Yayasan Word

Namung nalika ana ing bumi bisa nyebar lan ngasilake woh-wohan sajrone wektu. Mung nalika awak bisa mikir sandhangan sing ditenun ing kono bakal tetep abadi.

Apa kowé durung mlebu ing dalan sing nggawa cahya? Banjur teka apa sing bisa terus maju, nganti ana sing ora ana ing antarane Kebeneran lan sampeyan.

—Libra.

THE

WORD

Vol. 2 OCTOBER, 1905. Ora Ana 1

Hak cipta, 1905, dening HW PERCIVAL.

SEX

ING siklus agama, saka puisi, utawa emosional mistis, wis dipercaya lan dipikirake dening sawetara kekarepan lan emosi sing bisa nggegirisi lan ngrangsang, yen saben jiwa sing ora cocog kudu golek jodho ing jinis lawan yen bakal sukses ing jagad, utawa nggawe kemajuan spiritual. Salajengipun, kanthi alesan babagan iki, jarene manawa jiwa mula asale dadi siji, nanging amarga dosa kuna sing dipérang dadi lanang lan wadon - mula iku kasangsaran lan karep kanggo urip manungsa sing kapisah. Yen, sawise ngumbara ing jagad iki, kanthi cara ngeksploitasi dosa, jiwane bakal pungkasane nemokake "pasangan" utawa "setengah liyane", lan bakal kasebut ing wektu kebahagiaan sing sampurna sing bisa dingerteni mung karo nyawa karo jiwa. Ana macem-macem pangerten saka kembar-jiwa. Bakal ngidini muter lengkap menyang naluri puisi, lan bakal ngutangi awake dhewe menyang mistik sing diluncurake; nanging iku piwulang sing bakal nyebabake asil sing ora seneng. Yen dipikirake, bakal nyebabake pikirane katon dawa utawa ngenteni "mate jiwa," lan, bener miturut ukum lan kabutuhan, bakal ana sing bakal teka. Nanging, "pasangan" uga wis duwe hubungan domestik sing kudu nglarang kepercayaan kasebut. Kadhangkala, wong loro sing cocog kanggo saben liyane cocog karo pangerten kembar, kanggo nyatakake sentimen, lan nyatakake yen saben wong kudu digawe kanggo wong liya, lan amarga jiwane iku kembar, mesthine bisa dadi duweke dhewe-dhewe. Nalika tahap kapercayan iki tekan skandal meh mesthi bakal nuruti. Banjur "jodoh" nyatakake yen dheweke ora dingerteni lan dianiaya lan kita kabeh urip ing kahanan sing salah. Nanging akeh, sing wiwitane yakin yen wis nemokake "jodoh," duwe sabab mengko ora pengin. Doktrin sing diarani bojo spiritual dadi jeneng liya kanggo ngerteni iki.

Doktrin kembar iki minangka salah sawijining piwulang sing paling cilaka nalika jaman saiki. Iki nyoba nyuda jiwa menyang pesawat jinis, iku bakal nglanggar hubungan kulawarga kanggo napsu nafsu kewan, lan bakal nyamarake hawa sensual miturut jubah spiritual.

Jiwa kembar minangka pangerten kesasar sing dijupuk saka sejarah gaib saka para kuno. Iki dicritakake dening wong-wong mau, mula, mula manungsa ora kalebu saiki - dipérang dadi awak lanang lan wadon - nanging manawa umat manungsa kasebut kalebu loro jinis ing siji, manawa makhluk iki duwe kakuwatan kaya para dewa; nanging sawise jaman sing ora bisa diwilang balapan wong lanang dadi wanita lan jaman saiki, dadi dibagi, dheweke kelangan kekuwatan sing biyen.

Para nonoman wis nyathet sejarah jaman biyen, sing bakal maca kanthi mitos lan simbol sing diserahake.

Nanging luwih apik amarga luwih asale tinimbang sejarah utawa mitos, awak manungsa tetep bisa kelakon.

Badan manungsa ing pembangunan dikembangake lan nyathet cathetan jaman biyen.

Saka wiwitan manungsa nganti saiki, sejarah kasebut digambarake ing pangembangan manungsa pribadi. Lan liyane, ramalan babagan masa depan kasebut kalebu ing pangembangan wiwit jaman kepungkur.

Pangembangan Embryological nuduhake yen tahap wiwitan janin tanpa jinis; mengko, sanajan jinis ora katon nyata, yen ing kasunyatan, jinis kelamin loro; isih mengko, supaya bisa uga diarani wanita. Dadi lanang mung dadi pangembangan sing paling anyar. Anatomi uga nuduhake kasunyatan sing penting iki: yaiku sawise tuwuh jinis seksual apa wae isih tetep disimpen ing saben awak organ rudimentary khusus saka jinis lawan. Mbok menawa manawa ing pangembangan saka manungsa sing duwe jinis kelamin, wanita pisanane.

