Majalah Word


Sabanjure Saben Word karo Kanca

"Moments with Friends" minangka fitur Q & A Sabda majalah. Antarane 1906 lan 1916, pitakonan ing ngisor iki ditemokake dening para nonton Sabda lan dijawab dening Pak Percival ing sangisore "FRIEND." Kanthi wektu, kita mutusake kanggo nyelehake asmane minangka penulis jawaban. Kanggo njaga keaslian sejarah, ana kesalahan tipografik sing disimpen bebarengan karo panggunaan tanda baca sing populer sajrone wektu kasebut.

Ing 1986, Word Foundation nyithak versi seprapat majalah The Word sing isih diterbitake. Uga ana bagean "Moments with Friends" sing kalebu pitakonan sing diwenehake dening pembaca kita.

Wektu karo kanca


Majalah Tembung tutup, Oktober - Maret, 1906

Pitakonan lan Jawaban


Klik ing tanggal saben wulan ing ngisor iki kanggo ngakses jawaban kanggo kabeh pitakonan sing didhaptar ing tanggal kasebut.

Klik pitakon kanggo wangsulan kanggo pitakon kasebut.

Klik ing PDF kanggo nyalin format asli.

Maret 1906

Carane kita bisa ngomong apa kita ing inkarnasi pungkasan kita?

Apa kita bisa ngomong sabaraha kali kita lair sadurunge?

Apa kita sadar antarane reinkarnasi kita?

Apa pandangan téosofis babagan reinkarnasi Adam lan Éva?

Apa dawa wektu sing ditetepake antarane reinkarnasi, yen ana wektu sing ditemtokake?

Apa kita ngganti pribadine nalika kita bali menyang bumi?

PDF
April 1906

Apa Teosofis pracaya marang pamrih?

Apa dasar sing ana kanggo superstition sing siji lair karo "caul" bisa duwe sawetara fakultas psikis utawa daya gaib?

Yen pikirane bisa ditularake ing atine wong liya, yagene iki ora ditindakake kanthi kanthi bener lan kanthi akehe kaya obrolan biasa sing ditindakake?

Apa kita duwe apa sing analog karo proses transpor pikirane?

Kepiye carane bisa kita gunakake kanthi pikirane kanthi cerdas?

Apa pancen bener kanggo maca pikirane wong liya manawa dheweke arep utawa ora?

PDF
Bisa 1906

Apa luwih apik yen awak dikremasi sawise mati tinimbang mati dikubur?

Apa ana bebener ana ing crita sing kita maca utawa krungu babagan, babagan vampir lan vampir?

Apa alasane wong mati dadakan entuk muda utawa urip prima, yen bakal katon yen akeh kegunaan lan wutah, mental lan fisik, ana sadurunge?

Yen lengen astral, sikil, utawa anggota awak liyane ora dipateni nalika anggota fisik dipateni, yagene badan astral ora bisa ngasilake lengen fisik utawa sikil liyane?

PDF
Juni 1906

Apa teosofis sing vegetarian utawa panen daging?

Kepiye para ahli teori nyata nganggep awake dhewe dadi ahli teori lan isih mangan daging nalika kita ngerti yen kepenak kewan kasebut ditransfer saka daging kewan menyang awak sing mangan?

Apa ora bener yen yogis India, lan wong-wong kang nduweni gaib, urip ing sayuran, lan yen ya, ora supaya wong-wong sing bakal berkembang dadi pangan lan uga urip sayuran?

Apa efek panganan sing dienggo ing awak manungsa, yen dibandhingake karo mangan daging?

PDF
Juli 1906

Carane vegetarianisme nyegah konsentrasi pikiran nalika vegetarianisme wis disaranake supaya bisa entuk konsentrasi?

PDF
Oktober 1906

Apa arti sing tepat saka istilah elementals, digunakake ing sambungan akeh dening theosophists lan occultists?

Apa tegese "manungsa pokok"? Apa ana prabédan antarane atine lan pikiran ngisor?

