Yayasan Word

THE

WORD

PEMBANGUNAN, 1910.


Hak cipta, 1910, dening HW PERCIVAL.

MOMENTS WITH FRIENDS.

Apa ora yakin manawa Atlante bisa mabur? Yen mangkono, ing ngendi kepercayaan kasebut ana?

Plato bisa uga pisanan sing ngerti dunya kulon karo bawana Atlantis sing ilang. Liyane sing ngetutake dheweke njupuk topik lan menehi komentar babagan sejarah sing diwenehake saka leluhur dheweke, Solon, sing ngaku wis ngirimake dheweke saka para imam kuno Mesir kuno. Akeh legenda sing diturunake ing macem-macem bentuk, pulau utawa bawana Atlantis. Bacon nulis babagan iki, nanging buku sing paling penting yaiku Ignatius Donnelly: "Atlantis; Donya Antediluvia. " Kita ora mikir manawa ana sing nulis babagan Atlantis, wis ujar apa wae babagan navigasi udara, utawa kemampuan para Atlante mabur.

Ora nganti Madame Blavatsky nerbitake "Rahasia Pengajaran" ing taun 1888, apa wae sing dingerteni babagan Atlanteans lan mabur. Ing "Doktrin Rahasia" Madame Blavatsky nyatakake, kanthi Atlanteans, pandhu arah udara minangka kasunyatan lan dheweke menehi sejarah babagan sababe kerusakan Atlantis lan kepiye pandhu arah udhara dadi penting ing musim gugur. Madame Blavatsky ora ngakoni pakurmatan ditemokake kanggo awake dhewe. Dheweke ujar manawa ing "Doktrin Rahasia" apa sing dikandhakake diwenehake kanggo dheweke saka riwayat nyata Atlantis, sing dijupuk saka cathetan saka wong-wong wicaksana sing wis abadi lan tetep lan ngliwati sejarah kebangkitan lan tiba bawana lan geologi lan owah-owahan bumi, sing ana hubungane karo pangembangan rasisme manungsa lan mundhak-undhakan peradaban kasebut ing saindenging jaman. Penulis pitakonan lan liya-liyane sing ora bisa diakses "Ajaran Dokter" bakal kasengsem ing kutipan ing ngisor iki saka pakaryan:

"Saka Balapan Papat, wiwitan wong-wong Aryan ngerti babagan 'bundelan barang-barang apik,' Sabha lan Mayasabha, sing disebutake ing Mahabharata, peparinge Mayasura kanggo Pandhawa. Saka iki, dheweke sinau aeronautika, Viwan, Vidya, 'kawruh babagan mabur ing kendharaan udara,' lan mulane, seni Meteorografi lan Meteorologi sing apik. Saka wong-wong mau, maneh, yen wong-wong Arman maringi ilmu pengetahuan sing paling penting tumrap watu-watu sing disembunyikan saka watu-watu lan liyane, Chemistry, utawa Alchemy, saka Mineralogi, Geologi, Fisika lan Astronomi. " (3d. Vol. II., P. 444.)

 

"Mangkene fragmen saka crita sadurunge saka Komentar:

"'. . . Lan 'King Agung saka Waja sing Apik,' minangka pimpinan kabeh wong Kuning, saya sedhih, amarga ndeleng dosa-dosa saka Black-face.

"'Dheweke ngirim kendharaan udara (Vimanas) menyang kabeh pimpinan sedulure (kepala bangsa lan suku bangsa liya) karo wong alim ing njero, ujar: Sedia. Hé, wong-wong sing nuntun angger-angger sing apik, lan nyabrang ing tanah sing isih garing.

"'Gusti Gusti saka badai nyedhaki. Kretahe wis cedhak karo papane. Siji wengi lan rong dina mung bakal dadi Lord of the Dark Face (para Sorcerers) sing manggon ing dharatan pasien iki. Dheweke diukum, lan dheweke kudu mudhun karo dheweke. Lords of the Fires (Gnomes and Fire Elementals) sing nyiapake Agnyastra sulap (senjata api sing digarap dening Sihir). Nanging Gusti saka Mripat Peteng ("Mripat ala") luwih kuwat tinimbang dheweke (Elementals) lan dheweke dadi hamba sing kuwoso. Dheweke mahir ing Astra (Vidya, kawruh gaib sing paling dhuwur). Ayo lan gunakake dhewe (yaiku kekuwatan gaib, kanggo nglawan para Sorcerer). Ayo saben Gusti saka Wajah Gandrung (Adaptis saka Ajaib Putih) nyebabake Vimana saka saben Lord of the Dark tarehy teka ing tangane (utawa duwe), supaya aja wae (saka Sorcerer) kudu uwal saka banyu , ngindhari rodha Papat (Dewa Karmic), lan simpen wong jahat (pengikut, utawa wong liya). ”. (Ibid, kaca 445.)

