Thinking and Destiny


dening Harold W. Percival




Gambaran Ringkas




Apa sing paling penting kanggo sampeyan ing urip?

Yen jawabane sampeyan kanggo mangertos pangerten sing luwih gedhe babagan sampeyan lan donya sing kita urip; yen ngerti carane kita ana ing bumi lan apa sing nunggu kita sawise pati; yen sampeyan ngerti tujuan urip, urip, Thinking and Destiny nawakake kesempatan kanggo nemokake jawaban kasebut lan akeh liyane. . .








Buku Softcover


Tambah ing Kréta




Maca Thinking lan Destiny



PDFHTML
Teks lan
audio 🔈



Kanthi akun ringkes The Descent of Man menyang jagad iki manungsa lan kepiye bakal bali menyang Orde Progress Program



Definisi
reviews







Buku Hardcover


Tambah ing Kréta


gambar

Audiobook

USB Flash Drive, Format MP3

Tambah ing Kréta

Rungokake conto 🔈


gambar

ebook

 

Supaya
"Buku iki ngandharake tujuan urip. Tujuane ora mung kanggo nemokake rasa seneng, entuk kene utawa suwe. Ora ana sing nylametake nyawa. Tujuan sejati urip, tujuan sing bakal ngilangake pangertèn lan akal, yaiku: saben kita bakal sedhih banget ing derajat sing luwih dhuwur ing awake dhewe; yaiku, eling alam, lan ing lan liwat lan ngluwihi alam. "HW, Percival