Yayasan Word

THE

WORD

NOVEMBER, 1906.


Hak cipta, 1906, dening HW PERCIVAL.

MOMENTS WITH FRIENDS.

Nalika ngandhani babagan babagan perkawinan lan gaib, kanca takon: Apa pancene bisa kanggo ndeleng mangsa?

Ya. Sampeyan bisa. Wektu dibagi karo jaman kepungkur, saiki lan mbesuk. Kita ndeleng prekara kepungkur, nalika kita ngelingake prekara kanthi ndeleng apa sing wis kedadeyan. Iki ndeleng sadurunge, kabeh wong bisa nindakake, nanging ora kabeh wong sing bisa ndeleng mbesuk, amarga ora ana sing nggunakake pengetahuan jaman biyen kanthi cerdas kanggo ndeleng mangsa ngarep. Yen ana kabeh faktor lan prekara saka acara kepungkur, dheweke bakal ngerteni kawruh kanggo ngramalake prekara-prekara tartamtu, sanajan mbesuk yaiku divisi wektu sing durung kedadeyan, isih tumindak saka tumindak kepungkur. , fashion, nemtokake, mbatesi masa depan, lan, manawa, yen ana sing bisa, kaya pangilon, kanggo nggambarake kawruh babagan masa lalu, dheweke bisa uga prédhiksi acara-acara ing mangsa ngarep.

 

Apa ora bisa ndeleng siji-sijine wektu sing kepungkur lan kedadeyan kaya nalika dheweke katon ing wektu sing cetha lan jelas kaya dheweke ndeleng saiki?

Sampeyan bisa, lan akeh sing wis nindakake. Kanggo nindakake iki, nggunakake apa sing diarani clairvoyance, cetha ndeleng, utawa tampilan liya. Kanggo ndeleng kanthi clairvoyantly, set fakultas kapindho utawa pangerten njero digunakake. Mripat bisa digunakake, sanajan ora penting kanggo clairvoyance, kanggo fakultas kasebut sing fungsine liwat pangerten bisa uga mindhah tumindak saka mripat menyang sawetara organ utawa bagean awak liyane. Objek bisa uga katon, umpamane saka tips driji utawa plexus solar. Ing endi clairvoyant ndeleng apa sing diarani obyek sing adoh sing wis liwati utawa kedadeyan sing bakal teka, bagean awak sing ditindakake kaya biasane ana ing tengkorak mung ndhuwur alis. Ana ing layar panorama, adegan utawa obyek sing katon asring ana sing katon kaya clairvoyant ing papan kasebut. Kabeh sing perlu supaya bisa komunikasi apa sing katon, yaiku fakultas ucapan.

 

Kadospundi caranipun tiyang saged ningali kanthi clairvoyantly nalika ningali punika nentang sadaya pengalaman kita?

