Simbol geometris

Simbol géometris digunakake ing tradhisi kawicaksanan ing saindenging peradaban kanggo nggawa pangerten intrinsik lan dingerteni kanggo pangerten kita. Sajrone situs web iki, kita ngasilake sawetara simbol geometris sing digambarake Pak Percival, lan nerangake tegese, ing Thinking and Destiny. Dheweke ujar manawa simbol-simbol kasebut nduweni nilai kanggo manungsa yen dheweke mikir kanthi sengaja bisa nemokake bebener, sing isine simbol kasebut. Amarga simbol-simbol kasebut mung kalebu garis lan kurva sing ora dibangun dadi obyek pesawat fisik sing dingerteni, kayata wit utawa tokoh manungsa, dheweke bisa ngrangsang mikir babagan subyek utawa obyek sing dudu awak. Kaya ngono, dheweke bisa mbantu ngerteni alam non-fisik sing ora ana ing pangertene, saengga menehi wawasan babagan hukum alam semesta sing luwih gedhe Thinking and Destiny.

"Simbol géometris minangka perwakilan saka kedadeyan-kedadeyan alam dadi wujud lan soliditas lan kamajuane sing nindakake, liwat materialitas kanggo ngerti babagan Dhewe, lan dadi sadar ing njero wektu lan papan." –HWP

Pratelan iki dening Percival pancen bisa ditrapake. Dheweke ujar manawa kanthi niat kanggo ngerti makna lan makna intrinsik saka simbol-simbol kasebut, kita bisa ngerti sing asring katon ora dingerteni - sapa lan apa kita, kepiye lan kenapa kita tekan kene, tujuan lan rencana jagad iki. . . lan sateruse.



Lingkungan Para Dua Belas


Percival ngandhani manawa tokoh VII-B ing Thinking and Destiny — Zodiak ing Lingkaran Rolas Poin Tanpa Jeneng - minangka asal usul, jumlah lan simbol geometris sing paling gedhe.

 
Bunder kasebut kanthi angka rolas
 

"Tokoh saka bunder kasebut kanthi rolas titik nuduhake, nerangake lan mbuktikake pengaturan lan konstitusi Universe, lan panggonan kabeh ing kono. Iki kalebu unmanifested uga bagean sing ditampilake. . . Simbol iki nuduhaké samubarang wujud lan posisi sejati manungsa sajrone kabeh sing ana ing ndhuwur lan ngisor lan ing njero lan njaba. Iku nuduhake manungsa dadi poros, fulcrum, roda keseimbangan lan microcosm saka donya manungsa temporal. "

-HW Percival

Pak Percival kalebu kaca 30 Simbol, Ilustrasi lan Gambar sing bisa ditemokake ing pungkasan Thinking and Destiny.



Salah sawijining nilai simbol geometris, sing dibandhingake karo simbol liyane, yaiku keterbatasan, akurasi lan kesempurnaan sing luwih gedhe sing nggambarake sing ora bisa ditulis kanthi tembung.HW Percival