Translations

Terjemahan otomatis


Kita seneng menehi sampeyan terjemahan otomatis kabeh isi HTML ing situs web kita. Terjemahan digawe dening komputer lan kasedhiya ing basa 100. Iki tegese kabeh karya Harold W. Percival saiki bisa diwaca dening akeh wong ing donya ing basa pribumi. Versi PDF saka buku Percival lan tulisan liyane tetep mung ing basa Inggris. File-file kasebut minangka réplikasi saka karya asli, lan akurasi iki ora samesthine ing terjemahan otomatis.

Ing pojok sisih tengen ngisor saben kaca, ana pamilih basa sing ngidini sampeyan nerjemahake kaca kasebut menyang basa sing dipilih:

gambar

Kanthi ngeklik pemilih, sampeyan bisa milih basa sing pengin diwaca.

Terjemahan Otomatis


Kita uga ngatur sampeyan Pambuka saka Thinking and Destiny ing sawetara basa sing dadi sukarelawan kanggo nggawe. Wong-wong sing ditulis ing ngisor iki miturut abjad.

Bab kapisan iki ngenalake sawetara subyek sing dituduhake ing buku kasebut. Iki menehi maca sekaligus konteks lan springboard kanggo kabeh buku. Amarga iki, kita menehi terjemahan kualitas manungsa saka Pambuka nalika kita bisa. Kita banget bungah saka sukarelawan sing wis mbantu Yayasan Word nggawe terjemahan bab pisanan iki sing kasedhiya. Hubungi kami yen sampeyan pengin kontribusi kontribusi Penerjemah menyang basa liyane.

Akeh subjek bakal katon aneh. Sawetara wong bisa ngelingi. Sampeyan bisa nemokake manawa kabeh mau bisa ngrangsang konsentrasi.HW Percival