Yayasan Word

THE

WORD

APRIL 1915.


Hak cipta, 1915, dening HW PERCIVAL.

MOMENTS WITH FRIENDS.

Apa hubungan antara magnetisme lan gravitasi, lan carane beda, yen kabeh? Lan apa hubungan antara magnetisme lan magnetisme kewan, lan carane beda, yen kabeh?

Ilmu positif ora nyatakake apa gravitasi, lan ngakoni yen ora ngerti. Nanging kasunyatan, sing ditemokake dening para ilmuwan, lan sing diarani gravitasi, kanthi ringkes, nyatakake manawa ana tarikan sing ana ing saben awak miturut jisim liyane, lan kekuatan tarik kasebut dikurangi. kenaikan jarak ing antarane badan lan saya tambah cedhak. Urutan kasunyatan, sing diarani gravitasi, nuduhake awake dhewe tanpa ngormati susunan partikel ing awak. Pramila kabeh massa fisik, dadi gravitasi.

Magnetisme minangka kekuwatan misterius babagan ilmu sing saiki wis diwenehi informasi sethithik, sanajan sawetara fakta sing digambar dening tenaga magnet wis dikenal dening para ilmuwan. Magnetisme minangka kakuatan sing nuduhake awake dhewe kanthi magnet. A magnet minangka badan sing kabeh utawa partikel kaya polar, lan ing endi poros ing antarane cagak ing partikel kasebut padha karo podo wae. Pola positif saka partikel kanthi porsi podo karo sing padha, ing cagak negatif saka partikel kasebut nuding ing arah sing beda. Awak minangka sembrani, miturut preponeransi partikel sing duwe kapak selari utawa kira-kira kaya polaritas. Sembrani nyedhaki sempurno minangka magnet, kanthi jumlah partikel sing kaya polaritas lan poros paralel, dibandhingake karo pirang-pirang partikel sing ora padha karo poros lan ora kaya polaritas. Magnetisme ngetokake liwat awak miturut proporsi partikel ing jisim awak sing magnet, yaiku polaritas lan poros sajajar. Magnetisme minangka pasukan sing ana ing endi wae ing saindenging jagad, nanging mung mbukak awak kanthi susunan partikel. Iki ditrapake kanggo obyek sing ora urip.

Daya sing padha diangkat dadi kekuwatan sing luwih dhuwur ing awak kewan. Magnetisme kewan minangka operasi saka pasukan kewan, nalika awake dhewe duwe sifat struktural. Struktur dadi Magnetik kudu dadi partikel ing sel lan sel awak kewan dadi struktur supaya gaya magnetik universal bakal mili. Kanggo tujuan kasebut, struktur kasebut kudu padha karo magnet sing ora larang. Sumbu awak kewan yaiku tulang belakang, lan kewan kewan dadi magnet nalika partikel ing sel kasebut diselarasake karo bagean sing gegandhengan karo tulang belakang lan sumsum ing balung. Tumindak saka cagak awak yaiku kanthi saraf. Mandi utawa lapangan magnetik yaiku swasana ing awake dhewe. Badan kewan sing ana ing pangaruh saka lapangan iki, ngalami pengaruh kekuwatan magnetik universal sing mili ing awak kewan magnet lan banjur diarani magnetisme kewan.

Magnetisme kewan dudu magnetisme pribadi, sanajan duwe bagean kanggo ngasilake apa sing diarani magnetisme pribadi. Magnetisme kewan dudu hipnotisme, sanajan wong sing duwe magnetisme kewan bisa nggunakake kanggo ngasilake efek hipnotis.

Linga sharira, utawa ora katon wujud fisik, minangka baterei panyimpenan kanggo urip. Salah sawijining mode sing urip yaiku magnetisme. Yen sharinga linga ing awak manungsa duwe pasangan fisik sing dibangun kaya sing wis ditulis, yaiku, partikel ing pola keselarasan magnetik, mula bisa nahan lan nyimpen urip lan bisa ngirim urip ing sangisore aspek sing diarani magnetisme kewan.

