Buku, Buku lan Audio

Buku Percival kasedhiya ing bentuk elektronik saka kita Kaca buku.

Thinking and Destiny Softcover

$26.00

Thinking and Destiny Paperback

$36.00

Thinking and Destiny Audiobook (USB Flash Drive, format MP3)

$22.00

Man and Woman and Child

$14.00

Democracy Is Self-Government

$14.00

Masonry and Its Symbols

$8.00

Keanggotaan

Kabeh anggota The Word Foundation, preduli saka level dhukungan sing sampeyan pilih, bakal nampa majalah kuartal, The Word, lan diskon 40% ing buku Percival. Yen sampeyan pengin dadi anggota lan njupuk diskon kanggo pesenan, utawa yen sampeyan wis dadi anggota lan pengin ngetrapake diskon, mangga Contact Us supaya pesenan liwat mriksa, telpon utawa fax.

Anggota Associate

$25.00

Kontribusi Keanggotaan

$50.00

Keanggotaan Sponsor

$100.00

Anggota Senior utawa Mahasiswa

$15.00

sumbangan

Sajrone luwih saka 70 taun, The Word Foundation wis setya supaya karya Harold W. Percival kasedhiya kanggo kabeh wong sing ngupaya kayekten. Sumbangan sing gedhe banget sampeyan bakal mbantu nggayuh jangkauan lan uga nyengkuyung pirang-pirang bidang sing penting, kayata nyimpen buku kanthi cetak, penerbitan elektronik, pariwara, lan nyediakake buku gratis kanggo tahanan tahanan, perpustakaan, lan individu sing ora bisa entuk.

$ 500

$ 100

$ 50

$ 25

Ndhukung Kita ing Cara Liyane

Mangga hubungi kita bab:

  • Nggawe hadiah dana taunan
  • Nggawe hadiah saham utawa sekuritase
  • Nyetel kanggo mbayar dana saben wulan
  • Ngelingi Yayasan Sabda miturut kekarepan sampeyan