 

"'(Nanging) bangsa-bangsa saiki wis nyabrang tanah garing. Padha ngluwihi watermark. Para ratuné padha tekan ing Vimana, banjur padha diirid menyang ing tanah Geni lan Metal (Wetan lan Lor).' ”

 

"Banyune munggah, lan nutupi lembah saka siji mburi bumi menyang sisih liyane. Tanah-tanah sing dhuwur tetep, ing ngisor Bumi (lemah antipoda) tetep garing. Ana wong-wong sing padha luput; prawan saka Kuning Kuning lan mripat sing lurus (wong sing terus terang lan ikhlas).

"'Nalika Lord of the Dark Faces tangi lan ngeling-eling wong-wong Viwan supaya bisa uwal saka banyu sing mundhak, dheweke bisa ilang.' ”. (ibid. p. 446.)

 

Apa individu-individu sing nyoba ngatasi masalah pandhu arah aerial, Atlantis reinkarnasi?

Ing kabeh kemungkinan akeh pikiran sing kerja ing awak Atlantean maneh muncul ing peradaban sing saiki dibangun, peradaban iki ana pusat ing Amerika Serikat kanthi cabang lan ramadhan sing dienggo ing kabeh papan ing ndonya. Ing kabeh kemungkinan panemu ing jaman iki yaiku pikirane sing wis nyambut gawe utawa menehi pitunjuk ing ilmu Atlantis lan sing nyebabake nemoni panemuan sing padha ing jaman kita, lan saiki wis kenal ing Atlantis. Antarane panemuan yaiku babagan mabur. Kamungkinan saka mabur manungsa, utawa navigasi udhara, diolok-olok lan diolok-olok nganti jaman saiki, lan sing paling "ilmiah" nyinaoni saran utawa ujar kasebut minangka salah sawijining sulistis utawa khayal. Penemuan pesawat udara lan balon sing wis diresmikake wis nuduhake manawa navigasi udhara bisa, lan apa sing wis ditindakake nuduhake yen ing wektu sing ora adoh saka manungsa bakal bisa nyuda dalan liwat udhara kanthi efektif amarga saiki bisa nyolong dalan kasebut. liwat banyu. Pikiran manungsa kanthi cepet ngatasi kesulitan navigasi udara. Nanging dheweke durung nemokake cara utawa uga ora bisa ngubungi cara supaya penerbangan sing gampang diraih. Manungsa bisa mabur kanthi gampang kaya manuk saiki mabur, nanging yen wis sinau bisa ngubungi lan nggunakake kekuwatan sing digunakake ing manuk. Birds ora mung gumantung ing kekuatan fisik supaya bisa mabur. Dheweke nelpon operasi minangka kekuwatan sing ora fisik lan kontak karo awak lan nggawe awak. Birds ora gumantung swiwine kanggo kekuwatan penerbangan. Wong-wong mau nggunakake swiwine lan buntut liyane minangka imbangan utawa tuangan sing awak imbang lan dituntun nganggo arus udhara. Manungsa bisa uga gegayuhan karo awake dhewe-dhewe karo manuk, utawa bisa uga nggawe mesin sing bisa navigasi udhara. Dheweke bakal navigasi udhara, sing paling sukses mung nalika sinau kanggo nyetel lan nyaritakake kekuwatan sing ana ing awake dhewe kanggo mesin sing bisa dibangun. Yen wong bisa nindakake ing jaman iki, kemungkinan banget lan kemungkinan manungsa pancen nindakake kaya ngono ing jaman kepungkur. Mesthine, para Atlantean duwe kawruh babagan kekuwatan sing nyebabake penerbangan lan bisa nyebabake kekuwatan kasebut tumindak liwat awak, saéngga bisa mabur, lan nyetel daya sing padha karo mesin udara, banjur ngatur penerbangan kasebut mesin kasebut miturut karsane. Pikiran dadi reinkarnasi saka umur nganti umur, saka balapan fisik menyang liyane. Pikiran manungsa ora duwe pendhidhikan lan sempurno ing siji lomba utawa peradaban. Perlu pikiran kudu ngliwati akeh utawa kabeh balapan lan peradaban ing pembangunan bertahap. Ora nalar yen pikiran sing melu pitakonan utawa praktik pandhu arah udara yaiku pikiran sing padha sing wis ngrampungake masalah kasebut ing Atlantis.

 

Yen Atlanteans wis ngrampungake masalah pandhu arah aerial, lan yen wong-wong sing saiki nganggep masalah sing padha yaiku Atlanteans, banjur ngapa wong-wong iki ora reinkarnasi wiwit sinking saka Atlantis lan sadurunge wektu saiki, lan yen wis reinkarnasi sadurunge umur saiki, yagene ora bisa nguwasani udara utawa lumaku sadurunge wektu saiki?

