan sing harmoni saka bagean utawa fungsine, utawa yen ana perbelanjaan sing luwih gedhe. energi tinimbang sumber daya bisa nyedhiyakake. Bentuk magnetik minangka baterei panyimpenan sing urip sejati bisa urip. Badan magnet minangka medium sing ngubungake urip universal kanthi masalah fisik. Tanpa awak magnet, massa fisik bakal ambruk dadi lebu.

Ing tamba obat-obatan kanthi tangan, tangan tengen dipasang ing bathuk lan tangan kiwa ing mburi sirah. Sawise tetep ana ing jero suwene sawetara menit, tangan tengen kudu diselehake ing dada lan tangan kiwa tibalik ing utomo. Ing sawetara menit tangan kiwa kudu dilebokake ing sisih kiwa cilik lan telapak tangan tengen ing pusar. Ing menit utawa loro tangan tengen kudu digeser alon-alon lan alon-alon alon-alon ing kabeh permukaan weteng - arah sing jam tangan tatu - patang puluh sanga kaping banjur digawa menyang posisi sing sepisanan lan diijini tetep sekitar telung menit. Tangan kiwa kudu dijaga, kanthi palem ing ngisor balung, sajrone gerakan tangan tengen. Badan kasebut kudu ana ing posisi reclining.

Babagan perawatan lokal, tangan kiwa kudu dilebokake ing ngisor bagean sing kena pengaruh lan tangan tengen ing sisih liyane ing sisih liyane lan isih diijinake kira-kira limang menit utawa nganti wektu sing dirasakake kanthi alami manawa wis mandheg. . Perawatan lokal kudu didhisiki utawa diterusake kanthi perawatan umum sing diterangake pisanan. Perangane awak bisa uga bakal digosok, nanging mbuwang kudu adhem. Perawatan kasar biasane gawe piala miturut metode kasebut.

Tangan fisik ora ngasilake obat; bentuk magnet ing tangan ora ngasilake obat. Obat kasebut diasilake dening urip universal, sing ditindakake menyang bentuk magnet ing njero awak fisik kanthi tangan. Objek kanggo nempelake tangan ing awak yaiku tumindak universal menyang bentuk magnet lan ngiyatake bentuk magnetik saengga bisa ditampa lan nyimpen lan sesambungan langsung karo urip universal. Ing ngobati awak dhewe utawa awak liyane, kudu dingerteni yen pikiran ora menehi efek, lan pikiran kudu nyoba ngarahake saiki utawa ngganggu aliran kasebut. Yen ora bisa ngeling-eling kanthi tenang lan tenang, supaya ora ngganggu tamba, luwih becik ora nuruti praktik sing disaranake ing kene. Usaha pikiran kanggo ngarahake tamba saiki kanggo gawe piala ing bagean awak kanggo gawe marem. Nanging kasunyatane, kabeh bagean rusak karo tarikan kasebut. Iki ora pikiran utawa nambani mental. Pangobatan magnetik kaya sing diterangake bakal ngrangsang awak magnetik kanggo tumindak nganyari maneh lan urip universal bakal replenish. Supaya bisa ngobati lan njaga awak kanthi sehat, awak kudu diwenehi panganan sing kudu dibaiki lan njaga struktur, lan kabeh limbah utawa awak kudu dihentikan.

Kanca [Persamaan HW]