Awak manungsa minangka perwakilan lan puncak saka papat tahap sing beda ing evolusi, saben tahapan kalebu wektu. Sisih fisik tahap iki saiki diwakili dening mineral, sayur-sayuran, kewan, lan jagad manungsa. Ing mineral, wujud pisanan diwiwiti ing celengan wiwitan, nanging mengko, kanthi makarya ing njero awake dhewe, lan liwat tumindak magnetik, sing dingerteni ilmu pengetahuan minangka "pertambangan kimia, bentuk kristal sing sampurna dikembangake. Kanthi fase pertama ing mineral, urip wiwit nyata ing tahap kaping loro lan katon ing tandha-tandha pisanan babagan tanduran tanduran, nanging mengko, kanthi bantuan kekuwatan magnetik lan liwat pertumbuhan lan ekspansi saka jero tanduran, urip -cell dikembangake lan ditrapake. Proses iki dingerteni biologi lan fisiologi minangka proses "budding." Sajrone tuwuh tanduran tanduran, kepinginan diwiwiti kanthi ngembangake dualitas ing sel urip, saka mengko, kanthi ekspansi urip lan narik kawigaten, sel-sel kewan dikembangake lan dibagi dadi rong meh padha sel, kalorone duwe sifat sing padha. Tahap katelu iki diarani "divisi sel." Ing perkembangan pungkasan tahap iki, sel-sel kewan kasebut nggawe jinis lan mbutuhake kesatuan rong sel lawan jenis kanggo nyebarake, amarga ora bisa maneh spesies kanthi "divisi" mung. Kanthi pangembangan jinis ing kewan, tahap papat manungsa diwiwiti nalika kuman pikiran nascent ditampilake kanthi refleksi ing sel kewan, lan ditindakake menyang bentuk manungsa, sing dikembangake maneh dening inkarnasi saka pikiran.

Sekawan tahap pembangunan nggarisake evolusi awak sing saiki ana. Badan ing mangsa gedhe pisanan katon tampilan kristal lan kurang materi tinimbang srengenge. Ing njero bumi kristal ana sing cocog karo manungsa kanggo mbesuk. Makhluk balapan iki cekap ing awake dhewe. Dheweke ora mati, uga ora bakal mandek nganti jagad iki bakal tahan, amarga dheweke makili bentuk sing cocog sawise kabeh wujud lan bakal dibangun. Wiwitane kaping pindho ditandhani dening makhluk balung kaya kristal saka periode kapisan ngetokake saka oval utawa endhog kaya endhog; ing sajroning bentuk endhog, ana kuman urip sing dijaluk kegiatan dening ambegan saka kristal, lan bentuk kaya endhog, banjur stimulasi perkara sing gampang kanggo diwujudake. Makhluk nomer loro iki terus nggawe awake dhewe kanthi bentuk sing padha, nanging nduwe endhog kaya endhog sing bentuk elongated, katon bunder dadi meh garis lurus. Saben siji digabung lan ilang dadi wujud sing wis diwujudake. Jaman kaping telu diwiwiti kanthi bentuk endhog sing diwujudake balapan jaman kaloro. Bentuk kaya endhog sing diubengi ing dawane elongated dadi makhluk dobel, wong lanang lan wadon ing salah sawijining awak. * Kepinginan kasebut tuwuh ing balapan makhluk sing duwe jinis kelamin iki lan ana sawetara sing mulai nguja kekuwatane. . Saka kekuwatan urip lan wujud, iki diwutahake, lan, saka apa sing wujud manungsa saiki dadi umbilicus, bentuk vapory sing diterbitake lan dibentuk kanthi alon-alon dadi bentuk sing padha karo sing wis diterbitake. Wiwitane ditindakake mung sawetara, nanging pungkasane balapan kasebut ngetutake tuladhane. Spheres kaya kristal nutupi sawetara sing nembe nggawe. Iki minangka balapan sing ora bisa dikendhaleni sing tetep dadi instruktur manungsa. Wong-wong liya padha tiwas, nanging katon maneh ing progeny. Awak sing diprodhuksi dadi luwih ringkes lan luwih kompak lan ing wiwitan wiwit ana salah sijine jinis luwih nyata tinimbang sing liyane, nganti pungkasane dheweke ora bisa nggayuh tenaga lan ngasilake, masing-masing saka awake dhewe, amarga organ jinis ora dominan dadi kurang lan kurang luwih jelas. Banjur saben manunggal karo jinis liyane lan ngasilake balapan pria lan wanita kaya saiki kita wis ngerti.