Panyawang kuwi ora ana ing pengalaman kabeh. Iku ing pengalaman sawetara. Akeh wong sing durung duwe pengalaman mangu-mangu karo paseksi sing wis ngalami. Iku ora nentang hukum alam, amarga iku cukup alam, lan bisa kanggo wong-wong sing linga sharira, awak astral, ora banget kuwat rajutan menyang sel fisik. Ayo kita nimbang obyek sing kita deleng, lan apa sing kita deleng obyek kasebut. Vision dhewe minangka misteri, nanging bab-bab sing gegayutan karo sesanti kita ora dianggep misteri. Mangkono, kita duwe mata fisik sing bisa ndeleng udhara lan ndeleng obyek fisik. Kita mikir iki cukup alami, lan kaya ngono. Ayo kita nimbang macem-macem kerajaan sing bisa dideleng. Upamane kita ana ing bumi kaya cacing utawa serangga; kita kudu ana indra paningal, nanging fakultas kita bakal banget winates. Organ-organ sing kita kenal minangka mata ora bisa digunakake kanggo ndeleng jarak sing adoh, lan pandelengan fisik bakal diwatesi ing papan sing cendhak banget. Maju siji tahapan lan umpamane kita iwak. Kadohan liwat kang kita banjur bisa ndeleng ing banyu bakal banget luwih lan mata bakal attuned kanggo ndhaftar geter cahya teka liwat banyu. Minangka iwak, Nanging, kita kudu mbantah kamungkinan kanggo ndeleng ing sembarang cara liyane saka liwat banyu utawa, nyatane, sing ana unsur kayata udhara. Yen perchance kita poked kita irung metu lan njaluk kita mripat ndhuwur banyu menyang udhara banjur kita ngirim ora bisa ambegan, lan mripat ora bakal serviceable amarga metu saka unsur sing. Minangka kewan utawa manungsa, kita minangka salah sawijining tahap sadurunge iwak. Kita bisa ndeleng liwat atmosfer lan bisa ngerteni obyek liwat mripat ing jarak sing luwih gedhe tinimbang liwat banyu. Nanging kita ngerti yen swasana kita, sing kandel lan surem, mbatesi visi kita. Saben uwong ngerti yen ing atmosfer Chicago, Cleveland lan Pittsburg obyek bisa katon ing kadohan mung sawetara mil. Ing kutha-kutha ing ngendi udhara luwih cetha, siji bisa ndeleng telung puluh utawa patang puluh mil, nanging saka gunung Arizona lan Colorado, jarak sawetara atus mil bisa ditutupi, lan kabeh iki kanthi mata fisik. Kaya dene wong bisa ndeleng luwih cetha kanthi munggah menyang atmosfer sing luwih cetha, mula wong bisa ndeleng kanthi cetha kanthi munggah menyang unsur liyane sing luwih dhuwur tinimbang udhara. Unsur sing digunakake dening clairvoyant kanggo ndeleng yaiku eter. Kanggo clairvoyant sing ndeleng ing ether, ide kita babagan jarak bakal ilang regane sanajan ide jarak cacing utawa iwak bakal ilang makna kanggo wong sing manggon ing papan sing dhuwur, sing mripate bisa ndeteksi obyek sing ora katon kanggo wong sing manggon. ing strata ngisor ing dhataran.

 

Apa organ sing digunakake ing clairvoyance, lan kepriyé visibilitas siji ditransfer saka obyek sing cedhak karo wong-wong sing ing jarak sing padha, lan saka sing katon katon saka siro sing ora dingerteni?

Sembarang organ ing awak bisa digunakake kanggo tujuan clairvoyant, nanging bagean utawa organ awak sing instinctively utawa intelektual digunakake dening clairvoyant minangka pusat visual ing korteks otak, sinus ngarep, sinus optik, lan badan pituitary. Objek fisik sing cedhak karo dibayangke dening gelombang cahya atmosfer ing mripat, sing ngowahi gelombang cahya utawa getaran kasebut menyang saraf optik. Getaran kasebut diturunake ing sadawane saluran optik. Sawetara iki dikirim menyang thalami optik, dene sing liyane dicemplungake ing korteks otak. Iki dibayangke ing sinus frontal, yaiku galeri gambar ing pikiran. Badan pituitari yaiku organ ing endi ego ndeleng gambar kasebut. Dheweke ora ana maneh fisik nalika dheweke katon, nanging gambar astral fisik. Objektif fisik minangka gegambaran ing jagading ego, kanggo ndeleng getaran obyek fisik sing luwih murah disuda getar. Wawasan siji bisa ditransfer saka fisik menyang jagading astral kanthi pirang-pirang cara. Sing paling fisik yaiku kanthi fokus ing mripat. Donya eterik utawa astral meresap, nembus, lan ngliwati jagad fisik kita. Mripat fisik wis dibangun supaya mung getar saka jagad fisik sing alon banget yen dibandhingake karo jagad eterik utawa astral. Mripat fisik ora bisa nampa utawa ndhaptar getaran eterik kajaba dilatih utawa kajaba ana klorida asli. Ing salah sawijine kedadeyan, mula bisa ngowahi fokus mripat saka jagad fisik menyang eterik utawa astral. Yen wis rampung, organ utawa bagian awak sadurunge kasebut ana hubungane karo jagad éterik lan nampa getaran saka ing kono. Minangka salah sawijining weruh obyek sing dikepengini kanthi matengake obyek kasebut, mula clairvoyant ndeleng obyek adoh kanthi kepengin utawa diarahake supaya bisa dideleng. Iki bisa uga katon apik banget kanggo sawetara wong liya, nanging heran kasebut mandheg nalika kanyatan ngerti. Kanthi proses alami sing sampurna, sing ndeleng kanthi clair utawa bisa munggah menyang jagad sing luwih jelas jarak sing luwih gedhe, sanajan panyilem segara jero bisa uga diangkat saka penglihatan sing winates ing banyu dadi sesanti ing swasana kabobot, lan banjur dadi papan sing dhuwur saka dheweke ndeleng obyek kanthi jarak sing luwih gedhe. Siji-sijine sing wis sinau bisa ndeleng clairvoyantly kanthi sinau lan latihan sing dawa ora kudu melu cara iki. Dheweke mung mikir babagan papan lan ndeleng yen pengin. Sifat pikirane ngubungake dheweke karo tali eter sing cocog karo pamikiran kasebut, sanajan minangka salah sawijining mripat ing obyek sing bakal dideleng. Pemahaman obyek sing dideleng gumantung marang kapinteran. Sawijining bisa mindhah visi kasebut saka sing katon sing katon sing ora dingerteni lan ngerti apa sing dideleng dening hukum analogi.