Apa ana unsur ngontrol hawa nafsu, liyane ngontrol kekuatan sing penting, liyane ngontrol fungsi awak, utawa ngontrol unsur manungsa kabeh iki?

Ngontrol unsur pokok padha karo tumindak sadar lan fungsi awak sing ora sadhar ing awak?

Apa unsur-unsur ing entitas sing umume berkembang, lan bakal kabeh utawa ing antarané évolusi dadi wong?

PDF
November 1906

Apa pancene bisa kanggo ndeleng mangsa?

Apa ora bisa ndeleng siji-sijine wektu sing kepungkur lan kedadeyan kaya nalika dheweke katon ing wektu sing cetha lan jelas kaya dheweke ndeleng saiki?

Kadospundi caranipun tiyang saged ningali kanthi clairvoyantly nalika ningali punika nentang sadaya pengalaman kita?

Apa organ sing digunakake ing clairvoyance, lan kepriyé visibilitas siji ditransfer saka obyek sing cedhak karo wong-wong sing ing jarak sing padha, lan saka sing katon katon saka siro sing ora dingerteni?

Bisa ndeleng okultist ing mangsa kepiye anggone mbantah, lan dheweke nggunakake fakultas clairvoyant kanggo nindakake?

Yen wong okultist bisa nuthuk tabir kenapa ora bisa occultists, individu utawa bebarengan entuk manfaat saka kawruh babagan acara teka?

Apa "mripat katelu" lan apa sing digunakake dening clairvoyant lan occultist?

Sing nggunakake kelenjar pineal, lan apa obyek sing dienggo?

Kepiye cara mata katelu utawa kelenjar pineal mbukak, lan apa sing kedadeyan ing bukaan kasebut?

PDF
Desember 1906

Apa Natal duwe makna tartamtu kanggo ahli teori, lan yen mangkono, apa?

Apa kemungkinan Yesus dadi wong sing nyata, lan dheweke lair ing dina Natal?

Yen Gusti Yesus minangka wong sing sejatine ngapa kok kita ora duwe cathetan sejarah babagan kelahiran utawa nyawani wong kaya katimbang bab Kitab Suci?

Yagene padha nelpon iki, 25th Desember, Natal tinimbang Jesusmass utawa Jesusday, utawa karo sawetara jeneng liyane?

Apa ana cara esoterik mangertos lair lan urip Yesus?

Sampeyan ngandika Kristus minangka asas. Apa sampeyan nggawe prabédan antara Yesus, lan Kristus?

Apa alesan tartamtu ana kanggo ngrayakake dina 25th Desember minangka minangka sing lair saka Gusti Yesus?

Yen bisa kanggo manungsa dadi Kristus, kepiye carane wis rampung lan kepriyé dhewekan karo dina 25th Desember?

PDF
Maret 1907

Apa salah nggunakake mental tinimbang cara fisik kanggo ngobati penyakit fisik?

Apa hak nyoba kanggo ngobati penyakit fisik dening perawatan mental?

Yen sampeyan duwe hak kanggo ngobati penyakit fisik kanthi cara mental, nyedhiyakake gejala fisik sing duwe mental, apa sebabe para ilmuwan mental utawa Kristen ngobati penyakit kasebut kanthi cara mental?

Apa sebabe para ilmuwan mental nampa dhuwit kanggo perawatan penyakit fisik utawa mental nalika dokter ngisi biaya reguler?

Yagene ora tepat kanggo ilmuwan mental nampa dhuwit kanggo perawatan penyakit nalika nyuwunake kabeh wektu kanggo karya iki lan kudu duwe dhuwit?

Carane bisa nyedhiyakake alam kanggo wong sing pancene kepéngin kanggo ngurmati wong liya, nanging sing ora bisa ndhukung dhéwé?

Apa ilmuwan kristen lan mental ora nindakake apa-apane yen menehi efek cures nalika dokter gagal?

Apa kriteria kita kudu apa syarat mental sing kudu duwe ilmuwan mental?

