Manungsa lan Wanita lan Anak


dening Harold W. Percival




Gambaran Ringkas




Buku iki luar biasa, mung ditulis, mbukak vistas menyang lapangan sing diselehake ing misteri kanggo abad. Kene sampeyan bakal mangerteni yen langkah pisanan tumuju maneh alam rohani yaiku mangerteni keturunane manungsa dadi jasmani lair lan pati. Dene, sampeyan bakal sinau identitas sing bener saka YOU-awakmu sadar ing awak-lan cara sampeyan bisa ngilangi pikiranmu lan ngira-ngira hipnotis saka pikiranmu wiwit cilik. Sampeyan bisa nemu, lumantar cahya pikiranmu dhewe, yèn manungsa ana ing peteng bab asal-usulé lan takdir sing pungkasan. Wiwitane urip ing awak sing anyar, awak dhewe sing sadar mulai nggawe penyesuaian psikis sajrone mikir, perasaan, lan kepéngin. Dikawruhi dening panca indera, dheweke ngetokake kanthi otomatis dhewe kanthi awak lan ilang kanthi tutul karo identitas langgeng sing bener lan langgeng. Penyewa tanpa paukuman, kanthi yakin percaya yen kematiane, kerep ora entuk kesempatan kanggo nemtokake panggonan sing tepat ing Kosmos lan ora bisa netepake tujuan utama. Manungsa lan Wanita lan Anak nuduhake carane nggunakake kesempatan sing kanggo Timer dhiri!







Maca Manungsa lan Wanita lan Anak


PDF
HTML


ebook


Supaya
"Iki tegese ora adhedhasar pangarep-arep palsu. Padha ditemokake kanthi bukti anatomi, fisiologis, biologi lan psikologis sing diwenehake ing kene, sing bisa, yen sampeyan bakal, mriksa, nimbang lan ngadili; lan, banjur apa sing paling apik. "HW Percival