Yayasan Word

Nafas yaiku ayunan pendulum, sing, ora suwe saka pesawat liwat wektu, ambegan, narik, narik ambegan, ambegan ing jagad iki kabeh pesawat kasebut.

-The Zodiac.

THE

WORD

Vol. 3 AGUSTUS, 1906. Ora Ana 5

Hak cipta, 1906, dening HW PERCIVAL.

THE ZODIAC.

V.

Zodiak kudu dideleng lan dimangerteni saka akeh sudut pandang. Yen bunder 360 derajat diwakili dening rolas tandha tanpa angka, bakal dianggep minangka lengkap utawa siji, kaya sing katon ing Tokoh 4.

♈︎ ♉︎ ♊︎ ♋︎ ♌︎ ♍︎ ♎︎ ♏︎ ♐︎ ♑︎ ♒︎ ♓︎
Tokoh 4.
♈︎ ♉︎ ♊︎ ♋︎ ♌︎ ♍︎ ♎︎ ♏︎ ♐︎ ♑︎ ♒︎ ♓︎
Tokoh 5.

Tokoh 5 nuduhake zodiak ing aspek dual. Sisih ndhuwur bunder nglambangake alam semesta sing durung dipromosekake lan setengah ngisor. Satengah ndhuwur tetep alam semesta sing ora diwedeni, dene setengah bunder ngisor nggambarake alam semesta kanthi manifestasi, yaiku noumenal lan fenomenal. Tokoh 5 Pramila pratandha aries (♈︎), taurus (♉︎), pisces (♓︎), gemini (and) lan aquarius (♒︎) minangka tandha-tandha sing ora ditandhani, lan tandha-tandha sing diwujudake yaiku leo ​​(♌︎), virgo (♍︎) , libra (♎︎), scorpio (♏︎), lan sagittarius (♐︎). Tandha-tanda kanker (♋︎) lan capricorn (♑︎) kalebu alam semesta sing diwujudake lan alam unmanif, amarga kanthi kanker napas pikiran, sing ora diprakarsani, dadi wujud nyata, lan amarga liwat capricorn, individu utawa pikiran, alam semesta liwat menyang unmanifested.

♈︎ ♉︎ ♊︎ ♋︎ ♌︎ ♍︎ ♎︎ ♏︎ ♐︎ ♑︎ ♒︎ ♓︎
Tokoh 6.

Tokoh 6 nuduhake manifes kanggo dibayangke menyang alam semesta sing durung dikandhakake. Mangkono zat (♊︎), sing ora ditetepake, dibayangke sajrone urip (♌︎); lan kanthi cara urip, zat kasebut ngasilake dualitas lan dadi masalah ing tumindak.

Gerak (♉︎) dibayangke kanthi wujud (♍︎).

Eling (♈︎) dibayangke ing jinis (♎︎). Kamanungsan, minangka pangembangan fungsi seks sadar sing paling dhuwur, yaiku ekspresi kesadaran paling apik ing jagad fisik.

Kekarepan (♏︎) ing jagad sing diwujudake yaiku refleksi bakal (♓︎) ing jagad sing ora ana gandhengane. Minangka kepinginan manawa kepinginan supaya tumindak lan obyek kepinginan digayuh.

Panginten (♐︎) ing jagad sing diwujudake yaiku refleksi jiwa (♒︎) ing jagad sing ora ana gandhengane. Ngerteni manawa kersane bakal nuduhake sesambungan sing ana ing antarane kabeh perkara, lan yaiku mikir yen manungsa sinau ngerteni awake dhewe karo jiwa samubarang.

♈︎ ♉︎ ♊︎ ♋︎ ♌︎ ♍︎ ♎︎ ♏︎ ♐︎ ♑︎ ♒︎ ♓︎
Tokoh 7.

Tokoh 7 nuduhake pesawat saka sawetara tandha.

Gerakan (♉︎) lan bakal (♓︎) katon ing pesawat sing padha; zat (♊︎) lan jiwa (♒︎) ana ing pesawat ing ngisor; napas (♋︎) lan kewarganegaraan (♑︎) ana ing pesawat tengah; urip (♌︎) lan pamikiran (♐︎) ana siji pesawat ing jagad sing wis kawujud; wujud (♍︎) lan kepinginan (♏︎) ana ing pesawat ing ngisor iki.

Eling (♈︎) lan jinis (♎︎) minangka tandha mung ora pesawat. Jinis (♎︎) minangka fase urip paling murah. Ora duwe pesawat, nanging ana ing pesawat bentuk kepinginan (♏︎ – ♍︎).

Kesadaran (♈︎) ora ana ing pesawat, amarga ana ing ndhuwur lan ngluwihi kabeh perkara, sanajan ana liwat kabeh perkara, lan kabeh perkara gumantung karo dheweke.

♈︎ ♉︎ ♊︎ ♋︎ ♌︎ ♍︎ ♎︎ ♏︎ ♐︎ ♑︎ ♒︎ ♓︎ Aries Taurus Gemini Cancer Leo Virgo Libra Scorpio Sagittarius capricorn Aquarius Pisces
Tokoh 1.

