Ulasan Buku Thinking and Destiny



Thinking and Destiny

Aku dhewe mikir Thinking and Destiny dadi buku sing paling penting lan terkenal sing diterbitake ing basa manca.
-ER

Kula pesen mung sing terkenal "Terima Kasih." Buku iki wis nyebabake dalan, mbuka ati lan bungah aku menyang inti! Aku ngakeni yen kerumitan saka sawetara materi tantangan aku lan aku durung ngerti apa, yen ora paling, materi. Nanging, yaiku bagean saka alesan kanggo kasenengan! Kanthi saben maca aku entuk pangerten sing luwih cilik. Harold minangka kanca ing atiku, sanajan aku ora cukup nyenengake. Aku matur nuwun dhasar kanggo nggawe materi gratis kanggo kita sing needed. Aku terus-terusan ngucapke matur nuwun banget!
-JL

Yen aku marooned ing pulo lan diijini njupuk siji buku, iki bakal buku.
-ASW

Thinking and Destiny iku salah sawijining buku-buku ageless sing bakal dadi bener lan terkenal kanggo manungsa sepuluh ewu taun wiwit saiki kaya saiki. Kekayaan intelektual lan kasukmane ora bisa ditemtokake.
-LFP

Percival's Thinking and Destiny kudu mungkasi panelusuran serius sing nggolek informasi sing akurat babagan urip. Penulis nduduhake yen dheweke ngerti apa sing diucapake. Ora ana ragam basa sing kabur lan ora ana spekulasi. Temenan unik ing genre iki, Percival wis nulis apa sing dheweke kenal, lan dheweke ngerti akeh banget - mesthi luwih saka penulis liyane. Yen sampeyan kepingin weruh sapa sing sampeyan, apa sampeyan ana ing kene, alam semesta utawa makna urip banjur Percival ora bakal ngeculake sampeyan. Utamané narik kawigaten ana sawetara penjelasan sing njlentrehake topik-topik misterius kasebut minangka dosa asli, konsepsi rusak, tumiba ing manungsa lan alasan kanggo jenis kelamin. Jawaban kanggo pitakonan kasebut jelas, kuwat lan ngagetake. Wiwitane saben wong sing mikir bakal dituduhake lan eksposisi The Great Way minangka peringkat paling apik. Dikempalken karo rincian lan ditampilake kanthi jelas, kaya kabeh karya gedhe Percival nyuda dhuwit marang prinsip sing saben wong sing tulus bisa ngerti lan apa. Siji bab sing mesthi: sawise maca Thinking and Destiny sampeyan bakal nyetel pikiran pikiran sing bakal ngetokake sampeyan menyang mangsa nyata. Disiapake!
-JZ

Kaya Shakespeare minangka bagéan saka kabeh abad, mangkono uga Thinking and Destiny buku Kamanunggal.
-EIM

mesthi Thinking and Destiny punika wahyu pinunjul sing unik kanggo wektu kita.
-AB

Ambane lan ambane Thinking and Destiny jembar, nanging basa iku cetha, tepat, lan pinter. Buku asli asli, tegesipun kanthi cetha asalé saka pangertèné Percival, lan mulané kain wigati, konsisten saindhenging. Dheweke ora duwe hipotesis, dheweke ora mikirake utawa ngangen-angen. Dheweke ora ngucapake omongan ngomong. Ana misale jek ora ana tembung metu, ora ana tembung sing disalah gunakake utawa tanpa teges. Siji bakal nemokake paralel lan ekstensi saka akeh prinsip lan konsep liyane sing ana ing Teach Teachers Western. Siji uga nemokake akeh sing anyar, malah novel lan bakal ditantang. Nanging, kanthi prasaja, ora supaya cepet-cepet ngadili, nanging ngalang-alangake dhewe amarga Percival ora prihatin kanggo mbela awake dhewe saka ora pati ngerti karo topik kaya dheweke ngidini logika pamrayogi kang ndadekake wektu lan urutane pemeriksaane. Pangertosan Heindel ing "Word to the Wise" bisa uga cocok nalika maca Percival: "dianjurake yen maca ora ngemudine kabeh ungkapan saka salah siji pujian utawa nyalahke nganti sinau saka karya wis nyedhiyakake dheweke puas merit utawa demerit."
-CW

