Masonry lan Simbol-simbol


dening Harold W. Percival




Gambaran Ringkas




Masonry lan Simbol-simbol nyithak cahya anyar ing simbol, emblem, alat, landmark, ajaran, lan tujuan saka Freemasonry. Ordo kuno iki wis ana ing sangisore jeneng utawa liyane sadurungé mbangun piramida paling tuwa. Iku luwih tuwa tinimbang agama sing saiki dikenal! Penulis nyatakake menawa Mason iku kanggo Humanity-kanggo awak sadar ing saben awak manungsa. Masonry lan Simbol-simbol nerangake yen salah siji saka kita bisa milih kanggo nyiyapake tujuan paling dhuwur ing umat manungsa-Kawruh dhiri, Regenerasi lan Imortalitas Sadar.








Baca Masonry lan Simbol-simbol


PDFHTML
Teks lan
audio 🔈




ebook


Supaya
"Ora ana ajaran sing luwih dhuwur lan ora luwih maju kanggo manungsa, tinimbang saka Masonry."HW Percival