Ing Pustaka Foundation Word

Perpustakaan virtual iki minangka papane buku Harold W. Percival lan karya liyane sing bisa dideleng. Editorial ditulis dening Pak Percival kanggo majalah bulanan, The Word, sing diterbitake ing antarane taun 1904 lan 1917. Tembung kasebut ngemot fitur Q&A, "Moments with Friends," ing ngendi Pak Percival mangsuli pitakon saka para pamaca. Terjemahan Pambuka Mikir lan Takdir lan video babagan Mikir lan Takdir lan panganggit uga kalebu ing kene.

Buku dening Harold W. Percival


Buku Percival kasedhiya minangka e-buku saka penjual buku gedhe.




Thinking and Destiny

Disebarake dening akeh minangka buku sing paling lengkap sing ditulis ing Manungsa, Universe lan liya-liyane, buku iki ndadekake tujuan urip sing bener kanggo saben manungsa.


Manungsa lan Wanita lan Anak

Buku iki ngetutake perkembangan bocah kasebut dadi panemune sadar marang dheweke. Uga nyoroti peran penting wong tuwa kanggo mainake nurturing pamanggih kasebut.

Demokrasi Adhedhasar Pamrentahan

Pak Percival nyedhiyakake konsep asli lan asli anyar saka "Sejati" Demokrasi. Ing buku iki, urusan pribadhi lan nasional digawa ing sinetron saka bebener sing langgeng.

Masonry lan Simbol-simbol

Masonry lan Simbol-simbol nyithak cahya anyar ing simbol-simbol, emblem, alat, landmark, lan ajaran-ajaran. Mangkono, tujuan luhur Freemasonry diturunake.

Liyane Pakaryan


Iki editorial dening Harold W. Percival minangka koleksi lengkap sing diterbitake ing Sabda majalah antarane 1904 lan 1917.

View Editorials ➔

Gulung nengen kanggo ndeleng kabeh tab.