Apa cara bisa ngetutake dhewe utawa liyane operasi mental, lan saestu ndeleng penyebab, disprove claims saka mental lan Kristen ilmuwan?

Apa asil saka panriman lan praktik ajaran para ilmuwan Kristen utawa mental?

Yagene para pandhereke mental sing sejatine sejatine yen ora bisa nambani obat, lan yen ora kasebut apa sing diwakili, bakal pasien ora nemokake kasunyatane?

Apa ora Yesus lan akeh wong suci nambani penyakit fisik kanthi cara mental lan yen mangkono iku salah?

Yen salah nampa dhuwit kanggo ngrusak èlmiyah kanthi proses mental, utawa menehi "pandhidhikan èlmu", iku ora uga salah kanggo guru sekolah kanggo nampa dhuwit kanggo mulang murid ing cabang apa wae sing dipangan?

PDF
Oktober 1907

(Ing surat kanggo editor, 1907 Maret "Moments karo Friends" critiqued, ngiring dening respon saka Pak Percival.-Ed.)

PDF
November 1907

Kristen ngomong yen Manungsa duwe Badan, Jiwa lan Roh. Theosophist ngomong yen Manungsa nduweni Tujuh Prinsip. Ing sawetara tembung apa iki Pitu Prinsip?

Ing sawetara tembung sampeyan bisa mangsuli apa sing bakal ditindakake ing pati?

Paling spiritual nyatakaké yèn ing wektu nyawa, jiwa-jiwa sing metu banjur katon karo kanca-kanca. Theosophists ngomong yen iki ora; yen apa sing katon dudu jiwa nanging cangkang, cetha utawa kepinginan awak sing nyawa wis dibuwang. Sapa sing bener?

Yen nyawa manungsa bisa ditahan sawisé tilar donyan déning badan kepéngin, kepiye ora bisa nyedhaki nyawa iki lan apa sebabé ora bisa ngomong menawa ora katon lan bisa ngobrol karo para pengungsi?

Yen katon ing cedhak mung cangkang, cangkir utawa badan kepéngin, sing wis diculik déning jiwa manungsa sawisé mati, apa sing bisa kanggo komunikasi karo pengarang ing subyek sing dikenal mung kanggo wong sing nganggep, lan ngapa yen subyek sing padha bakal digawa munggah lan liwat maneh?

Kasunyatane ora bisa ditolak yen roh-roh sok-sok ngandhani kayektene lan uga menehi saran sing manawa bakal diterusake bakal ngasilake manfaat kabeh wong. Kepiye para ahli teori, utawa liyane sing nentang spiritualisme, nyangkal utawa nerangake bukti kasebut?

PDF
Maret 1908

Yen bener, ora ana cangkang, spooks lan entitas manas sing katon, miturut ajaran teosofis, ing kedhep, saka ngendi informasi lan ajaran saka alam filsafat lan asring theosophical, sing sawetara medium wis mesthi ditampa?

Apa karya sing mati kanthi pribadi utawa bebarengan kanggo entuk akhir?

Kepiye wong mati mangan, yen kabeh? Apa sing nyedhiyakake urip?

Apa sing nganggo sandhangané?

Apa wong mati ing omah?

Apa turu mati?

PDF
Bisa 1908

Apa sing mati urip ing kulawargane, ing komunitas, lan yen ana pemerintah?

Apa ana paukuman utawa pahala kanggo pagawean sing wis ditindakake dening wong mati, manawa ing urip utawa sawise mati?

Apa wong sing mati ngalami kawruh?

Apa wong mati ngerti apa sing kedadeyan ing jagad iki?

Kepiye carane nerangake kasus-kasus ing antarane wong mati sing ana ing impen, utawa kanggo wong-wong sing awake, lan ngumumake yen pati wong-wong tartamtu, umume anggota kulawarga, wis cedhak?

Apa wong-wong sing wis mati padha narik kawigaten marang anggota kulawarga nalika isih ana ing bumi, lan padha nonton wong-wong mau; Ngomong ibu sing tilar donya liwat dheweke bocah enom?