Jawaban kanggo pitakonan yaiku ora ana hubungan langsung antara gravitasi lan magnetisme kewan kaya sing diterangake. Beda karo manawa, nganti gravitasi, saben massa narik saben liyane, lan kekuwatan sing diarani gravitasi aktif ing kabeh; nanging kekuwatan sing diarani magnetisme kewan ora tumindak, nanging aktif ing kedadeyan kasebut, yen ana struktur kewan, fitur kasebut kaya polarisasi partikel lan paralel kapak sing bener utawa kira-kira.

 

Kadospundi cures dipengaruhi dening magnetisme kewan?

Magnetisme kewan minangka kekuwatan universal sing tumindak liwat awak manungsa, ing endi sel kasebut polarisasi lan diatur kanthi cara tartamtu, sing polarisasi lan susunan kasebut nyebabake gaya urip universal menyang awak lan ngidini transfer urip langsung menyang awak kewan liyane.

Awak fisik sing nandhang lara yaiku salah sawijining partikel sing ora cocog, utawa ana alangan ing aliran uripe, utawa ing owah-owahan kedadeyan amarga anané napas lan sirkulasi urip. Sapa sing duwe magnetisme kewan sing akeh, lan sing bisa mbukak magnetisme kewan, bisa uga bisa ngobati penyakit liyane. Dheweke bisa uga waras kanthi adhakan kanthi ora ana kontak, utawa bisa uga ngobati kanthi ngubungi awak sing bakal ditambani. Yen penyembuhan ditindakake kanthi anané penyembuhan kasebut ditindakake kanthi nutupi lara ing swasana sing ngubengi. Atmosfer minangka mandi magnetik, sing diisi urip universal minangka magnetisme kewan. Magnetisme kewan minangka jeneng sing apik kanggo kekuwatan urip universal, nanging kita nggunakake ing kene supaya bisa tetep digunakake ing jaman saiki. Mandi tumindak ing swasana wong sing lara lan cenderung mulihake ing sirkulasi saka gaya urip universal, kanthi ngilangi alangan, ngrancang sirkulasi, lan kanthi nyusun molekul ing sèl, supaya gaya urip bisa uga aliran tanpa gangguan lan organ-organ ing awak diijini nindakake fungsi alami.

Penyembuhan liwat magnetisme kewan, yen ditindakake kanthi kontak langsung saka awak penyembuhan, paling apik nalika tangan siji sing dadi penyembuhan, sing tumindak minangka cagak positif lan negatif, dilebokake ing awak utawa bagean sing kena pengaruh. Magnetisme bisa uga asale saka bagean awak, kayata mripat, dodo, nanging cara sing paling alami kanggo ngetrapake yaiku nganggo tangan. Fitur penting kanggo ngobati tamba yaiku pikiran pikiran ora bisa ngganggu panularan magnetisme kasebut. Biasane pikiran mengaruhi lan ngganggu pengaruh penyembuhan, amarga penyembuhan asring ora kudu ngindhari aliran magnetisme kanthi pikiran. Ing saben kasus ing ngendi para penyembuhan tumindak karo pikiran sing gegayutan karo magnetisme, nalika dheweke nyoba ngobati, dheweke bakal cilaka, amarga pikiran ora bisa ngobati, sanajan bisa ngarahake lan warni magnetisme kasebut. Pikiran kasebut campur tangan lan ngalangi tumindak magnetisme kasebut. Magnetisme kasebut bakal tumindak kanthi alami yen ora diganggu karo pikiran. Alam, lan dudu pikiran, efek kanggo tamba. Pikiran manungsa ora ngerti alam, lan ora ngerti awake dhewe nalika awak. Yen ngerti dhewe ing awak, batine ora bakal ngganggu alam.

Kanca [Persamaan HW]