Support Word Foundation

sumbangan

Sumbangan sampeyan mbantu Yayasan Word kanggo terus misi nggawe buku Percival sing kasedhiya kanggo wong-wong ing donya. Yen sampeyan ngerteni pentinge Warisan Harold W. Percival kanggo manungsa lan pengin ndhukung kita ing usaha iki, sumbangan sampeyan bakal mbantu kita kanggo nuduhake karya-karyane kanthi luwih akeh wong. Kabeh sumbangan kanggo Word Foundation, Inc. iku pajak sing dikurangi.


Yen luwih seneng kontribusi liwat email, alamat kita yaiku:

Ing Word Foundation, Inc.
PO Box 17510
Rochester, NY 14617