Ing donya mati ana srengenge lan bulan lan bintang padha kaya ing jagad iki?

Apa bisa kanggo wong-wong sing wis mati ngalami pangaribawa tanpa kawruh babagan urip, kanthi menehi saran utawa tumindak?

PDF
Juni 1908

Ora ana sing ngerti endi pusat iku ngendi kita srengenge lan planet katon kaya revolving? Aku wis maca sing bisa uga Alcyone utawa Sirius.

Apa sing ndadekake jantung bisa ngalahake; iku getaran ombak saka srengenge, uga babagan ambegan?

Apa hubungan antarane jantung lan fungsi seksual-uga ambegan?

Pinten bulan kedah wonten kaliyan manungsa lan sanesipun ing bumi?

Apa srengenge utawa rembulan ngatur utawa ngatur wektu catamen? Yen ora, apa ora?

PDF
Juli 1908

Apa sampeyan bisa ngomong apa-apa bab geni utawa semangat? Iku tansah katon sing paling misterius. Aku ora bisa ngatonake informasi saka buku ilmiah.

Apa panyebab sing gedhe-gedhe, kayata kobongan lan kebakaran prairie sing katon spring bebarengan saka bagean saka kutha, lan apa pembakaran spontan?

Carane logam kayata emas, tembaga lan perak dibentuk?

PDF
Agustus 1908

Apa sampeyan pracaya astrologi minangka ilmu? Menawa mangkono, adoh apa sing bakal dianggep minangka gegayutan karo urip lan kapentingan manungsa?

Kenapa wayahe lair menyang donya fisik ndadekake takdir ego kanggo inkarnasi kasebut?

Kepiye cara momen lair nemtokake takdir siji ing donya?

Kepiye pengaruh nalika lair, utawa takdir, kerjo bareng karo karma ego?

Apa pengaruh planet sing dipigunakaké kanggo ngatur karma manungsa, utawa nasib? Yen mangkono, ngendi bakal gratis bakal teka?

PDF
Desember 1908

Menapa kadhangkala nyariosaken bilih Yesus minangka salah satunggaling penyelamat umat manungsa lan manawi tiyang ingkang sampun sepuh ugi dados penyelamat, tinimbang ngendika bilih piyambakipun inggih punika Juruwilujeng jagad, kados ingkang dipunkuwaosi dening sedaya Kakristenan?

Apa sampeyan bisa mangsuli manawa ana wong sing ngrayakake kelahiran penyelamat ing utawa kira-kira dina sing kaping pitu ing sasi Desember (ing wektu kasebut srengenge dikatutake kanggo mlebu tanda Capricorn?

Punika ngandika dening sawetara sing lair saka Kristus iku lair spiritual. Yen mangkono, ngapa Natal sing dirayakake kanggo awak jasmani kanthi mangan lan ngombé, kanthi cara sing baku, sing paling kontroversi saka spiritualitas kita?

Ing "Moments with Friends," saka Vol. 4, kaca 189, tegesé Natal tegese "Lair saka cahya sing ora katingal ing cahya, Prinsip Kristus," sing, minangka terus, "kudu dilahirake ing manungsa." Yen kaya mangkono, lair saka Yesus uga ing tanggal 25?

Yen Gusti Yesus utawa Sang Kristus ora urip lan mulang kaya apa sing wis ditindakake, kepriyé manawa kasalahan kaya mengkono bisa dumadi nganti pirang-pirang abad lan kudu dianggep dina iki?

Apa sampeyan ngandharake yen sejarah kekristenan iku ora mung dongeng, yen urip Kristus iku mitos, lan meh ing taun 2,000 donya wis pracaya karo mitos?

PDF
Maret 1909

Yen kecerdasan astral bisa ndeleng liwat prakara, yagene manawa ora ana kontrol roh saka medium bisa nemokake tes ngitung oranye sing kondhang saiki?

Panjelasan apa sing bisa ditindakake dening Theosophy kanggo gempa bumi kang kerep katon, lan bisa nyirnakake ewu wong?

