Yayasan Word

THE

WORD

MAYU, 1913.


Hak cipta, 1913, dening HW PERCIVAL.

MOMENTS WITH FRIENDS.

Apa warna, logam lan watu sing disebabake menyang planet pitu?

Ana pitung werna kanggo spektrum solar, abang, oranye, kuning, ijo, biru, indigo, violet. Iki minangka divisi sinar srengenge kanthi prisma lan kaya sing dibayangke ing permukaan. Pitung werna iki bisa dibayangke bali menyang tengah lan maneh dadi sinar cahya. Werna-werna kasebut cocog karo pitung planet, mars, srengenge, merkuri, saturnus, jupiter, venus, rembulan. Mangkono uga logam pitu, wesi, emas, merkuri, timah, timah, tembaga, salaka. Werna, logam lan planet diarani cocog lan ana hubungane karo siji liyane. Watu, garnet, amethyst, bloodstone, inten, zamrud, akik, ruby, sardonyx, safir, opal, topaz, pirus, mesthine disambungake karo rolas sasi; saben ngandika duwe pengaruh tartamtu nalika worn ing dina tartamtu, nanging luwih utamané sak sasi sing belongs. Penulis babagan subjek gaib wis menehi klasifikasi lan korespondensi sing beda karo warna, logam lan planet. Apa wae klasifikasi sing diadopsi, motif nemtokake aturan lan cara apa sing kudu ditindakake kanggo entuk keuntungan kanthi nganggo, kanthi kapisah utawa kombinasi, warna, logam lan watu.

 

Apa sing nganggo werna, logam lan watu ditemtokake dening aspek planet ing sangisore kiwane lair?

Yen ana wong percaya marang khasiat iman; yen dheweke duwe iman; yen dheweke ora bakal cilaka wong liya kanthi nganggo warna, logam lan watu - Ya. Yen dheweke nganggep praktik ora masuk akal, nanging nyoba ndeleng cara kerjane; yen dheweke percaya yen ana warna, logam lan watu lan bakal nganggo sandhangan kanggo menehi pengaruh sing ora cocog utawa ala marang sapa wae.

 

Nduwe werna, logam lan watu apa wae kabecikan khusus, lan carane bisa dilakoni tanpa ndeleng planet?

Werna, logam lan watu nduweni nilai khusus, apik utawa ala. Nanging kekuwatan saben warna, logam lan watu ditemtokake miturut sifat asal, cara persiapane, utawa dening pengaruh sing diwenehake. Sawijining wong sing seneng ngremehake pamikiran yen warna duwe nilai tartamtu lan bakal ngasilake efek tartamtu, bakal duwe sebab kanggo ngganti pandangane yen nganggo mantel abang sadurunge bantheng.

Wong sing eksprimen karo magnet ora bakal dianggep mung minangka khayal utawa takhayul ing statement manawa logam tartamtu duweni sifat gaib. Ora ana sing mamang yen ana pesona aneh sing kudu diwujudake kanggo individu ing kabeh umur. Kajaba saka tujuan ekonomi utawa hiasan warna duwe efek tartamtu kanggo emosi wong. Asring diamati manawa sawetara wong mlebu negara psikis utawa emosi tartamtu, dheweke bisa ndeleng warna tartamtu sing khas kanggo kahanane. Kayata: para penjahat sing ngakoni kaluputan ujar manawa dheweke katon abang sadurunge Komisi pembunuh. Ing sisih liya, wong sing diwenehi semedi, ujar manawa ndeleng warna kuning utawa emas nalika pas menyang negara sing tenang utawa gegayuhan kanthi tujuan.

