Support Word Foundation

sumbangan

Kontribusi sampeyan mbantu The Word Foundation kanggo nerusake misi nggawe buku Percival sing kasedhiya kanggo masarakat ing saindenging jagad. Yen sampeyan ngerti pentinge warisan Harold W. Percival kanggo kamanungsan lan pengin ndhukung upaya kasebut, sumbangan sampeyan bakal mbantu kita nuduhake karyane karo akeh wong. Kabeh sumbangan kanggo The Word Foundation, Inc. bisa dikurangi pajak.


Yen luwih seneng kontribusi liwat email, alamat kita yaiku:

Ing Word Foundation, Inc.
PO Box 17510
Rochester, NY 14617