Yayasan Papatah Video



Thinking and Destiny, dening Harold W. Percival, wis diumumake dening akeh minangka buku paling lengkap sing tau ditulis ing Manungsa lan Universe. Ing print kanggo liwat 70 taun, iku ngeculake cahya sing cerah ing pitakon jero sing tau kuwatir. Manungsa Video.Our Video nyakup presentation audio saka kaca 3 pisanan saka Pambuka lan sekilas, nggunakake tembung Percival dhewe, kanthi cara sing ora biasa Thinking and Destiny ditulis.


Harold Percival nerangake pengalaman kuat, ora ana sing ngelingi Kesadaran sajrone ngucapake kata warahe, Thinking and Destiny. Video iki minangka narasi saka kaca kasebut. Iki minangka conto mung wong pisanan sing "Aku" digunakake. Ora katon ing papan liya Thinking and Destiny. Percival nyatakake yen dheweke seneng yen buku kasebut nduweni jasa dhewe lan ora bisa dipengaruhi dening kepribadiane.