Sing Atlantis ngrampungake masalah navigasi aerial durung kabukten, lan uga ora ana bukti yen Atlantis ana. Saora-orane ora bisa dibuktekake kanthi bukti-bukti sing dibutuhake dening ilmu pengetahuan modern. Akeh bukti sing diwenehake yen Atlantis pancen ana, kayata sing kasebut utawa sing diwenehake dening Segara Sargasso. Nanging yen manungsa saiki bisa ngatasi masalah pandhu arah udhara, mula ora ana alesan yen manungsa ing Atlantis uga bisa ngrampungake. Yen reinkarnasi dadi kasunyatan, bisa uga, mesthine, yen wong-wong sing manggon saiki lan nggawe mesin sing digunakake kanggo navigasi udhara, ngerti masalah aerial ing Atlantis, lan dheweke wis reinkarnasi kaping pirang-pirang lan bisa uga. ing pirang-pirang negara wiwit kecemplung Atlantis. Nanging, apa sing bisa ditindakake ing sawijining jaman ing peradaban gedhe bisa uga ora bisa ditindakake ing saben peradaban liyane. Iku ora ngetutake amarga pikiran individu wis ngrampungake masalah aerial ing Atlantis, dheweke kudu bisa mabur utawa mbangun mesin mabur ing badan liyane ing negara liya lan ing wektu sing ora cocog.

Pandhu arah udara minangka ilmu, nanging mung salah sawijining ilmu. Iku gumantung lan ora bisa ditindakake tanpa ilmu liyane. Nganti sawetara ilmu sing wis dikembangake sisih fisik pandhu arah hawa ora bisa diraih. Pengetahuan babagan ilmu kayata mekanika, uap, kimia, listrik, dadi pandhu arah sing sukses ing udara. Apa wae kawruh dhasar sing bisa dingerteni yaiku pengetahuan lan kekuwatane lan kemampuan kanggo mabur, nanging nganti piranti fisik wis kontribusi lan nganti pikiran wis ngerti karo ukum sing ngatur badan fisik, ora ana kapal utawa mesin pangeboman sukses dibangun utawa digunakake. Mung ing jaman modhèrn, èlmu iki wis dirasakaké utawa ditemokake manèh. Mung yen informasi sing diwenehake, utawa ditrapake kanggo mabur liwat udhara, cukup muni manawa navigasi pangeboman bisa. Mesthine, para nonoman sadurunge duwe ilmu ilmu pengetahuan, nanging ora ana rekaman kaya sing dibutuhake minangka bukti kanggo nuduhake yen dheweke duwe ilmu sing nggarap kabeh ilmu kasebut, kaya saiki sing dikembangake kanthi bertahap.

Pikiran individu reinkarnasi ing negara-negara ing Eropa utawa Asia sajrone limang ewu taun kepungkur ora bisa nemokake kahanan sing dibutuhake kanggo mbangun kapal udara lan mabur ing wilayah kasebut. Yen ora ana sebab liya, mula amarga prasangka agama ing negara bakal nyegah dheweke nggunakake ilmu sing bisa ditrapake ing Atlantis. Contone: yen kabeh buku teks ilmu modern dicopot saka jagad lan sawetara panemu lan ilmuwan gedhe kita bakal mati lan reinkarnasi ing sawetara wilayah sing ora ana hubungane karo peradaban modern, para ilmuwan lan penemu paling gedhe iki. ora bakal bisa nyukupi urip kasebut kanggo menehi syarat sing diwenehake peradaban sing ditinggal. Sing paling bisa ditindakake kanthi ngerti manawa dheweke wis nate urip lan wis ngerti lan nindakake apa sing saiki dingerteni bakal ditindakake, mula ora bakal bisa nindakake perkara sing padha kanthi owah-owahan. Sing paling bisa ditindakake yaiku tumindak dadi pelopor. Dheweke bakal wajib ngajar para masarakat ing antarane wong-wong mau, kanggo menehi penghargaan babagan kemungkinan mbesuk, kanggo ngerteni masarakat kanthi fakta-fakta tartamtu, lan ngajari supaya bisa mangertos babagan rudim ilmu. Sawijining urip ora bakal ngidini dheweke wektu supaya bisa ningkatake kahanan lan ngajari para masarakat supaya bisa entuk kaluwihan modern. Mung minangka pikiran maju liyane ing antarane masarakat, lan pikiran majeng terus nggegirisi lan "nemokake" hukum tartamtu lan nambah industri lan adat isine negara, bisa uga duwe basis kerja kanggo peradaban. Wis pirang-pirang abad supaya manungsa bisa dididik lan dikembangake menyang kahanan saiki, sawise nyemplungake ing pepeteng sawise mudhun peradaban sadurunge. Minangka manungsa muncul saka pepeteng lan ora nggatekke lan prejudis lan nalika pikiran sing diasah dadi luwih bebas, mula apa sing ana ing peradaban sing kepungkur, bakal maneh, bakal diwiwiti lan disempurnakake. Kita nyata nyedhaki wektu kanggo muncul maneh apa sing dianggep minangka kamulyan, nanging mboko sithik dadi kabutuhan lan bagéan saka urip kita. Sanajan wong-wong sing manggon ing badan Atlantean lan sing ana ing awang-awang, mesthine wis kaping pirang-pirang reinkarnasi wiwit klelep Atlantis, lan sanajan musim lan wektu nyegah panggunaan sing nggunakake ilmu penerbangan udara, wektu kasebut bakal ana. Nelpon kawruh saiki, amarga syarat wis siap lan dheweke bakal bisa nguwaosi udhara lan mabur ing mangsa ngarep amarga dheweke dadi penguasaan udara ing Atlantis.

Kanca [Persamaan HW]