Logam duwe signifikansi lan nilai gaib, uga kanggo panggunaan umum, mula uga watu. Nanging nilai-nilai kasebut kudu disinaoni lan dipelajari. Indra kudu waspada sadurunge nilai-nilai kasebut bisa digunakake kanthi praktis lan tanpa bebaya kanggo awak lan akal. Sinau lan latihan minangka perlu kanggo entuk kawruh babagan nilai-nilai gaib lan nggunakake logam minangka ilmu metalurgi. Wong sing ngramal utawa duwe kesan babagan warna, logam lan watu, sing durung ana indra batine, sing ora bakal nglatih indra lan disiplin pikirane, bisa uga tumindak kanthi iman wuta lan entuk asil, nanging dheweke bakal seneng lan tundhuk. kanggo ejekan - lan dheweke bakal tetep wuta.

Siji bisa nganggo warna, logam utawa watu tanpa nggatekake planit nalika dheweke duwe kekuwatan sing lair saka ilmu, lan luwih unggul saka pengaruh warna, logam utawa watu. Iman sing tegas lan ora mantep sing ora ana kekuwatan ekstra sing bisa ngrusak dheweke, minangka obat kanggo pengaruh sing ana pengaruh saka obyek fisik. Iman lan kekuwatan iki asale saka motif sing bener, pikiran sing bener, pikiran sing bener. Nalika ana sing duwe, warna, logam lan watu, kanthi pengaruh planet kasebut ora duwe pengaruh sing nesu. Nanging mengko, mbok menawa, mula dheweke ora kudu nyandhang dheweke.

 

Apa aksara utawa angka sing ditempelake utawa ditulisake kanggo planet?

Huruf, nomer, jeneng, segel, sigel, wis macem-macem sing ditunjuk menyang planèt dening penulis babagan astrologi, alchemy lan sihir, lan macem-macem akun lan aplikasi bisa ditemokake ing buku sing gegayutan karo subjek kasebut. Ora ana pratelan sing digawe ing kene kanggo menehi kawruh kaya ngono, utawa uga ora duwe hak kanggo menehi informasi kasebut. Ora ana ilmu gaib babagan huruf lan jeneng "planet" bisa diwenehake langsung liwat buku utawa tulisan sing ditulis. Buku bisa uga menehi informasi akeh, nanging ora bisa menehi kawruh. Kawruh kudu dipikolehi kanthi upaya individu. Kawruh dipikolehi kanthi nggunakake asil pengalaman kanggo panggunaan sing paling apik. Kawruh huruf, nomer lan jeneng bakal teka kanthi mriksa lan nganalisa lan brooding babagan bagean lan bentuk huruf lan kombinasi. Kanggo wong sing nduweni gegayuhan karo budi, yaiku babagan huruf, nomer, jeneng, luwih becik mikir lan teorisasi, nanging ora nyoba ngetrapake teori kasebut nganti teori menehi kepasten. Kepastian ora bisa digayuh nganggo teori lan praktek nganggo huruf, nomer, jeneng, warna, logam utawa watu. Kapercayaan babagan iki mung teka kanthi kemampuan lan ngontrol unsur utawa pasukan sing minangka simbol njaba, lan sing dituduhake dening hawa nafsu, nafsu, lan emosi ing dheweke. Akeh wong alchemist lan pesulap teka ing kasusahan amarga dheweke nyoba ngrampungake ing jagad tanpa, apa sing kudu ditindakake ing jagad iki.

Werna sing katon yaiku refleksi saka negara lan emosi psikis. Metals yaiku prasasat utawa solid solid unsur sing ora ana kekuwatan sing ana ing saben unsur. Sing bisa uga diarani watu. Metals lan watu Magnetik utawa listrik. Ing papan kasebut, unsur utawa kekuwatan sing ana gandhengane bisa diaruh lan dadi operative, amarga tenaga magnetik diluncurake nganggo wesi, utawa amarga tenaga listrik ditindakake dening kabel tembaga. Nganggo warna, logam utawa watu bisa uga kaget lan bisa uga mlebu, sing cocog karo unsur utawa kekuwatan tanpa, lan bisa nyebabake unsur-unsur utawa kekuwatan kasebut supaya bisa tumindak amarga indhake ing koresponden kasebut. Kanthi kendhali ing njero mung tanpa bisa dikendhaleni.

Kanca [Persamaan HW]