 

Bisa ndeleng okultist ing mangsa kepiye anggone mbantah, lan dheweke nggunakake fakultas clairvoyant kanggo nindakake?

Clairvoyant ora gaib, lan sanajan gaib bisa uga clairvoyant, dheweke ora mesthi. Wong gaib yaiku wong sing duwe kawruh babagan hukum alam, sing urip selaras karo ukum kasebut, lan dipandu saka intelijen sing paling dhuwur. Para peneliti beda-beda jurusan kawruh lan kekuwatan sanajan buruh beda-beda ing pemahaman lan kemampuan saka insinyur utawa astronom. Siji bisa uga dadi gaib tanpa ngalami clairvoyance, nanging gaib sing wis ngetrapake fakultas iki mung nalika nangani masalah karo jagad astral. Dheweke ora nggunakake kanggo kesenengan utawa kanggo ngramalake awake dhewe utawa kepinginan liyane. Ora perlu gaib nggunakake fakultas clairvoyant kanggo ndeleng ing mangsa ngarep, sanajan dheweke bisa nindakake, yen dheweke pengin, kanthi terus mikir babagan wektu tartamtu ing mangsa ngarep lan kepengin weruh lan ngerti apa sing kedadeyan ing transpiring wektu iku.

 

Yen wong okultist bisa nuthuk tabir kenapa ora bisa occultists, individu utawa bebarengan entuk manfaat saka kawruh babagan acara teka?

Sawijining okultis sing bakal ndelok masa depan lan entuk manfaat saka kawruh kasebut bakal mandheg dadi okultis ing pangertèn sing sejati. Okultis kudu makarya selaras karo hukum alam lan ora nglawan alam. Alam nglarang mupangate siji individu kanggo ngrusak kabeh. Yen okultis, utawa sapa wae sing kerja kanthi kekuwatan sing luwih dhuwur tinimbang sing diduweni dening wong biasa, nggunakake kekuwatan kasebut marang wong liya utawa kanggo keuntungan pribadine, dheweke nentang hukum sing kudu ditindakake, ora nglawan, mula dheweke dadi murtad. marang alam lan makhluk egois utawa ilang kekuwatan sing bisa dikembangake; ing kasus apa wae, dheweke mandheg dadi okultis sejati. Okultis mung nduweni hak kanggo apa sing dibutuhake minangka individu lan kanggo pakaryane, lan perasaan egois utawa tresna kanggo entuk bathi bakal wuta marang hukum. Manawi sampun wuta, lajêng botên sagêd mangrêtos lan mangrêtos anggènipun nguwasani lan nguwaosi gesang, ingkang nglangkungi pati, saha nggayutakên sarta ngiket samukawis dados satunggiling samukawis ingkang rukun kangge kabegjan sadaya.

 

Apa sing 'mripat katelu' lan nggunakake clairvoyant lan gaib?

"Mripat katelu" sing diarani ing sawetara buku, utamane "Doktrin Rahasia," yaiku organ sing ana ing tengah-tengah sirah sing diarani psikologi kelenjar pineal. Clairvoyant ora nggunakake kelenjar mripat katelu utawa pineal iki kanggo ndeleng obyek sing adoh utawa kanggo dipikir ing mangsa ngarep, sanajan sawetara clairvoyants sing urip apik lan murni bisa uga sakdurunge wis mbukak mripat katelu. Yen kedadeyan kasebut, pengalaman kasebut beda-beda banget tinimbang sadurunge. Sing gaib ora biasane nggunakake kelenjar pineal. Sampeyan ora perlu nggunakake kelenjar pineal utawa katelu kanggo ndeleng ing mangsa ngarep, amarga masa depan minangka salah sawijining telung bagean, lan organ liyane saka kelenjar pineal digunakake kanggo nggoleki jaman kepungkur, ningali saiki, utawa peering menyang mangsa. Kelenjar pineal utawa mripat katelu ngluwihi bagean-bagean bagean, sanajan kabeh iku ngerti. Iku kudu ana ing kalanggengan.