Buku iki ora saka taun, utawa saka abad, nanging jaman. Iku nyatakake basis rasional kanggo moralitas lan solves masalah psikologis sing wis puzzled wong kanggo abad.
-GR

Iki minangka salah sawijining buku paling penting sing tau ditulis ing sajarah planet sing dikenal lan ora dikenal. Pikiran lan kawruh kasebut nyatakake pranatan, lan duwe "cincin" saka bebener. HW Percival minangka dermawan sing paling ora dingerteni kanggo umat manungsa, minangka hadiah peparinge bakal diterangake, nalika dipikir kanthi adil. Aku nggoleki amarga ora ana karya master ing akeh "dhaptar maca sing disaranake" ing pungkasan akeh buku serius lan penting sing aku wis maca. Dheweke pancen minangka salah sawijining rahasia paling apik ing donya pikiran manungsa. Eseman sing nyenengake lan rasa syukur sing ditimbulake ing jero, kapan wae aku mikir sing diberkati, sing dikenal ing donya wong minangka Harold Waldwin Percival.
-LB

Thinking and Destiny menehi informasi sing wis suwe ditemokake. Iku minangka langka, lucid lan inspirasi boon kanggo djalmo manungso.
-CBB

Aku ora ngerti, nganti aku ditampa Thinking and Destiny, carane kita secara harfiah ngukir nasibe kita dhewe kanthi pikiran kita.
-CIC

Thinking and Destiny teka OK Money ora bisa mbedhil maneh. Aku wis nggoleki kabeh uripku.
-JB

Sawise 30 taun njupuk akeh cathetan saka akeh buku babagan psikologi, filsafat, sains, metafisika, teosofi, lan kitab-kitab rélatif sing relatif, buku sing paling apik iki minangka jawaban sing paling lengkap kanggo kabeh sing wis ditemokake ing pirang-pirang taun. Nalika aku nyeret isi ana asil kebebasan sing paling mental, emosional, lan fisik kanthi inspirasi luhur sing ora bisa ditulisake tembung. Aku nganggep buku iki paling provokatif lan ngumumake yen aku wis seneng maca.
-MBA

Nalika aku ngrasakake rasa bingung, aku mbukak buku kanthi acak lan nemokake apa sing diwaca sing menehi kula angkat lan kekuatan sing aku butuh wektu. Sejatine kita nggawe nasibe kita kanthi mikir. Cara urip sing beda bisa ditindakake yen saka cradle on.
-CP

Ing maca Thinking and Destiny Aku kepengin weruh dheweke, kaget, lan seneng banget. Apa buku! Apa pikirane anyar (kanggo aku) iki ngandhut!
-Ft

Ora nganti aku wiwit sinau Thinking and Destiny sing nyatakake kemajuan sejati sing metu ing uripku.
-ESH

Thinking and Destiny dening HW Percival minangka salah sawijining buku paling apik sing tau ditulis. Iku gegayutan karo pitakonan lawas, Quo Vadis? Endi saka ngendi? Kenapa kita kene? Endi kita arep? Panjenengane nerangake carane pikirane dhewe dadi takdir kita, minangka tumindak, obyek, lan acara, ing urip individu kita. Sing saben kita tanggung jawab kanggo pikirane iki, lan efeke kanggo kita lan liya-liyane. Percival nuduhake yen apa sing katon minangka "kekacauan" ing urip kita saben dina nduweni tujuan lan Ordo sing bisa dideleng yen kita bakal miwiti fokus pikiran kita, lan miwiti Real Thinking, kaya sing ditulis ing karya. Percival piyambak ngakoni yèn panjenenganipun sanès pendhapa ugi guru, ananging mènèhi kosmologi dhasar ing Intelligence. A Universe Ordo lan Tujuan. Ora ana kitab metafisika sing nyuguhake informasi sing jelas, ringkes, sing kasedhiya ing kitab iki. Sejatine inspirasi lan inspirasi!
-SH