Tokoh 1 menehi tandha-tandha saka zodiak, kanthi jeneng tandha-tandha.

♈︎ ♉︎ ♊︎ ♋︎ ♌︎ ♍︎ ♎︎ ♏︎ ♐︎ ♑︎ ♒︎ ♓︎ Kesadaran Lowongan Motion Neck Substansi pundak ambegan dodo Life Jantung Formulir Ngebom sex Selakangan desire Gland saka Luschka Panginten terminal filamen Individualitas Balung mburi, ngelawan jantung Soul Spine ing antarane pundhak bakal Cervical Vertebrae
Tokoh 2.

Tokoh 2 nuduhake zodiak, kanthi pratandha lan jeneng karakter saben tandha.

♈︎ ♉︎ ♊︎ ♋︎ ♌︎ ♍︎ ♎︎ ♏︎ ♐︎ ♑︎ ♒︎ ♓︎ Kesadaran Lowongan Aries Motion Neck Taurus Substansi pundak Gemini ambegan dodo Cancer Life Jantung Leo Formulir Ngebom Virgo sex Selakangan Libra desire Gland saka Luschka Scorpio Panginten terminal filamen Sagittarius Individualitas Balung mburi, ngelawan jantung capricorn Soul Spine ing antarane pundhak Aquarius bakal Cervical Vertebrae Pisces
Tokoh 3.

Tokoh 3 nuduhake pratandha, kanthi jeneng tandha lan ciri. Ing angka iki, segitiga nuduhake telung kuarater, saben titik segitiga minangka pisanan saka patang pratandha sing nggawe kuarter.

♋︎ ♌︎ ♍︎ ♎︎ ♏︎ ♐︎ ♑︎
Tokoh 8.

Tokoh 8 nuduhake pratandha saka alam semesta sing saiki ana. Tandha (♋︎) kanker, napas, minangka wiwitan alam semesta sing wis ana, lan ana ing pesawat paling dhuwur saka alam semesta sing nyata. Kaya sing diterangake ing editor "Nafas" (Sabda, Juli, 1905), Nafas Gedhe ambegan kabeh kedadeyan. Iki kalebu bahan homogen sing beda lan dadi tandha nomer loro, urip.

Life (♌︎) leo, minangka samodra sing gedhe banget ora bakal ana. Iki dadi prakara rohani dual sing bisa ngrampungake lan nggawe awake dhewe dadi wujud.

Formulir (♍︎), virgo, yaiku desain sing miturut urip sing digawe pucuk lan cetakan. Formulir tekan ekspresi paling konkrit lan pangembangan paling dhuwur ing jagad fisik liwat jinis.

Seks (♎︎), libra, nggantosi titik paling ngisor saka napas, urip lan wujud, lan wiwitan evolusi individu.

Évolusi iki diwiwiti kanthi kepinginan (♏︎), scorpio, sing ana ing pesawat sing padha karo bentuk (♍︎), virgo, nanging ing ndhuwur bunderan ndhuwur. Iki minangka prinsip kepinginan sing ditindakake dening ambegan lan pikiran sing bisa ditindakake.

Panginten (♐︎), sagittary, yaiku ngasilake kemungkinan kepinginan lan nuwuhake kekarepan menyang pesawat pamikiran. Pikirane ana ing pesawat sing padha karo urip (♌︎), leo, nanging urip ana ing arurang mudhun, dene pikirane ana ing ndhuwur bunderan kasebut. Liwat panginten individu kasebut ditulis lan dibangun, lan individu (♑︎), capricorn, ngrampungake evolusi napas. Nafas (♋︎) lan kewarganegaraan (♑︎) ana ing pesawat sing padha.

Kita duwe conto konkrit babagan keterlibatan lan evolusi sing mung diterangake ing fakta fisiologis lan bukti psikologis, kaya sing diterangake ing editorial jeneng kasebut ("Nafas").

Nafas kalebu pirang-pirang jinis, hawa udhara minangka kendharaan sing beda-beda. Nafas yaiku ayunan pendulum saka pikiran dual lan tiwas urip manungsa. Nafas, amarga disedhot menyang paru-paru lan jantung, ngrangsang getih lan miwiti pasang banyu (♌︎), leo. Darah urip mundhak ing awak lan nyipta esensial dadi bentuk (♍︎), virgo, yaiku bentuk awak, lan kanthi curah udan iki saben sèl awak sing duwe jinis padha kesengsem lan stimulasi. Mangkono kepinginan (♏︎), scorpio, tangi, lan kepinginan nggawe seks jinis (♎︎), libra. Ana ing prapatan iki supaya bisa ngunggahake kepinginan kanthi dipikirake; lan saka bagean jinis, kaya sing dituduhake, kuman sing ana ing kono dikembangake lan dijlimet bisa uga ditimbulake liwat filamen terminal, wakil saka pamikiran munggah-balik (♐︎), sithik, nganti sumsum balung mburi.

Piranti individu (♑︎), capricorn, yaiku sadurunge, ing pesawat sing padha karo ambegan (♋︎), kanker, nanging ing arteri munggah ndhuwur.