 

Sing nggunakake kelenjar pineal, lan apa obyek sing dienggo?

Mung wong sing dikembangake kanthi dhuwur, yaiku wong okultis utawa master sing dhuwur, sing bisa nggunakake "mripat katelu" utawa kelenjar pineal ing kekarepan, sanajan akeh wong mursid, utawa wong-wong sing urip tanpa mandhiri lan cita-cita wis diangkat, wis ngalami pembukaan. "Mripat" ing wektu sing paling dhuwur. Iki mung bisa ditindakake kanthi cara alami, minangka lampu kilat nalika kedadeyan sing isih langka lan minangka hadiah, dadi pikirane lan tumindak. Nanging wong-wong kaya ngono ora bisa mbukak mripat, amarga dheweke durung dilatih, utawa amarga dheweke ora bisa njaga kursus latihan lan awak sing kudu ditindakake kanthi dawa. Wong gaib, ngerti hukum awak, lan angger-angger sing ngontrol pikiran, lan kanthi urip sing murni, mula panggilan nggunakake fungsi awak lan fakultas sing dawa, lan pungkasane bisa mbukak " mripat katelu, "kelenjar pineal, miturut karsane. Objektif panggunaan kelenjar pineal utawa "mripat katelu" yaiku ndeleng hubungan sing ana ing antarane kabeh makhluk, kanggo ndeleng nyata liwat kasunyatan sing ora nyata, ndelok kasunyatan, lan ngerti lan dadi siji tanpa wates.

 

Kepiye cara mata katelu utawa kelenjar pineal mbukak, lan apa sing kedadeyan ing bukaan kasebut?

Mung sawijining gaib kanggo dhuwure supaya bisa mangsuli pitakon iki. Tanpa nduwe kawruh sejatine, kita bisa entuk mupangate, uga mikir babagan uga ngrampungake cara sing ditindakake, lan uga asil. Sawijining urip sajagad biasa ora bisa mbukak utawa nggunakake "mripat katelu." Organ fisik iki dadi jembatan antara awak lan pikiran. Kekuwatan lan intelijen sing makaryakke yaiku jembatan antara terbatas lan tanpa wates. Sapa sing bisa ngrampungake mikir karo terbatas lan tumindak winates ora bisa tuwuh lan ngerti tanpa wates nalika dheweke urip lan mikir lan tumindak. Langkah wiwitan sing kudu ditindakake kanggo mbukak "mripat katelu" yaiku ngontrol pikirane, ngresiki pikiran, lan ngresiki awak. Iki nggegirisi akar-akar urip, lan nutupi kabeh pembangunan manungsa. Kabeh tugas kudu ditindakake kanthi setya, kabeh kewajiban ditrapake kanthi ketat, lan urip kudu dipandu karo keadilan keadilan. Sawijining wong kudu ngganti kabiasaan mikir babagan perkara dhasar sing luwih dhuwur, lan bisa dianggep sing paling dhuwur. Kabeh kekuwatan awak kudu ngowahi ing ndhuwur sing dipikirake. Kabeh hubungan perkawinan kudu mandheg. Siji sing urip bakal nyebabake organ-organ gaib awak sing dawa digunakake dadi aktif lan tangi. Badan bakal seneng karo urip sing anyar, lan urip anyar iki bakal munggah saka pesawat menyang pesawat ing awak nganti kabeh esensial sing luwih becik awak nggawa kekuwatan ing sirah lan pungkasane, kanthi alami, utawa kanthi upaya. karsa, kembang kalanggengan bakal mekar: Mripat Allah, "mripat katelu," bakal mbukak. Sinar srengenge sewu srengenge ora bakal dibandhingake karo cahya sing bener sing banjur diisi lan ngubengi awak lan nembus kabeh papan. Objek, minangka obyek, ilang lan mutusake menyang prinsip sing diwakili; lan kabeh prinsip minangka perwakilan nyata bakal mutusake masalah sing ora ana. Wektu ilang. Kalanggengan minangka jaman saiki. Kepribadian kasebut ilang ing kapribaden. Kepribadian kasebut ora ilang, nanging dadi gedhe lan dadi siji.

Kanca [Persamaan HW]