Ora ana sadurunge, lan aku wis dadi penemu bebener sing akeh banget ing uripku, aku nemokake akeh kawicaksanan lan pencerahan kaya aku tansah nemokake Thinking and Destiny.
-JM

Thinking and Destiny mung apik kanggo kula. Wis rampung aku donya sing apik lan mesthi jawaban kanggo umur iki kita manggon ing.
-BB

Secara pribadi, aku ngerteni mangertos Kawruh Wisdom-lan informasi sing jelas lan jelas Thinking and Destiny dening HW Percival wis ngluwihi rega. Iku luwih dhuwur saka panulis gedhe ing agama donya sing, tinimbang Percival, katon ora jelas, ora percaya lan mbingungake. Anggaran saya adhedhasar panliten taun 50. Mung Plato (bapak saka filsafat Barat) lan Buddhisme Zen (ing ngelawan) aja nganti tekan ngendi wae kanggo Percival, sing nyatakake kanthi cara sing jelas lan lengkap!
-GF

Percival pancen wis 'nubruk kudung,' lan bukune mbukak kunci rahasia alam semesta kanggo aku. Aku siap kanggo jaket selat utawa boneka nalika aku diturunake buku iki.
-AEA

Nganti aku nemokake buku iki, aku ora tau ketemun ing donya iki, banjur ngetrapake aku kanthi cepet.
-RG

Thinking and Destiny minangka risalah sing apik banget ing macem-macem subyek metafisik lan minangka ensiklopedia. Aku yakin aku bakal terus ngrujuk ing kuliah lan karyaku.
-NS

Aku wis sinau akeh disiplin kanggo taun lan wong iki wis lan sumurup carane gabungan kabeh lan sijine sing Weaving sugih apa urip lan sing kita / ora.
-WF

Senadyan saya maca ing Theosophy lan kanthi puluhan sistem pamikiran, aku isih rumangsa Thinking and Destiny yaiku buku perceptif sing paling apik, paling komprehensif, lan paling ora biasa. Iku volume siji aku bakal tetep karo kula, yen aku kanggo sawetara alasan divested saka kabeh buku liyane.
-AWM

Aku wis maca Thinking and Destiny loro kaping saiki lan bisa meh ora pracaya sing kaya buku gedhe tenan.
-JPN

Sajrone sawetara dekade sing kepungkur aku wis nutupi cukup landasan sinau ing macem-macem sekolah sing prihatin karo alam manungsa ing akal sing sempit uga pangertèn sing paling jembar. Saliyane, sawetara sekolah lan karya-karya sing saya sinau nduweni apa-apa sing ana gandhengane kanggo menehi gegayutan bab alam nyata lan nasibe. Banjur siji dina nggoleki aku Thinking and Destiny.

-RES

Minangka psycho-physiotherapist dening profesi, Aku wis digunakake karya Mr. Percival kanggo luwih penyembuhan lan pangerten saka akeh individu bingung-lan kerjane!
-JRM

Bojoku lan aku loro maca bagean buku-bukune saben dinten, lan kita wis nemokake yen apa wae sing kedadeyan, ing jero utawa tanpa bisa, bisa diterangake liwat konsepe sing bener. Dheweke wis nggawe urutan ing sensationness kaya sing aku mirsani arep watara kula saben dina. Dasar-dasar goyangan wis ditata dadi tenang lan tanpa panik. Aku pracaya Thinking and Destiny mbokmenawa buku paling apik sing tau ditulis.
-CK

Buku sing paling apik sing tak waca; banget jero lan nerangake kabeh babagan orane. Buddha matur suwene manawa mikir minangka ibune saben tumindak. Ora luwih apik saka buku iki kanggo nerangake kanthi rinci. Matur suwun.

—WP

Kita kabeh wis krungu omongan loro iki, "Muga-muga kabeh, entuk pangerten," lan "Manungsa wanuh dhewe". Aku ora ngerti apa maneh wiwitan luwih apik kanggo entuk dhasar iki tinimbang kanthi karya Harold W. Percival
-WR