Ing pangembangan pisanan balapan kaya kristal menehi impetus menyang evolusi makhluk-makhluk sing diluncurake, nanging tetep adoh saka kabeh sing melu nganti makhluk sing duwe kelamin mulai ngasilake lan berkembang dadi jinis. Banjur spheres kaya kristal ditutupi lan ambegan liwat awak sing diasilake dening kesatuan fisik. Wiwit umur wis mati, nanging sfra kristal tetep ana hubungane karo manungsa liwat pikiran. Saka wong-wong mau, pikiran dadi, lan saka pikiran bisa njupuk lan nggawe wujud manungsa. Liwat kontak atine karo balung-baling kaya kristal, manungsa bakal ditrapake kanthi intelektual sing ora bisa dingerteni, kaya dene dewa-dewa jaman biyen.

Kabeh iki bisa uga katon aneh kanggo sing krungu, nanging ora bisa ditulungi. Mesthine bakal rada aneh yen meditasi lan sinau babagan pangembangan analogi lan fisiologis. Nalika sinau lan semedi terus rencana bakal dimangerteni.

Oflmu babagan jinis seks yaiku ngerteni cara ngasilake awak sing paling sampurna. Falsafah seks yaiku ngerti tujuan awak lan nggunakake paling apik. Agama jinis iku kanggo mimpin dualitas kanggo cerdas dadi kesatuan.

Apa Dualitas ing jagad noumenal, jinis karo jagad nyata. Jinis minangka ekspresi dualitas sing lengkap, teratur. Kabeh alam yaiku

Jinis kasebut kudu dadi sisik utawa instrumen sing kudu dipikirake supaya padha lan seimbang karo awake dhewe ing jagad iki, lan ing endi arus urip kudu dipandu dadi wujud. Nanging kanthi inkarnasi saka pikiran, dadi badan sing duwe jinis, jinis dadi wong sing ora kuwatir lan duwe pikiran saya ngganggu. Wong duraka wis menehi segel kanggo manungsa, lan manungsa ditahan kanthi kuwasane kaya rantai wesi. Seksi wis ngladeni lan saiki meksa pikiran tumindak nglawan tuntutan nalar, lan rumiyin mujudake kekuwatane manawa manungsa dadi tentara sing akeh dipasrahake perang nglawan nalar, lan angger-angger mangsa lan wektu, sing kalebu jinis kudu diatur. Nglirwakake hukum kasebut, negara-negara lan balapan wis surup ing ngisor level kewan lan diliwati banyune.

Jinis minangka misteri sing kudu diatasi kabeh manungsa sing mlebu jagad iki. Kanggo sing isih ana ing pangawulane, jinis kelamin kudu tetep misteri. Kanggo ngrampungake misteri jinis yaiku mbebasake awake dhewe saka ikatane, lan bisa nuntun arine urip dadi wujud sing luwih dhuwur.

Ing Misteri lawas kasebut, manawa neophyte diwiwiti kanthi makna saka papat tembung iki: Ngerti, wani, bakal, meneng. Manungsa wis lali utawa ilang cara tumindake Misteri. Nanging mitos lan simbol mesthi dadi saksi yen candhi-misteri kasebut minangka badan manungsa.

Wong lanang utawa wadon mung setengah lanang, lan perkawinan minangka lembaga paling tuwa tumrap manungsa. Jinis kalebu tugas tartamtu. Tugas manungsa pisanan lan paling penting yaiku perkawinan; ora omah-omah kanggo indhustri sing mung nduwe pikiran, nanging kesatuan sing ditindakake manungsa bisa terus lan nyempurnakake balapan. Tugas ing jagad iki yaiku rong jinis lawan jenis kudu nyampur dadi siji kanggo ngasilake jinis sing sampurna, sing kalebu bapak lan ibu ing awake dhewe. Kewajiban kanggo saben wong dhewe yaiku kudu nimbang keseimbangan liyane ing pacoban lan pedhange, amarga sifat saben sing menehi piwulang liyane sing dibutuhake sing dibutuhake, bisa ngiyatake, lan polish karakter liyane , saben dadi, kaya liyane, sisih ngelawan utawa mbalikake karakter dhewe. Kabeh iki ditrapake kanggo pelajaran sing dipelajari dening manungsa ing sekolah sing diarani jagad iki, lan kanggo wong sing bakal seneng urip ing jagad iki.

