Simbol geometris

Simbol-simbol géomètri wis digunakake ing tradisi kawicaksanan saindhenging peradaban kanggo nggawa makna intrinsik lan kawruh ing pangerten kita. Saindheng situs iki kita wis ngasilake sawetara simbol geometris sing Mr Percival digambar, lan diterangake tegese, ing Thinking and Destiny. Dheweke nyatakake yen simbol-simbol kasebut nduwe nilai kanggo manungsa yen dheweke mikirake dheweke menyang kasunyatan, sing diwenehi simbol. Amarga simbol-simbol iki mung kalebu garis lan kurva sing ora dibangun dadi obyek sing dikenal ing bidang fisik, kayata wit utawa tokoh manungsa, bisa ngrangsang pamikiran ing subyek utawa obyek abstrak, non-korporeal. Kaya mengkono, dheweke bisa mbiyantu ngerteni alam non-fisik sing ngluwihi indra-indra kita, saéngga menehi kawruh babagan hukum-hukum alam sing luwih gedhe kaya kasebut ing Thinking and Destiny.

"Simbol-simbol geometris minangka perwakilan saka kedadeyan-keajaiban alam ing wangun lan soliditas lan kemajuan pangerja, liwat materialitas kanggo pengetahuan diri, lan dadi sadar ing lan ngluwihi wektu lan papan." -HWP

Iki statement dening Percival memang adoh-jangkep. Dheweke ngomong yen liwat niat kita kanggo ngerteni makna intrinsik lan makna simbol kasebut, kita bisa ngerti sing asring misale jek ora bisa diweruhi kanggo kita - sapa lan apa kita, kepriye lan apa kita teka kene tujuan lan rencana alam semesta. . . lan ngluwihi.



Lingkungan Para Dua Belas


Percival ngandhani yen tokoh VII-B ing Thinking lan Destiny-The Zodiac ing Circle of the Twelve Points Nameless-asal, jumlah lan paling kabeh geometris simbol.

Bunder kasebut kanthi angka rolas

"Tokoh saka bunder kasebut kanthi rolas titik nuduhake, nerangake lan mbuktikake pengaturan lan konstitusi Universe, lan panggonan kabeh ing kono. Iki kalebu unmanifested uga bagean sing ditampilake. . . Simbol iki nuduhaké samubarang wujud lan posisi sejati manungsa sajrone kabeh sing ana ing ndhuwur lan ngisor lan ing njero lan njaba. Iku nuduhake manungsa dadi poros, fulcrum, roda keseimbangan lan microcosm saka donya manungsa temporal. "

-HW Percival

Pak Percival kalebu kaca 30 Simbol, Ilustrasi lan Gambar sing bisa ditemokake ing pungkasan Thinking and Destiny.



Salah sawijining nilai simbol geometris, sing dibandhingake karo simbol liyane, yaiku keterbatasan, akurasi lan kesempurnaan sing luwih gedhe sing nggambarake sing ora bisa ditulis kanthi tembung.HW Percival