PDF
Juni 1909

Apa awake inkarnasi utawa inkarnasi saka Makhluk sing Maha Agung?

Apa nggunakake utawa fungsi awak pituitari?

Apa gunane utawa fungsi kelenjar pineal?

Apa panggunaan utawa fungsi limpa?

Apa panggunaan utawa fungsi kelenjar tiroid?

PDF
Juli 1909

Pikirane kewan lan padha mikir?

Apa pangaruh ala bisa digawa menyang manungsa dening ngarsane kewan domestik?

PDF
Agustus 1909

Apa ana alasan kanggo ngendhegake wong-wong sing ngandhani yen jiwane wong sing wis murtad njaga manuk utawa kewan?

Apa sampeyan bisa nerangake kanthi luwih lengkap babagan carane pikiran manungsa tumindak ing babagan donya fisik kaya ngasilake macem-macem kewan kayata singa, bear, merak, rattlesnake? (Pitakonan iki nuduhake editorial Percival / Thought/.- Ed.)

PDF
September 1909

Bisa katon ing jero awak lan ndeleng karya organ-organ beda, lan yen mangkono carane bisa rampung?

PDF
Oktober 1909

Ing pira-pira penting apa donya astral beda-beda saka rohani? Istilah iki asring dipigunakaké bebarengan ing buku lan majalah sing gegayutan karo subyek-subyek kasebut, lan pamakean iki bisa mbingungake pikiran pembaca.

Apa saben organ awak nduweni entitas cerdas utawa ora kanthi otomatis?

Yen saben organ utawa bagéyan awak fisik dituduhaké ing atine, mula apa wong sing ora seneng banget ora bakal ngetokaké jenéngé nalika dipatèni?

PDF
November 1909

Iku ora cukup yen loro utawa luwih panemu sing bertentangan bisa bener bab bebener. Apa ana panemu babagan sawetara masalah utawa perkara? Kepiye manawa kita bisa menehi katrangan sing bener lan apa sing bener?

PDF
Desember 1909

Apa watu larang regane ditampa ing sasi tartamtu taun? Apa iki disebabake apa-apa sing luwih apik tinimbang sing dianggep wong?

Nduweni berlian utawa watu larang liyane sing beda tinimbang sing diwakili dening standar dhuwit? lan, yèn mangkono, ing babagan apa sing ana gegayutane karo berlian utawa watu liya?

PDF
Januari 1910

Apa roh tumindak karo manungsa lan apa makhluk rohani?

PDF
Februari 1910

Apa ora yakin manawa Atlante bisa mabur? Yen mangkono, ing ngendi kepercayaan kasebut ana?

Apa individu-individu sing nyoba ngatasi masalah pandhu arah aerial, Atlantis reinkarnasi?

Yen Atlanteans wis ngrampungake masalah pandhu arah aerial, lan yen wong-wong sing saiki nganggep masalah sing padha yaiku Atlanteans, banjur ngapa wong-wong iki ora reinkarnasi wiwit sinking saka Atlantis lan sadurunge wektu saiki, lan yen wis reinkarnasi sadurunge umur saiki, yagene ora bisa nguwasani udara utawa lumaku sadurunge wektu saiki?

PDF
Maret 1910

Apa kita utawa ora ana ing persatuan karo atma-buddhi?

Apa ora bener yen kabeh sing bisa dadi wis ana ing kita lan kabeh sing kudu kita tindakake iku kanggo dadi sadar?

PDF
April 1910

Apa peteng ora ana cahya, utawa apa wae sing misahake dhewe lan njupuk papan cahya? Yen beda lan kapisah, apa pepeteng lan pepadhang apa?

Apa radium lan kepriye bisa mbuwang terus-terusan energi gedhe tanpa sampah sing nyebabake lan mundhut daya lan awak dhewe, lan apa sumber radioaktifitas sing gedhe?

PDF
Bisa 1910

Apa bisa ngembang spesies sayuran, woh utawa tanduran sing anyar, sing béda banget karo spesies liya sing dikenal? Yen mangkono, kepiye carane?

