Yayasan Word

THE

WORD

JUNE, 1909.


Hak cipta, 1909, dening HW PERCIVAL.

MOMENTS WITH FRIENDS.

Apa awake inkarnasi utawa inkarnasi saka Makhluk sing Maha Agung?

Tembung inkarnasi tegese sing wis teka ing awak daging. Inkarnasi Ilahi tegese dewa ing wujud daging manungsa. A inkarnasi Ilahi tegese salah siji saka akeh penampilan Dewa ing wujud manungsa, sing katon, utawa inkarnasi Ilahi sing diarani, wis kasebut ing kabeh sajarah agama gedhe. Munculé inkarnasi Ilahi dirawuhi kanthi ngadegé agama anyar, sing dadi wujud manungsa, sing katon utawa jeneng sing diwènèhaké déning para pengikuté. Secara filosofis, Gusti Allah, Pikiran Universal, utawa Dewa, minangka host kolektif Kecerdasan Ilahi sing ngluwihi kabutuhan kanggo reinkarnasi lan ngluwihi kabeh kelemahan lan kelemahane manungsa. Iki host bebarengan intelijen sing Ilahi kadhangkala disebut minangka Logos. Ing wektu sing diatur dening hukum, salah sawijining host Ilahi iki, utawa Pikiran Universal, utawa Gusti Allah, katon ing bumi kanggo nulungi manungsa ing kemajuan lan perkembangane menyang kalanggengan lan Ketuhanan. Nalika acara kasebut kedadeyan, diarani minangka inkarnasi saka Juruwilujeng lan avatar, saka Logos, Demiurgos, Pikiran Universal, Dewa, Roh Agung utawa Gusti Allah, miturut terminologi wong sing ngrekam acara kasebut. . Ana filosofi sing cukup akeh sing ana ing acara kasebut, lan ana pirang-pirang derajat lan jinis inkarnasi Ilahi. Nanging khusus mangsuli pitakon babagan inkarnasi Ilahi saka Dzat Kang Mahaluhur, yaiku salah sawijining host Ilahi wis manggon karo manungsa fana sing cukup murni lan maju, fisik, intelektual lan spiritual, kanggo njamin kontak Ilahi.

 

Apa nggunakake utawa fungsi awak pituitari?

Fisiologis, pangerten sing paling majeng babagan awak pituitari yaiku jabatan utawa pusat sistem saraf. Bentuk saka rong lobus, cuping posterior yaiku sing nampa kabeh kesan awak saka saraf sensori, lan lobus anterior yaiku saka endi saraf syaraf lan diatur. Kita bakal ujar manawa awak pituitary minangka sistem saraf kaya jantung otot minangka pusat sistem sirkulasi. Kaya dene getih sing mili saka awak liwat awak kanthi nggunakake arteri lan bali kanthi langsung ing njero urat menyang jantung, mulane ana cairan saraf utawa eter sing mubeng-mubeng saka awak saka awak pituitari kanthi saraf motor lan bali liwat saraf sensori menyang awak pituitari. Badan pituitari minangka pusat ing otak sing ngubungi Ego manungsa karo awak fisik, lan ing pusat kasebut, Ego ngliwati negara-negara sing diarani turu, mimpi, lan turu turu. Nalika Ego manungsa tumindak langsung utawa nganggo awak pituitari dikatutke awake lan bisa waspada marang awake lan jagad ing saubenge. Nalika Ego pensiun saka kontak langsung utawa kontrol awak pituitari, mula awak bisa leren lan dirampungake maneh dening pasukan-pasukan urip ing jagad iki sing mlebu lan metu saka awak, yen ora diganggu karo ketegangan sing dialami dening kegiatan pikiran karo utawa ing awak pituitary. Nalika pikiran utawa Ego ngeculake awak pituitary lan pensiun ing tengah-tengah pusat otak sing ngalamun, lan turu jero karo kahanan penengah.

 

Apa gunane utawa fungsi kelenjar pineal?

Kaloro awak lan kelenjar pineal yaiku organ sing dadi pusat kontak jiwa manungsa. Nanging nalika awak pituitary minangka pusat sing digunakake langsung dening pikiran manungsa ing kabeh perkara sing mbutuhake operasi mental, kelenjar pineal minangka organ sing ana hubungane karo individu sing luwih dhuwur lan luwih suci. Badan pituitari digunakake ing kabeh proses ratifokinatif lan operasi mental sing mbutuhake kegiatan fakultas pertimbangan. Kelenjar pineal digunakake nalika kawruh langsung babagan sawijining perkara. Kelenjar pineal yaiku organ sing bisa diwujudake marang manungsa manawa kawruh lan kawicaksanan sing lengkap, dhewe, tanpa proses pertimbangan. Kelenjar pineal yaiku organ sing digunakake kanthi sadar lan cerdas dening salah sawijining kapinteran lan kapinteran spiritual. Iki ditrapake kanggo wong sing wicaksana spiritual. Kanggo manungsa biasa awak pituitary digunakake tanpa kawruh langsung kanthi cara sing padha, nanging ora ngerti kepiye mikir. Ing manungsa biasa, kelenjar pineal dadi seksi saiki kemungkinan kemungkinan Keturunan manungsa sing bakal teka. Nanging saiki saiki wis meneng kaya makam.

 

Apa panggunaan utawa fungsi limpa?

Bunder kasebut minangka salah sawijining pusat awak astral utawa wujud. Spleen dadi utamane ing wiwitan kanggo netepake hubungan antarane molekul, awak bentuk astral menyang struktur mRNA saka materi fisik, kanthi proses sirkulasi. Iki ana hubungane karo sirkulasi getih lan sistem limfa. Sawise awak disetel ing pakulinan lan bentuk awak wis mesthi ditetepake, limpa kasebut bisa dispensasi amarga awak wangun astral banjur lenggah ing saben bagean awak.

 

Apa panggunaan utawa fungsi kelenjar tiroid?

Kelenjar tiroid minangka salah sawijining pusat ing awak ing endi entitas sing njupuk awak bisa tumindak sadurunge lair. Iki ana gandhengane karo awak pituitari lan wadhah wadhah reservoir utawa baterei, yaiku mbebasake bahan kimia tartamtu sing dibutuhake kanggo struktur balon awak, lan uga duwe tincture sing tumindak getih. Kelenjar tiroid minangka organ sing tumindak ing awak. Kelenjar tiroid, awak pituitary lan kelenjar pineal duwe sesambungan karo struktur balon ing awak lan pikiran. Yen kelenjar kasebut kena pengaruh, iki ngganggu tumindak normal pikiran lan ing pirang-pirang kasus, bakal nyebabake pati utawa nyebabake pikiran bisa nggawe idiokasi utawa aberrasi pikiran sing sementara.

Kanca [Persamaan HW]