Masalah jinis ngemot misteri sing luwih jero. Ana sawetara bebaya nalika maju, amarga kemungkinan ora disalahake lan salah dadi salah sawijining fase pemikiran jiwa kembar. Misteri iki bakal dadi cara kanggo nggayuh tujuan suci perkawinan sing dadi subyek tulisan alchemical asli, simbol saka Rosicrucians, lan filsuf para filsuf. Pancen manawa ana ing manungsa iku ana manungsa lan wanita: manawa ing wong lanang ana wong wadon sing potensial, lan ing wong wadon uga ana wong sing potensial. Balapan pertama prima, sing dadi balapan kita yaiku asil, isih diwakili saben manungsa minangka ego ilahi. Jinis kamanungsan leluhur dual-sex kita kudu dikembangake sadurunge ego gaib, balang kristal, bisa urip. Pangembangan iki mung bisa ditindakake kanthi sadar lan cerdas, sawise kita wis sinau babagan piwulang sing diwulangake dening badan saiki. Penyebab kesengsem saben jinis kanggo wong liya amarga kepinginan ekspresi lan pangembangan daya lawan sing ana ing awake dhewe, lan amarga jinis liyane yaiku ekspresi njaba lan bayangan saka sisih sing ditindhes dhewe. Perkawinan sejati dumadi nalika kalorone dadi seimbang lan saimbang dadi siji. Iki bisa ditindakake mung sawise pengalaman dawa ing pirang-pirang urip lan sawise pengabdian dijupuk. Iki disinaoni kabeh sing urip fisik bisa mulang, lan kanggo manungsa wis ngerti, manawa ana kedadeyan sing ora bisa disenengi karo fisik. Iki disebabake dening sisih liya saka alam sing nyoba kanggo nyatakake awake dhewe kanthi rasa ora puas karo urip sensual, kanthi kepengin banget nggawe uni-unine karo ilahi, kanthi kekarepan kanggo nyerahake urip, yen kudu, kanggo kabecikan utawa kabecikan wong liya, kanthi gegayuhan spiritual sing tetep, lan tuwuh katresnan nyata sing adoh saka sembarang barang sensual. Sisih njero awake dhewe ora bakal katon kaya salah sawijine bentuk sing apik banget sing bisa didadekake janji lan janji. Kahanan sing kaya ngono lan kudu dibatalake tanpa parley. Rasa kanggo jinis liyane ditransfer menyang awake dhewe, sing nanggapi nalika pengabdian dibuktekake. Minangka pengabdian sing ora disenengi diwenehake ing pamikiran lan pakaryan, semono uga awake dhewe bisa nanggepi awake dhewe. Yen wis rampung masalah jinis bakal wis digarap. Wong sing ditindakake kanthi cara kasebut, ora kudu ngasorake awak saka jinis maneh amarga kekuwatan reproduksi saiki wis digabung dadi siji sing bisa menehi tenaga lan ngasilake awak, yen "bakal," kaya sing ditindakake dening balapan wektu katelu, yaiku prototipe.

Antarane pangowahan fisik sing ndhisiki pernikahan sejati iki, yaiku kebangkitan urip-anane organ-organ atrophied (kaya kelenjar pineal) ing kamar otak sing ora duwe nyawa saiki.

Pikirane lan atimu kudu bisa ngerteni kesadharan mutlak sing ora bisa dibedakake, lan ora ana tujuan liyane, yaiku mburi. Kanggo ngrampungake umur pembangunan sadar saiki kudu dibutuhake kanggo ngrampungake badan liyane. Umure sampeyan isih perlu kanggo ngrampungake badan liyane sing bakal bisa nggambarake lan menehi respons kanggo eling. Wektu cendhak lan cara padhang yen eling, dudu awak, sing kita goleki. Banjur kita menehi saben awak lan kabeh barang minangka tujuan kanggo ngladeni. Kanggo saben awak, ana regane kanggo nggayuh pangerten, ora kanggo awak utawa bentuk sing ana. Yen kita nyembah kesadaran ing ndhuwur kabeh awak kita bakal cepet lan owah dadi cahya.

Iki minangka bagean sing dimainake ing hubungan seks kanggo nggayuh kesadharan.


* Lomba balapan iki diwujudake ing Kitab Suci kanthi critane Adam-Eve, sadurunge mangan apel kawruh lan ngasilake keturunan.

† Iki asal saka crita phoenix, manuk suci kanthi umume wong kuna. Kacariyos manawa phoenix muncul ing saben ambalan siklus tartamtu lan bakal ngobong awake dhewe ing misbyah, nanging asring mundhak saka awu enom lan ayu. Mangkono dituduhake kekebalane - liwat reinkarnasi. kunci kanggo hukum jinis, lan sel ing awak kita nganti saiki.