Thinking and Destiny


dening Harold W. Percival




Gambaran Ringkas




Apa sing paling penting kanggo sampeyan ing urip?

Yen wangsulan sampeyan supaya luwih ngerti babagan awake dhewe lan jagad sing kita lakoni; yen kudu ngerti sebabe kita ana ing bumi lan apa sing ngenteni sawise mati; yen pengin ngerti sejatine urip, urip sampeyan, Thinking and Destiny nawakake kesempatan kanggo nemokake jawaban kasebut lan liya-liyane. . .








Buku Softcover


Tambah ing Kréta




Maca Thinking lan Destiny



PDFHTML
 Teks lan
audio 🔈



Kanthi akun ringkes The Descent of Man menyang jagad iki manungsa lan kepiye bakal bali menyang Orde Progress Program



Definisi
reviews







Buku Hardcover


Tambah ing Kréta


gambar

Audiobook

USB Flash Drive, Format MP3

Tambah ing Kréta

Rungokake conto 🔈


gambar

ebook

 

Supaya
"Buku iki nerangake tujuan urip. Tujuane ora mung kanggo golek kabegjan, ing kene utawa mbesuke. Uga ora kanggo" nylametake "jiwa siji. Tujuan urip sing sejatine, tujuan sing bakal nglegakake akal lan nalar, yaiku iki: manawa saben wong bakal terus sadar kanthi drajad sing luwih dhuwur, yaiku sadar, yaiku alam, lan sajrone lan ngluwihi alam. "HW, Percival