PDF
Juni 1910

Apa bisa lan kepéngin katon ing mangsa ngarep lan prédhiksi acara mangsa?

PDF
Juli 1910

Apa sampeyan bisa ngelingi pikirane? Yen mangkono, kepiye iki rampung; kepiye carane wong bisa ngundhuh lan ngindhari saka pikiran?

PDF
Agustus 1910

Apa sing diarani Rahasia Masyarakat nduweni pengaruh kanggo nyegah utawa mindhah pikiran ing evolusi? Sampeyan bisa njaluk apa-apa kanggo apa-apa?

Kenapa wong nyoba kanggo njaluk apa-apa kanggo apa-apa? Carane wong sing katon kanggo njaluk apa-apa, kudu mbayar apa sing dikarepake?

PDF
September 1910

Apa bedane penting antarane Theosophy lan New Thought?

Apa panyebab kanker? Apa ana tamba sing dikawruhi utawa bakal ditemokake sawetara cara kanggo ditambani sadurunge bisa ditambani?

PDF
Oktober 1910

Apa ula sing dianggep beda dening wong sing beda? Kadhangkala ula kasebut dianggep minangka wakil saka piala, ing wektu liya minangka lambang kawicaksanan. Yagene wong duwe rasa sumelang kaya ula?

Apa ana bebener ana ing crita sing didhahar dening wong Rosicrucian? Yen mangkono, kepriyé carané, apa waé sing ditindakake, lan bisa digawe lan dipigunakaké saiki?

PDF
Bisa 1912

Apa elang digunakake minangka emblem saka manéka bangsa?

Apa elang sing dipimpin kaping pindho saiki digunakake minangka emblem nasional sawetara negara, lan sing ditemokake ing monumen Hittite kuna ing jaman Alkitab, nyatakake kondisi manungsa sing androgynous?

PDF
Juni 1912

Ing papat kwartal lan setengah kothak bunder ing Masonic Keystone of the Arch Arch Bab padha huruf HTWSSTKS Apa padha hubungan apa karo Zodiak, lan apa posisi sing watara bunderan nuduhake?

PDF
Juli 1912

Apa Rasa Ing Panganan?

Apa rasa panganan apa wae sing ana ing sajrone mangan?

PDF
Oktober 1912

Kepiye wong bisa nglindhungi awake dhewe saka goroh utawa pitenah liyane?

PDF
November 1912

Carane kewan hibernating urip tanpa pangan lan ketoke tanpa hawa sajrone periode hibernasi sing suwe?

Bisa kewan karo paru urip tanpa napas? Yen mangkono, kepiye cara urip?

Ora ana èlmu sing nyinaoni hukum sing bisa urip tanpa pangan lan hawa; manawa mangkono, wong bisa urip, lan apa angger-anggering Toret?

PDF
Desember 1912

Kenapa wektu dibagi kaya?

PDF
Januari 1913

Dadi wektu divisi dadi taun, sasi, minggu, dina, jam, menit, lan detik apa wae korespondensi karo proses psikologi utawa liyane ing awak manungsa? Yen mangkono, apa sing dadi koresponden?

PDF
Februari 1913

Apa wong bisa urip, ngrampungake tugas, lan mati luwih saka siji urip sajrone rentang taun ing bumi?

PDF
Maret 1913

Bisa prakara unsur, kanthi proses magis, bisa digawa menyang wangun beton kanthi tangan; Yen mangkono, apa wangun tartamtu bisa diprodhuksi lan carane wis rampung?

Carane ngirim tangan digunakake ing marasake awak dhewe fisik utawa bagean awak?

PDF
April 1913

Apa perlu kanggo ningkatake pengabdian?

Apa jenis dupa, lan suwene wis dienggo?

Apa wae keuntungan sing ditampa saka kobong dupa, sajrone semedi?

Apa efek dupa diobong bisa ditemokake ing samubarang pesawat?

PDF
Bisa 1913

Apa warna, logam lan watu sing disebabake menyang planet pitu?

