Buku, Buku lan Audio

Thinking and Destiny, Manungsa lan Wanita lan Anak, Demokrasi Adhedhasar Pamrentahan lan Masonry lan Simbol-simbol uga kasedhiya ing wangun elektronik ing kita Kaca buku.

Thinking and Destiny Softcover

$26.00

Thinking and Destiny Paperback

$36.00

Thinking and Destiny Audiobook (USB Flash Drive, format MP3)

$22.00

Man and Woman and Child

$14.00

Democracy Is Self-Government

$14.00

Masonry and Its Symbols

$8.00

Monthly Editorials from THE WORD 1904–1917 Part I

$ 22.00


Pesenan saka Amazon

Monthly Editorials from THE WORD 1904–1917 Part II

$ 19.00


Pesenan saka Amazon

Moments With Friends from THE WORD 1906–1916

$ 14.00


Pesenan saka Amazon

Keanggotaan

Kabeh anggota The Word Foundation, preduli saka level dhukungan sing sampeyan pilih, bakal nampa majalah kuartal, The Word, lan diskon 40% ing buku Percival. Yen sampeyan pengin dadi anggota lan njupuk diskon kanggo pesenan, utawa yen sampeyan wis dadi anggota lan pengin ngetrapake diskon, mangga Contact Us supaya pesenan liwat mriksa, telpon utawa fax.

Anggota Associate

$25.00

Kontribusi Keanggotaan

$50.00

Keanggotaan Sponsor

$100.00

Anggota Senior utawa Mahasiswa

$15.00

sumbangan

Kanggo luwih saka 70 taun, The Word Foundation wis setya nggawe karya Harold W. Percival kasedhiya kanggo kabeh sing ngupaya Bebener. Sumbangan sing sampeyan ajeni banget bakal mbantu nggedhekake jangkauan kita lan uga ndhukung akeh bidang penting ing karya kita, kayata nyimpen buku ing cetakan, penerbitan elektronik, pariwara, lan nyedhiyakake buku gratis kanggo narapidana penjara, perpustakaan, lan individu sing ora bisa mbayar.

$ 500

$ 100

$ 50

$ 25

 

Ndhukung Kita ing Cara Liyane

Mangga hubungi kita bab:

  • Nggawe hadiah dana taunan
  • Nggawe hadiah saham utawa sekuritase
  • Nyetel kanggo mbayar dana saben wulan
  • Ngelingi Yayasan Sabda miturut kekarepan sampeyan