Yayasan Papatah Video



Thinking and Destiny, dening Harold W. Percival, wis diwartakake dening akeh minangka buku paling lengkap sing nate ditulis babagan Manungsa lan Alam Semesta. Dicetak luwih saka 70 taun, iki menehi Cahya sing apik babagan pitakonan jero sing wis nate mbingungake manungsa. Kaca Video kita kalebu presentasi audio saka 3 kaca pisanan ing Pambuka lan sekilas, nggunakake tembung Percival dhewe, kanthi cara sing ora biasa Thinking and Destiny ditulis.



Harold Percival nerangake pengalaman kuat, ora ana sing ngelingi Kesadaran sajrone ngucapake kata warahe, Thinking and Destiny. Video iki minangka narasi saka kaca kasebut. Iki minangka conto mung wong pisanan sing "Aku" digunakake. Ora katon ing papan liya Thinking and Destiny. Percival nyatakake yen dheweke seneng yen buku kasebut nduweni jasa dhewe lan ora bisa dipengaruhi dening kepribadiane.



Video ing ngisor iki kalebu audio lengkap Pambuka-kabeh bab pisanan-kanggo Thinking and Destiny dening Harold W. Percival. Wacan iki saka edisi kaping 11.



Siswa saka Thinking and Destiny, Joe, nuduhake pikirane bab buku lan carane iku mengaruhi urip.