Apa panganggone warna, logam lan watu ditemtokake dening aspek planet sing miturut karyane dilahirake?

Nduwe werna, logam lan watu apa wae kabecikan khusus, lan carane bisa dilakoni tanpa ndeleng planet?

Apa aksara utawa angka sing ditempelake utawa ditulisake kanggo planet?

PDF
Juni 1913

Apa wong sing mikrokosmos saka makrokosmos, alam semesta ing miniatur? Yen mangkono, planet-planet lan bintang-bintang sing katon kudu diwakili ing dheweke. Ngendi padha dumunung?

Apa tegese kesehatan ing umum? Yen keseimbangan fisik, mental lan spiritual manungsa, banjur kepriyé imbangané tetep?

PDF
Juli 1913

Apa paling apik kanggo wong ninggalake badan fisik tanpa sadar, yen nyawa bisa nglebokake negara ngimpi kasebut?

Apa dhuwur sing bisa ditindakake jiwo sing ninggalake badan jasmani kanthi sengaja lan sing tetep sadar sawise pati?

PDF
Agustus 1913

Mangga menehi definisi immortality lan negara sedhela carane kabaptis bisa ngrambah?

Apa manungsa seneng lan ora seneng bayangan saka nyawane dhewe? Yen mangkono, kepriye cetha? Yen ora, saka ngendi teka iki seneng lan ora seneng?

PDF
September 1913

Apa sing paling apik kudu ditindakake dening manungsa supaya bisa ngrasakake kepinginan seksual, lan kudu ngupayakake gesang selibat?

PDF
Oktober 1913

Apa dasar doktrin penebusan, lan carane bisa didelokaké karo hukum karma?

PDF
November 1913

Apa ngguyu, lan kenapa wong ngguyu?

PDF
April 1915

Apa hubungan antara magnetisme lan gravitasi, lan carane beda, yen kabeh? Lan apa hubungan antara magnetisme lan magnetisme kewan, lan carane beda, yen kabeh?

Kadospundi cures dipengaruhi dening magnetisme kewan?

PDF
Bisa 1915

Magnetism, mesmerism, lan hypnotism related, lan yen mangkono, kepiye carane?

Kadospundi magnetisme kewan bisa diaktifake, lan apa gunane bisa dilebokake?

PDF
Juni 1915

Apa rasa ambegan; carane nindakake; partikel fisik nglakoni produksi sensasi, lan bagean apa sing nggawe dolanan ing urip?

Apa imajinasi? Carane bisa ditanen lan digunakake?

PDF
Juli 1915

Apa penyakit lan apa hubungane karo bakteri?

Apa kanker lan bisa disembuhkan, lan yen bisa disembuhkan, apa ngobati?

PDF
Agustus 1915

Apa cara sing apik kanggo nyambungake negara-negara sing tangi lan ngalamun supaya ora ana interval nalika sleeper ora sadar?

PDF
September 1915

Apa nganjurake supaya kita proselytize kanggo panemu kita? Kepiye manawa kita diidini nentang pendapat kita karo wong liya?

PDF
Oktober 1915

Kepiye manawa masalah sing wis mbingakake kabeh upaya lan ora bisa nemokake solusi sajrone njaga wektu kudu ditindakake sajrone turu utawa langsung tangi?

PDF
November 1915

Apa memori?

PDF
Desember 1915

Apa sing nyebabake mundhut saka memori?

Apa sing nyebabake wong lali jenenge dhewe utawa ing ngendi dheweke urip, sanadyan memori dheweke ora bisa rusak ing babagan liya?

PDF
Januari 1916

Apa sing biasane dituduhake kanthi istilah "Soul" lan carane kudu Soul istilah digunaake?

PDF
Juni 1916

Dudu doktrin Theosophical saka penderitaan kita ing bumi minangka retribution karma, ing par karo statement teologi kita gerah minangka retribution ing neraka, ing loro pangerten kudu ditampa ing iman mung; lan, luwih, siji babagan becik minangka liyane kanggo ngasilake moral kabecikan?

PDF